ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΥΜΒΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΡΘΡΑ-ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 12ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ-ΜΕΛΕΤΗ- Γ. Γ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟΤΡΟΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΥΘΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗς ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΕΧΝΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Η Αυγή της Οδύσσειας


Ένα βίντεο που ανέβασε πριν από ένα περίπου χρόνο στο διαδίκτυο ο Dustofroad, δείχνοντας τα γεωπολιτικά γεγονότα του τότε, μέσα από μια πολύ ενδιαφέρουσα οπτική γωνία ιστορικής πραγμάτωσης, αλλά και ταυτόχρονης προφητικής εκπλήρωσης.


Αν, βέβαια, μπορούσε να γνωρίζει ο φίλος Dustofroad, όλα τα υπόλοιπα που έχουν συμβεί, από τότε που ολοκλήρωσε το βίντεο του (Αίγυπτος, Τουρκία, Συρία, Ρωσία, Κίνα κλπ) και απλώς τα πρόσθετε και αυτά στην ιστορία του, τότε το σενάριο θα γινόταν ακόμη πιο ρεαλιστικό και η ιστορία προφανής.


Αν, επίσης προσθέταμε, εκτός της γεωπολιτικής και άλλα στοιχεία από άλλους τομείς της δημόσιας ζωής, όπως η κρίση στην οικονομία, οι πολιτικοί θεσμοί κα, ε τότε, θα είχαμε σίγουρα μια πανοραμική εικόνα της όλης "ιστορίας", που εξελίσσεται ήδη στην εποχή μας...


16 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Απελλή,
    Η Ελλάδα είναι από τους πιο ευλογημένους τόπους επί γης με τον πιο καταραμένο Νεο_Ελληνα.
    Μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς υιοθετήσαμε στο DNA μας την λαμογια και μας είναι αδύνατον να την υπερβούμε.
    Το αυτονόητο έχει γίνει ηρωισμός και η φιλοπατρία εθνικισμός.
    Ο προδότης έγινε σημείο αναφοράς καλοζωίας και τώρα όλοι προσπαθούν να σώσουν τον τόπο από το σημείο που οι ίδιοι τον έφεραν.
    Το άκρον άωτον του παραλογισμού και της λογικής το Πιραντέλο.
    Λόγια λόγια λόγια και από τηγανίτα τίποτα.
    Μπλα μπλα μπλα , αν τα πάρεις αυτά τα λόγια και τα κάνει μια σούμα χρησιμοποιώντας ανά 10 λέξεις ένα ευρώ θα είχαμε λύση το έλλειμμα της Ελλάδος.
    Ο πιο υπερφίαλος λαός , αλλά για τους άλλους .
    Εμείς ξέρουμε το καλό του τόπου αρκεί να το εφαρμόσει ο ....άλλος
    Διότι εμείς ξέρουμε εμείς είμαστε το άπαν εμείς ....
    Άρα εν κατακλείδι δεν θέλει λόγια αλλά έργα και εκεί είμαστε
    μηδέν εις το πηλίκο.
    Γι αυτό λέω το απλό και ίσως φανεί πολύ πεσιμιστικό .
    Μόνο αν μας πάρει και μας σηκώσει
    μόνο αν τα χάσουμε όλοι όλα.
    Λυπηρό το ξέρω διότι στα ξερά καίγονται και τα χλωρά αλλά έτσι είναι.
    Μόνο αν νιώσουμε πως δεν γίνεται να πεινάει ο μισός πληθυσμός της Ελλάδος για να σωθούν οι ΔΥ και τα επιδόματα και όχι μόνο για να μη το ανοίξω και γίνει εδώ του ''επιδοματία'' το σιδηρούν κιγκλίδωμα ..
    Μόνο αν ''εκτελέσουμε'' μετά καταδικάσουμε και μετά για τα πρακτικά δικάσουμε μπορεί η 3η γενιά απο σήμερα να βρει την άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλη Χριστίνα, ο θυμός είναι κατανοητός, αλλά ως γνωστόν δεν οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα. Άλλωστε το παραδέχεσαι εμμέσως και η ίδια, όταν δηλώνεις ότι λυπάσαι που μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά! Και βέβαια δεν πρέπει να είναι έτσι!
    Τι φταίνε τα χλωρά; Τα ξερά τα αναγνωρίζουμε όλοι, δεν είναι δύσκολο να τα κάψεις αν θες. Ο ίδιος ο Κύριος δίνει το παράδειγμα, αφού ούτε Εκείνος καίει τους δίκαιους, επειδή του φταίνε οι άδικοι.
    Να καεί, λοιπόν, ο πυροσβέστης, να απολυθεί η νοσοκόμα, ο σκουπιδιάρης και ο οδηγός, επειδή σε κάποια ελιτίστικα υπουργεία και στη Βουλή, οι "ευγενείς" ΔΥ απολαμβάνουν επιδομάτων και προνομίων!
    Να πούμε στον απολυμένο του ΕΚΑΒ, πως ξέρουμε ότι δεν φταίει αυτός, αλλά τι να κάνουμε; Μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά!
    Και βεβαίως, ο πολίτης θα περιμένει το ασθενόφορο να έρθει, αντί της μισής ώρας που είναι το σύνηθες, 1-2 ώρες!! Αν ζήσει!
    Τα ίδια στις χρονοβόρες ουρές των υπηρεσιών κοινού και στους θαλάμους των νοσοκομείων! Να μην πω για άλλους τομείς ασφάλειας κ.αλ.
    Πιστεύω, ότι δεν ωφελεί να αυτομαστιγωνόμαστε συνεχώς για το πόσο κακομοίρηδες είμαστε, προκειμένου να αφυπνιστεί η κοιμισμένη μας συνείδηση. Διότι συνηθίζεται ακόμη και ο πόνος! Ούτε φυσικά η αυτοκολακεία και η αυταρέσκεια χρειάζεται που αρέσει σε πολλούς όταν μιλούν για την Ελλάδα!
    Χρυσή τομή, μέση Οδός, διάκριση των περιπτώσεων και μετριοπάθεια στις αντιδράσεις χρειάζεται. Δεν πιστεύω, ούτε εγώ, στα μεγάλα λόγια, αλλά στις πολλές μικρές πράξεις των απλών ανθρώπων.

    Θα χαρώ να τα ξαναπούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι σαφές πως είναι απαραίτητο να κάνουμε ένα βήμα πίσω για να δούμε την πλήρη εικόνα του τι μας συμβαίνει, για να οδηγηθούμε σε ασφαλή συμπεράσματα. Απ’ ότι βλέπουμε και στο βίντεο του Dust of Road, παρακολουθούμε πλέον, σαν θρίλερ στο οποίο εμείς είμαστε οι κυνηγημένοι στο δάσος και πίσω μας ο δολοφόνος με το πριόνι, τα αποτελέσματα καλά σχεδιασμένων τεχνικών, και της επιτυχούς εφαρμογής τους, ιδεολογικής υπονόμευσης και ψυχολογικού πολέμου. Είναι σαφές πως πολλοί δεν είχαν αντιστάσεις στις λάθος επιλογές που παρουσιάστηκαν ως αυτονόητες.
    Το μαγικό κλειδί που θα μας δώσει ώθηση προς το μέλλον, όμως, είναι η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. Και η διάκριση. Ναι, είναι πολλοί που απομύζησαν το Δημόσιο, οι ίδιοι που μας κυβερνούν και σήμερα, τους οποίους κάποιος τους ψήφισε, ίσως και γιατί οι εναλλακτικές είχαν παρόμοιο, αλλά πιο άγνωστο, άρωμα. Ναι, είναι τελικά εκατοντάδες χιλιάδες οι «συμπολίτες» μας που έκλεβαν το Δημόσιο, άρα το κοινωνικό σύνολο, άρα όλους μας, άρα και τον εαυτό τους σε κάποιο επίπεδο, λαμβάνοντας μαϊμού επιδόματα και συντάξεις και παροχές, νησιά ολόκληρα βλέπουμε που παριστάνουν τα «αόματα», κλπ κλπ.
    Το ζητούμενο είναι τι κάνει ο καθένας μας. Και πως αντέχει αυτήν την πραγματικότητα. Που αναζητούμε, και που μπορούμε να βρούμε, την απαραίτητη νηφαλιότητα για να δούμε τα πράγματα ΚΑΘΑΡΑ, και κυρίως να διακρίνουμε εκείνους που στελεχώνουν τους Θεσμούς, ή φιλοδοξούν να το κάνουν, με διαύγεια, διάκριση και απαιτήσεις. Και ποιες απαιτήσεις έχουμε από τον ΕΑΥΤΟ μας, και πως τις πραγματώνουμε.
    Η επανάσταση για να γίνει θέλει επαναστάτες, είχε πει ο Τσε Γκεβάρα. Και ποια επανάσταση ; Αν δεν την κάνει ο καθένας μας στην καθημερινότητά του για τον εαυτό του, δεν θα αντικρύσουμε ποτέ μια συλλογικότητα αντάξια της Ζωής που ονειρευόμαστε, αλλά αρνούμαστε να υλοποιήσουμε.
    Και να μην ξεχνάμε πως το δόγμα των σκοτεινών είναι το Διαίρει και Βασίλευε. Γι’ αυτό, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, στρογγυλοκάθονται στην κορυφή της «πυραμίδας» και απολαμβάνουν το θέαμα που τους παρέχουμε.
    Προς – το – παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγραψα κατι το έσβησα γιατ δεν το διατύπωσαν σωστά. εν ολίγοις θα πω πως το ξεπούλημα συνείδησης χρειάζεται και πωλητή και αγοραστή .στην Ελλάδα οι ψήφοι εξαγοραζαν θέσεις και οι θέσεις ψήφους.Δεν αμφισβητώντας όσους έχουν θέσεις με βάση την αξία αλλα αυτούς που τους εξαγοραζαν .
    Χριστίνα απο iPad και δεν ξέρω πως να βάλω κωδικούς η ρουφιανοχακερ χαχχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγραψα κατι το έσβησα γιατ δεν το διατύπωσαν σωστά. εν ολίγοις θα πω πως το ξεπούλημα συνείδησης χρειάζεται και πωλητή και αγοραστή .στην Ελλάδα οι ψήφοι εξαγοραζαν θέσεις και οι θέσεις ψήφους.Δεν αμφισβητώντας όσους έχουν θέσεις με βάση την αξία αλλα αυτούς που τους εξαγοραζαν .
    Χριστίνα απο iPad και δεν ξέρω πως να βάλω κωδικούς η ρουφιανοχακερ χαχχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλέ τι σόι χάκερ είσαι αν δεν ξέρεις πως να βάλεις τους κωδικούς ; Να μάθεις, και να μου δείξεις, για να γίνω κι εγώ χάκερ, αρκεί το σύστημα να μην έχει touch screen, γιατί άμαααα σκοντάψω, θα κάνω τα μυστικά χαρταετούς. Κι άντε να τους μαζέψεις μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και πρωί πρωί ακούω μουσική λαλαλαλαλαλ και καλημέρα και μια νέα μέρα αρχίζει τώρα . ΑΑΑ και
    My way να μη ξεχνιόμαστε γιατί εγώ είμαι και εγωίστρια και εγωίστρια. Δλδ δεν είμαι σαν όλο το κόσμο που λέει ότι δεν είναι εγωιστής εγώ το λέω και το τονίζω κοντή χοντρή ασχημομούρα και εγωίστρια. Οσο για σένα Ρίκα σιγααααααααααααααααααααααααα μη σε μάθω να γίνεις χάκερ και να μου πάρεις τα πρωτεία να πέφτεις πάνω σε touch screen να πατώνται κατα λάθος οι οθόνες και να σπάνε οι κωδικοί καλέ τι με πέρασες εμένα εεεεε βλάχα με μαντίλα εεε ...
    Εγώ είμαι πρωτευ_ουσιάνα.
    ΟΕο
    Καλημέρα Απελλή συγχωρέστε με για τα υπέροχα :ρρρ κείμενα που έγραψα σαν απάντηση πιο πάνω αλλά πραγματικά ζορίστηκα πάρα πολύ.
    Είχα το i pad είχα το ένα χέρι το άλλο δεν γινόταν κράταγε το πόδι που μόλις το είχα ανοίξει καθότι έφαγα σαβούρα στα σκαλιά και το άνοιξα και πήδαγα (θεωρητικός πρακτικώς είμαι και φρεγάτα μη ξεχνιόμαστε) στον αέρα άρα αντιλαμβάνεστε την δυσκολία μου .

    Συγνωμη ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη οεοε
    Έχω κέφια δεν ξέρω γιατί ίσως είναι η παρτίδα με τα ληγμένα χάπια που παίρνω τώρα τελευταία .

    Ρίκαααααααα μπορεί να μη σε κάνω χάκερ αλλά θα σε κάνω κρακερ :):):)*****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με την τοποθέτηση της Ρίκας!

    Χριστινάκι, όλα αυτά τα έπαθες μαζί;;

    Είχα το i pad είχα το ένα χέρι το άλλο δεν γινόταν κράταγε το πόδι που μόλις το είχα ανοίξει καθότι έφαγα σαβούρα στα σκαλιά και το άνοιξα και πήδαγα στον αέρα άρα αντιλαμβάνεστε την δυσκολία μου.

    και παρόλα αυτά δεν έχασες τη διάθεση να σχολιάσεις; Είσαι, λοιπόν φοβερή! Να πως συνδέεται το εικονίδιο της τίγρης με την ιδιοσυγκρασία σου! Όμως μην κατεβαίνεις ποτέ τη σκάλα κοιτάζοντας στο i pad!
    Για να επιστρέψω στο βίντεο του φίλου Dustofroad, θα πω ότι εύκολα θα το κατέτασσε κάποιος στην κατηγορία της "συνωμοσιολογίας", που έχει γίνει του συρμού τελευταία.
    Βεβαίως, διότι είναι εύκολο να απαξιώνει κανείς αυτό που ενοχλεί τα σχέδια του, και όσους τα έχουν αντιληφθεί, παρουσιάζοντας το ως γραφικό και εκείνους ως υπερβολικούς και συνωμοσιολόγους. Κλασική μέθοδος!

    Και επαναλαμβάνω ότι λείπουν και άλλα στοιχεία της επικαιρότητας από του βίντεο του φίλου, που αν τα προσθέσουμε στα όσα ήδη μας δείχνει, θα ανατριχιάσουμε από την ακρίβεια της εικόνας, αυτής της "συνωμοσιολογικής" αλήθειας!

    Όσοι "γνωρίζουν", μπορούν να προβλέψουν ακόμη και τα επόμενα "βήματα", με την σιγουριά του μετεωρολόγου, που όταν βλέπει τα σύννεφα προβλέπει την καταιγίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για την ακρίβεια τα έπαθα ως εξής ανεβαίνω το σκαλί την ώρα που έχω κλείσει pc και γλυστράει το σανδάλι και σκάω με το έτερο ποδάρι στην κόψη του σκαλιού με όλο μου το βάρος αυτό είχε σαν αποτέλεσμα κόψιμο μέχρι κόκαλο βάθος και μήκος περίπου 12εκ, στο χέρι κρατούσα ipad οεοε για να δω τι ήθελα και γω η γιαγιά τσπ.
    Ευτυχώς ipad δεν έσπασε. Ανεβαίνω πάνω μετα φόβου θεού πίστεως και πόνου και αρχίζω να γράφω με το ένα χερι διότι το άλλο κράταγε πόδι που μιλάμε έσκουζα εε εκεί τα πήρα γιατί άλλα ήθελα να γράψω αλλιώς μου βγήκε , στο γραπτό δεν είμαι και τόσο καλή . Στο τέλος το έσβησα. Και έγραψα με μερικά λάθη αυτό που διαβάσατε.
    Τίγρης , παρορμητική ναι πιθανόν το έχω στον χαρακτήρα μου αλλά αληθινή θέλω να πιστεύω. Η Ρίκα με ξέρει καλά οπότε έχει πιο αντικειμενική άποψη άλλωστε εγώ το είπαμε και πιο πάνω καλαμοκαβαλημένη τι να βρω αρνητικό για μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Χριστίνα,

      κόψιμο μέχρι κόκαλο βάθος και μήκος περίπου 12εκ (!!)

      ακούγεται πολύ σοβαρό τραύμα!!

      Το κοίταξες;
      Ελπίζω ότι είσαι καλύτερα τώρα, αν κρίνω από τη διάθεση σου!

      Διαγραφή
    2. Τριων εκατοστών και πολύ λέω ένεκα καλάμι καλέεε τι μας περάσατε εμάς εεεε είμεθα οι άνθρωποι τον έργων θα θα θα θα θα σας εξαφανίσομεν.
      Η διάθεσή μου σπάνια χαλάει έως ποτέ. Αλλά και αν χαλάσει κανείς δεν το βλέπει εκτός απο ένα άτομο και αυτό όχι πάντα :)

      Διαγραφή
    3. Καλά άμα είναι να σου περάσει, θα γίνω κράκερ.
      Ή, καλύτερα, να γίνω χάκερ και να με λένε κράκερ, τι λες ;;;

      Να βγάλω τα κρατικά μυστικά στην φόρα - παρτίδα, αφού δεν έχουμε πατρίδα...
      Βέβαια για να έχουμε κρατικά μυστικά πρέπει να έχουμε κράτος, οπότε... μπερδεύτηκα, έστω, λέμε και καμία βλακεία να περνάει η ώρα, όπως κράτος, και τα ρέστα..παγωτό, όπως λέγαμε μικρά...

      Διαγραφή
    4. καλέ τι κράκερ λες και πράσινα άλογα
      cream craker παπαδοπουλου αυτό με τις λίγες θερμίδες πω τι λέω Θεέ μου λες Ρίκα να είναι απο τα πολλά που βάζω πάνω μ ;
      Η πατρίδα Ρίκα μου όπως το έχω πει πολλές φορές και η γλώσσα μου έχει βγάλει μαλλί δεν είναι μόνο οι κάμποι και τα βουνά οι θάλασσες και οι λίμνες τα όροι και τα λαγκάδια, είναι και οι άνθρωποι. Είναι οι συγγενείς οι φίλοι μα πάνω απο όλα ο διπλανός , αυτός ο άγνωστος που ξαφνικά η μοίρα μπορεί να σε φέρει κοντά να γίνεις γνωστός.
      Η πατρίδα είναι όλα εκείνα για τα οποία θα πολεμήσει κανείς με όσους τρόπους ξέρει , όμως θα πολεμήσει.
      Δεν είναι εκείνο το χωράφι που θα καθίσουν γύρω γύρω όλοι 10 νοματαίοι και θα αρχίσουν το κλασικό μπλα μπλα μπλα μπλα θα σας σώσουμε, θα σας λύσουμε το πρόβλημα θα θα θα θα ....Η θάλασσα έχει ένα θα αυτοί ΄ γέμισαν έναν ωκεανό θα.
      Η πατρίδα θέλει ανδρεία και η ανδρεία δεν καθορίζεται απο το φύλλο αλλά από την ψυχή.
      Η ανδρεία ορίζεται από αυτούς που φοράνε τα παντελόνια για να τα τιμάν και όχι για να ζεσταίνονται τις κρύες νύχτες του χειμώνα!!!!
      Τι λέω και γω τώρα θα μου πεις ;;;
      Ελα ντε μάλλον κατάντησα γραφική να μιλάω με πλήκτρα τελικά απλά χαίρομαι γιατί αν μη τι άλλω το παραδέχομαι :(

      Διαγραφή
  10. Καλημέρα Απελλή

    Ευχαριστώ για την ανάρτηση του ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ...που το ξετρύπωσες ;;;

    Στόχος του video ήταν η αφύπνιση...μετά τις 17 Ιουνίου σκέφτηκα να το κατεβάσω...

    DustOfRoad

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε DUSTOFROAD

    όποιος ψάχνει, βρίσκει!

    Καλά που δεν το κατέβασες!
    Δεν έχουν ακόμη αφυπνιστεί όλοι, αν και έχει πάει 2 το μεσημέρι πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...