ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΥΜΒΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΡΘΡΑ-ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 12ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟΤΡΟΠΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΥΘΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΕΧΝΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

Η οδυνηρή άφιξη μιας συναισθάνουσας θλίψης....

του Γερ. Γ. Γερολυμάτου 
Αν παρακολουθήσει κανείς όλους αυτούς τους αστείους τύπους στα κρατικά και στα ιδιωτικά κανάλια, που υποτίθεται ότι αναλύουν τα γεγονότα και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, θα διαπιστώσει ότι παπαγαλίζουν τα ίδια πράγματα και πως μοιάζουν σα να κτυπάνε αταβιστικά το κεφάλι τους στον τοίχο. Βλέπουν οπουδήποτε αλλού τους «υπεύθυνους», αλλά ποτέ εκεί που πρέπει.

Αν δεν το ξέρατε, οι τύποι αυτοί εισάγουν τώρα και νέα νοήματα στη διάκριση των όρων «συντηρητικός» και «προοδευτικός», πέρα από τα ήδη γνωστά. Με αφορμή, λοιπόν, τα γεγονότα στο Παρίσι και με βάση τα όσα λένε, εξάγουμε το συμπέρασμα, ότι «συντηρητικός» θα ονομάζεται από εδώ και πέρα, αυτός που δεν θέλει να πεθάνει, που ενεργοποιεί το ένστικτο της αυτοσυντήρησης του και που αμύνεται για την ζωή του και προστατεύει τις αξίες του. Αντίθετα «προοδευτικός» θα είναι στο εφεξής εκείνος, που θέλει να πεθάνει αδιαμαρτύρητα, να αυτοκτονήσει πρόθυμα, αποδεχόμενος τα πάντα και υπακούοντας στις εντολές του Σόρος και της νέας τάξης.

Δεν χρειάζεται, πάντως, να είναι κανείς προφήτης, για να μαντέψει τι από τα δύο θα επιλέξουν οι ευρωπαϊκοί λαοί, που αρχίζουν πλέον να βγαίνουν με οδυνηρό τρόπο από τη νάρκωση και να έρχονται σε συναίσθηση. Γι αυτό, επειδή το ξέρουν, τρέχουν τώρα να προλάβουν τις αντιδράσεις και να μαζέψουν ότι μπορούν με τα τσιράκια τους. Έχουν έτοιμες τις ταμπέλες για να τις φορέσουν σε όσους αντιδρούν, όπως «φασίστας», «ρατσιστής» και λοιπούς χαρακτηρισμούς του «ανθρωπιστικού» τους οπλοστασίου.
Άξιος ο μισθός σας μαλακοπίτουρες!


Ας θυμηθούμε, ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες το γαλλικό περιοδικό Charlie Hebdo, που το ίδιο είχε υποστεί μια φονικότατη τρομοκρατική επίθεση από τους Ισλαμιστές, έκανε μια φοβερή απρέπεια. Δημοσίευσε ένα σχέδιο, όπου έκανε μαύρο χιουμοράκι με τους 200+ νεκρούς Ρώσους επιβάτες της κατάρριψης του μοιραίου Μπόινγκ πάνω από το Σινά, που κατά πάσα πιθανότητα ήταν εκδικητική ενέργεια του Ισλαμικού Κράτους. Η Ρωσία αποδοκίμασε επίσημα το δημοσίευμα του Charlie Hebdo, που έδειξε τόση ασέβεια απέναντι στους αθώους νεκρούς πολίτες της.
Τώρα, όμως, ήρθε η σειρά της Γαλλίας και των αθώων νεκρών Γάλλων από την ανεξέλεγκτη πλέον δράση των ισλαμιστών, που εξέθρεψε η ένοχη κυβέρνηση τους μαζί με τους αγγλοαμερικάνους. Είναι βέβαιο, πάντως, ότι οι «απολίτιστοι» Ρώσοι, δεν θα μιμηθούν το ασεβές παράδειγμα των «πολιτισμένων» τσόγλανων της νέας τάξης, απέναντι στους νεκρούς Γάλλους πολίτες....

Όμως, βρέθηκε ο «φταίχτης» της ισλαμιστικής τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι. Δεν είναι το Ισλαμικό Κράτος, αλλά ο «κακός» Άσαντ, που εξαιτίας του συνεχίζεται ο πόλεμος στη Συρία! Τάδε έφη, ένας περιφερόμενος από το πρωί στα κανάλια σαλτιμπάγκος, που δηλώνει καθηγητής της Παντείου, που τείνει να εξελιχθεί σε κέντρο ανθελληνισμού και φυτώριο της νέας τάξης. Φταίει, λοιπόν, ο «κακός» ο Άσαντ, που δεν κάθισε να τον γαμήσουν οι ισλαμιστές μισθοφόροι της «Ελευθερία και της δημοκρατίας», για τη Δύση, αλλά πολεμάει ακόμα και γι αυτό συνεχίζεται ο πόλεμος! Δεν φταίνε όμως οι Αμερικάνοι, οι Γάλλοι και οι Άγγλοι που δημιούργησαν το Ισλαμικό Κράτος και οι οποίοι του δίνουν όπλα και συμβούλους και έτσι συνεχίζεται ο πόλεμος. Διότι, οι ξυπόλυτοι κατσαπλιάδες, θα ήταν αδύνατο να αντιπαρατεθούν χωρίς εξωτερική βοήθεια σε έναν οργανωμένο στρατό και ο Άσαντ θα τους καθάριζε σε ένα μήνα. Δε βρέθηκαν δηλαδή γαλλικά όπλα στη Συρία, ούτε συνελήφθησαν Γάλλοι πράκτορες μαζί με τους τζιχαντιστές «Μαχητές της Ελευθερίας»! 

Τώρα, οι Γάλλοι εισπράττουν τις συνέπειες της αφροσύνης της ηγεσίας τους και θα ακολουθήσουν και άλλοι. Χωρίς το χιούμορ να αφορά τους άτυχους νεκρούς, αλλά μόνο τον Ολάντ, σκέφτομαι ότι θα του ταίριαζε γάντι το γνωστό παιδικό τραγουδάκι του «Μπάρμπα Γάλου, που είχε ένα γάλο πολύ μεγάλο...», μέχρι που ο γάλος έφαγε στο τέλος τον μπάρμπα Γάλο! Αντί, λοιπόν, να ψάχνουν οι Γάλλοι αλλού τους ένοχους, θα ήταν καλό να ξεκινήσουν από τον ίδιο τον πρόεδρο τους, όπως και από τους υπόλοιπους ευρωπαίους ηγέτες. Τα λάθη των μεγάλων ενόχων τα πληρώνουν πάντα οι μικροί αθώοι. Για να καταλάβετε το μέγεθος της διεθνούς υποκρισίας, μέχρι και η Σαουδική Αραβία, η πηγή του κακού που ενισχύει το Ισλαμικό κράτος μαζί με το Κατάρ και την Τουρκία, έστειλαν συλλυπητήρια στον Ολάντ.

Και για να μη σας παραμυθιάζουν για την αιτία της τρομοκρατικής επίθεσης του Ισλαμικού Κράτους στο Παρίσι, ο λόγος δεν είναι όπως λένε, επειδή οι Γάλλοι τους βομβαρδίζουν, αφού απλά τους «χαϊδεύουν» για τα μάτια του κόσμου, όπως κάνουν και οι Αμερικάνοι ενώ από πίσω τους ενισχύουν. Ο πραγματικός λόγος είναι, ότι οι Γάλλοι, όπως και οι υπόλοιποι της παρέας, δεν εμποδίζουν τους Ρώσους που είναι και οι μόνοι που τους βομβαρδίζουν αληθινά. Η παρέα του ΝΑΤΟ έχει μουδιάσει και διστάζει να επέμβει φανερά για να τους σώσει από τη ρωσική αρκούδα. Όσο πολεμούσαν με φουκαράδες σύριους στρατιώτες και έσφαζαν γυναικόπαιδα όλα ήταν καλά. Τώρα όμως, που έχουν απέναντι τους έναν ισχυρό στρατό και κατάλαβαν ότι βρέθηκαν μεταξύ της σφύρας και του άκμονα και πως οι δυτικοί τους θέλουν για κρέατα στο σφαγείο των συμφερόντων τους, στράφηκαν ενάντια στους δημιουργούς τους που τους εγκατέλειψαν.

Έτσι, είναι αναμενόμενο, ότι θα αποφασίσουν πως φταίνε και οι Ρώσοι που τους βομβαρδίζουν. Όμως ο επόμενος «φταίχτης» θα είναι σίγουρα η Ελλάδα, που αρνήθηκε να συνεργαστεί με την Τουρκία στο Αιγαίο, όπως της πρότειναν για τον έλεγχο του μεταναστευτικού κύματος. Την Τουρκία που είναι η κατεξοχήν υπεύθυνη για όλα αυτά και η οποία στην ουσία είναι μια χώρα δουλέμπορος. Η Ελλάδα θα είναι «ένοχη», επειδή από το έδαφος της μπήκαν στην Ευρώπη οι τζιχαντιστές μαζί με τους πρόσφυγες που σπρώχνει η Τουρκία! Σύντομα, οι δυτικοί θα κλείσουν τα σύνορα τους και η Ελλάδα θα υποχρεωθεί να διαχειριστεί μόνη της απέραντο πόνο και θλίψη.

2 σχόλια:

 1. -Δυστυχώς..η Ανθρωπότητα από κάπου..συνεχώς από κάτι πρέπει πάντα νά κινδυνεύει..δυστυχώς. Σήμερα οι Γάλλοι, χθές οι Σύριοι, προχθές η κακιά Λιβύη, αντιπροχθές ο Κακός Σαντάμ, αντιπαραπροχθές οι κόκκινοι Χμέρ. Ζήτωσαν οι καλοί τραπεζίτες, τά σιδερικά τους, οι μπόμπες τους.. τά καλά τους δαυιδικά πετροδόλαρα.Ζήτωσαν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλησπέρα!
   Ποιος μπορεί να διαφωνήσει με όσα περιγράφεις;
   Ευχαριστώ!
   Καλή συνέχεια!

   Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...