ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΥΜΒΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΡΘΡΑ-ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 12ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟΤΡΟΠΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΥΘΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΕΧΝΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016

Οι κυνικοί εξισλαμιστές του μέλλοντος μας

του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου

Που λες Καραγκιόζη, για το δημογραφικό της Ελλάδας βρέθηκε η λύση.
Ε, να! Συναντήθηκαν λέει ο Μουζάκης και ο Ξυδάλας σ΄ένα ουζερί. Εκεί που έπιναν, αποφάσισαν να κατεβάσουν κάποιες ιδέες για τη λύση του προβλήματος της υπογεννητικότητας και της δημογραφικής παρακμής.
Πήραν λοιπόν μολύβι και χαρτί κι άρχισαν τους υπολογισμούς. Έλεγαν μεταξύ τσίπουρου και καραβίδας, κλανιάς και ρεψίματος:


- Πόσα θα χρειαστούν, ρε συ, για να κάνουμε τους Έλληνες να αρχίσουν να γαμάνε, έπειτα από τόσο πήδημα που τους ρίξαμε;
- Τόσα δις.
- Α πα πα! Ασύμφορο είναι! Καλύτερα να γίνουν όλοι γκέι!
- Πόσα θα χρειαστούν για να δώσουμε κίνητρα στα νέα ζευγάρια;
- Τόσα δις.
- Άστα, πάμε παρακάτω, δεν υπάρχει μία.
- Πόσα θα χρειαστούν για επιδόματα τριτέκνων και πολυτέκνων;
- Τόσα εκατομμύρια.
 - Ε, όχι ρε! Δε συμφέρει! Μέσα μπαίνουμε!
- Πόσα θα χρειαστούν για θέσεις εργασίας, ώστε οι νέοι να μη φεύγουν μετανάστες και να νιώθουν ικανοί να δημιουργήσουν οικογένεια;
- Τόσα δις.
- Καλά, πλάκα μου κάνεις; Θέλεις να τσαντιστεί ο Σόιμπλε και να καταστραφούμε ολοσχερώς; Δεν γίνεται αυτό!

Έξυναν, λοιπόν, τις κεφάλες τους με απορία, σκεπτόμενοι με ποιο τρόπο θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα. Κι όλο κατέβαζαν τα καραφάκια. Άξαφνα, η καράφλα του Ξυδάκη άστραψε μονομιάς, ως αδιάψευστο σημείο της έλευσης μιας φαεινής ιδέας, ενώ το φουλάρι του Μουζάλα ανέμισε από την πνοή της επιφοίτησης, καθώς ρουφούσε επιμελώς μια καβουροδαγκάνα.

- Η καλύτερη ιδέα μάγκα μου, είναι εκείνη που κλείνει ταυτόχρονα πολλές «τρύπες», που εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς και λύνει πολλά προβλήματα. Όπως λένε στο χωριό μου «βρήκαμε παπά, ας θάψουμε πεντέξη!». Αντί, λοιπόν, να ξοδέψουμε όλα αυτά τα λεφτά για να γεννοβολήσουν οι Έλληνες, που θα πάρει χρόνια, μήπως είναι καλύτερα να κρατήσουμε εδώ όλους αυτούς τους προσφυγομετανάστες που θα μας ξεμείνουν και που θα είναι κάνα εκατομμύριο και βάλε μέχρι το καλοκαίρι; Που είναι έτοιμοι για δουλειά και γεννοβολάνε από μια ντουζίνα παιδιά, χωρίς να ζητάνε και τίποτα; Πιο φθηνά θα μας έρθει.

Ούτε επιδόματα, ούτε κίνητρα και οι μισθοί της πείνας, ίσα-ίσα για την επιβίωση. Είναι μαθημένοι αυτοί, μας κάνουν μια χαρά για εκμετάλλευση. Διότι εδώ που τα λέμε, οι Έλληνες είναι πολύ απαιτητικοί, ατίθασοι κι απρόβλεπτοι. Συνέχεια απεργίες και συνδικαλισμούς και διαμαρτυρίες είναι. Καλύτερα να μείνουν λιγότεροι. Έπειτα, θα αποκτήσουμε και χιλιάδες νέους φανατικούς ψηφοφόρους, που θα τους κουμαντάρουμε ως αντιρατσιστές κι έτσι θα κυβερνάμε ακόμα για 50 χρόνια. Θα ευχαριστήσουμε και την Ε.Ε που θα τους κρατήσουμε εδώ, αντί να πάνε εκεί και την Μέρκελ που θα της φτιάξουμε μερικές ωραίες ΕΟΖ. Αυτό θα πει διπλωματία κι εξωτερική πολιτική!

Αλλά θα ικανοποιήσουμε και τον σουλτάνο Έρντι, που θα κάνουμε τον τόπο Ελλαδιστάν με εκατοντάδες σουνιτικά τζαμιά, σαν κι εκείνα που αγωνίστηκαν οι μαλάκες να διώξουν, πριν από 195 χρόνια. Θα εξασφαλίσουμε τις μισθάρες και το πολιτικό μας μέλλον και θα ενισχύσουμε το ασφαλιστικό που καταρρέει από τις μαλακίες όλου του συστήματος. Διότι δεν φταίμε μόνο εμείς και γι' αυτό είναι σύμφωνοι κι όλοι οι άλλοι, που έχουν λερωμένες τις φωλιές τους. Μη κοιτάζεις που διαμαρτύρονται στη βουλή. Στο κόλπο είναι κι αυτοί. Η ιδέα θα αρέσει στον Αλέξη και στα υπεραντλαντικά μεγάλα αφεντικά μας. Άλλωστε, το χάπατο «αριστερό» ακροατήριο το έχουμε, θα κάνει ό,τι του πούμε. Το θέμα είναι τώρα, να βρούμε τον τρόπο για να το πουλήσουμε στο υπόλοιπο πόπολο. Καλά ρε συ, μιλάμε ότι είμαστε και γαμώ τους εγκέφαλους! Διάνοιες!
Άντε ρε βίβα!

Αυτά έλεγαν Καραγκιόζη μου στο ουζερί οι καραγκιόζηδες. Φυσικά δε σκέφτηκαν, ότι το 70% των εισερχομένων είναι άντρες κι άρα θα θέλουν από μια-δυο γυναίκες. Μήπως ως παράδειγμα καλής θέλησης, θα προσφέρουν πρώτοι τις δικές τους κόρες για χανούμισσες; Ούτε βέβαια, σκέφτηκαν, ότι εξαιτίας τους είναι, που αυτοκτονούν και πεθαίνουν οι Έλληνες και μεταναστεύουν οι νέοι.

Σχέδιο: Μελάνι-χαρτί
Γ.Γ.Γ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...