ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΥΜΒΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΡΘΡΑ-ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 12ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ-ΜΕΛΕΤΗ- Γ. Γ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟΤΡΟΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΥΘΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗς ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΕΧΝΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Οι κυνικοί Εφιάλτες του νέου «Ξέρξη»

του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου                                      

Είναι λυπηρό, ότι υπάρχουν φολιδωτοί «Έλληνες», (ο θεός να τους κάνει τέτοιους) που ελπίζουν και προσεύχονται στον θεό τους Μαμωνά, να αποτύχει η νέα κυβέρνηση, για να μη φανεί η διαφορά. Ότι αυτοί, δηλαδή, υπήρξαν δούλοι πεσμένοι στα τέσσερα μπροστά στα πόδια των μαύρων, σακάτικων αφεντικών τους!

Να χαθεί δηλαδή η πατρίδα, αρκεί να μη δικαιωθούν ο Τσίπρας και ο Καμένος!
Υπάρχουν «Έλληνες», μόνο στο διαβατήριο, οι οποίοι ως νεκραναστημένοι Εφιάλτες, συντάσσονται με τον νέο «Ξέρξη» και παίρνουν το μέρος των τοκογλύφων και της Τρόικας εναντίον των συμπατριωτών τους. Που ζητούν από τον Ντάισεμπλουμ να αντισταθεί γερά και να σπάσει τον τσαμπουκά του Έλληνα υπουργού (!!), επειδή η νέα κυβέρνηση αγωνίζεται να κάνει πράξη, αυτά για τα οποία την ψήφισε ο ελληνικός λαός!

Υπάρχουν «Έλληνες» που τους τυφλώνουν τόσο πολύ τα πολιτικά πάθη και τα προσωπικά τους συμφέροντα, ώστε καταλήγουν να μην θέλουν το καλό της πατρίδας και του λαού της! Που επιδοκιμάζουν ουσιαστικά την κατάργηση της Δημοκρατίας και της λαϊκής βούλησης.
Τους αρκεί μόνο, να βγάλουν τα μάτια των άλλων!
Απίθανοι Χατζηαβάτες της γερμανίδας σουλτάνας!

Δεν κάνουν λίγο υπομονή, για να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Λίγες ημέρες έχει μόνο η κυβέρνηση! Είναι γρουσούζηδες, γλωσσοφάγοι και βάσκανοι, που μόνο βουντού δεν κάνουν υπέρ της αποτυχίας της Ελλάδας! Άθλιες Κασσάνδρες, που προεξοφλούν την ήττα, στάζοντας δηλητήριο και χολή από την αρρωστημένη ψυχή τους!
Ούτε Γερμανοί να ήταν οι σαπισμένοι, έτσι δεν θα έκαναν!
Πόσο ακόμα θα ξεφτιλιστούν αυτοί οι Γερμανοτσολιάδες;;
Εκεί, ελεεινοί γραικύλοι, να σκάσετε από το κακό σας και να τουμπανιάσετε!
Η ιστορία Πήλιοι Γούσηδες, θα σας φτύσει για μια ακόμα φορά!

Σχέδιο: Μελάνι-χαρτί
Γ.Γ.Γ


2 σχόλια:

  1. EYΓΕ Γεράσιμε !
    Οι διαπιστώσεις σου πικρές !
    Ελεεινοί μισέλληνες χωρίς ίχνος ντροπής !

    γπ από το Ρήνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Γεώργιε, καλημέρα!

      Μόλις ανάρρωσα από μια τριήμερη ίωση.
      Δυστυχώς έτσι είναι, αλλά αποτελούν όπως πάντα μια θλιβερή μειοψηφία.
      Η υπερηφάνεια και η αξιοπρέπεια ξαναγύρισαν όμως στο μέσο Έλληνα
      και όλοι ελπίζουμε, ότι η νέα κυβέρνηση θα παραμείνει σταθερή και αξιόπιστη στις δεσμεύσεις της.
      Η νίκη θα έρθει, γιατί έχουμε την ηθική ισχύ με το μέρος μας!

      Να είσαι πάντα καλά!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...