ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΥΜΒΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΡΘΡΑ-ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 12ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ-ΜΕΛΕΤΗ- Γ. Γ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟΤΡΟΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΥΘΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗς ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΕΧΝΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Έκθεση της CIA: Απόσχιση της Βόρειας Ηπείρου εάν συνεχιστεί ή ίδια αμερικανική πολιτική στα Βαλκάνια!

Αν οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίσουν να υποστηρίζουν σθεναρά τους Αλβανούς, στις  εθνικιστικού τύπου ονειρώξεις τους για την δημιουργία της αποκαλούμενης «Μεγάλης Αλβανίας», τότε   θα σχηματισθεί ταχύτατα το  «Ορθόδοξο  μέτωπο » από  Σερβία,  Ελλάδα,  Βουλγαρία και  ΠΓΔΜ, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών CIA, αναφέρει ο σερβικός τύπος (1).

Ακριβώς όπως είχαμε αναφέρει με άρθρο στο pentapostagma.gr, με τίτλο (CIA: Αναβίωση της Βαλκανικής συμμαχίας λόγω της εμφάνισης της «Μεγάλης Αλβανίας» και τρίτος βαλκανικός πόλεμος!) (2).

Οι ΗΠΑ μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Κουμάνοβο συνέχισαν  την πολιτική της άνευ όρων υποστήριξης των Αλβανών, ενώ και η ΕΕ συνεχίζει «σιωπηλά» να υποστηρίζει την αναβίωση της «Μεγάλης Αλβανίας», τονίζει το δημοσίευμα. 

Αυτή η πολιτική από ΗΠΑ και ΕΕ,  θα  οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο σχηματισμό του  «ορθόδοξου μετώπου» και στο Τρίτο Βαλκανικό Πόλεμο, τονίζει και η νέα έκθεση της υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ.

Το  συμπέρασμα της τελευταίας έκθεσης της CIA για την κατάσταση στην περιοχή των Βαλκανίων, είναι πολύ άσχημη για τις ΗΠΑ και την ΕΕ, ενώ Αμερικανοί αξιωματούχοι  στην Ουάσιγκτον προειδοποιούν ότι περαιτέρω ισχυρή υποστήριξη των Αλβανών και με δεδομένη της άσχημη οικονομική κρίση στην περιοχή, θα ωθήσει  ακόμη και τους ορθόδοξους Αλβανούς  στην «αγκαλιά» της Ρωσίας.

Όταν λένε οι Αμερικανοί για «Ορθόδοξους Αλβανούς», μιλούν για τους Έλληνες της Βόρειας Ηπείρου και ενδεχομένως θεωρούν πολύ πιθανό την ενσωμάτωση της στο εθνικό κορμό της Ελλάδος, με ρωσική βοήθεια.

Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα το οποίο έμεινε ανεκπλήρωτο σε δύο παγκόσμιους πολέμους και τρεις διεθνείς διασκέψεις και κάποια στιγμή πρέπει να γίνει πραγματικότητα .

Ως εκ τούτου, οι αναλυτές της CIA προειδοποιούν τις αρχές των ΗΠΑ  για τα Βαλκάνια, τονίζοντας ότι αναγκαιεί  μια  ισορροπημένη προσέγγιση,  προειδοποιώντας ότι είναι πολύ πιθανό, Σερβία, Ελλάδα, Βουλγαρία και ΠΓΔΜ να δημιουργήσουν τελικά την ορθόδοξη συμμαχία με επικεφαλής την Μόσχα.

Οι ίδιοι αναλυτές τονίζουν ότι οι βαλκανικές χώρες των οποίων τα εδάφη επηρεάζονται από το σχέδιο της «Μεγάλης Αλβανίας» δεν θα μείνουν σιωπηλές και «ήσυχες» παρακολουθώντας την απόσπαση  εθνικού τους εδάφους από τους Αλβανούς.

Επιπλέον, είναι πεπεισμένοι ότι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, Σέρβοι, Έλληνες, Βούλγαροι και Σκοπιανοί θα ενωθούν σε χρόνο μηδέν.

Στην περίπτωση αυτή, τα Βαλκάνια θα μετατραπούν σε  Μέση Ανατολή, και ακόμη και οι  Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι σε θέση να σταματήσουν την σφαγή που θα γίνει, αναφέρει καλά  ενημερωμένη διπλωματική πηγή.

Κανείς στην σερβική  κυβέρνηση δεν αρνήθηκε να σχολιάσει αυτά τα ευρήματα των Αμερικανών ειδικών. Από την άλλη πλευρά, και οι Σέρβοι εκτιμούν την υλοποίηση του σεναρίου της «Ορθόδοξης συμμαχίας».

 Ο Σέρβος ειδικός Αναλυτής Ντιόρντιε Βουκαντίνοβιτς τονίζει ότι η ένωση των χωρών των Βαλκανικών πολέμων του 1912-13, είναι μια λογική αντίδραση σήμερα στην  προσπάθεια  δημιουργίας της  αποκαλούμενης «Μεγάλης Αλβανίας».

«Εάν η συμμαχία υλοποιηθεί , δεν πιστεύω ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες  να μπορέσουν να σώσουν τους «αγαπημένους τους  Αλβανούς. Η Σερβία συμμετείχε σε  παρόμοια συμμαχία εναντίον της Οθωμανικής αυτοκρατορίας», θυμίζει ο  Βουκαντίνοβιτς.

Ο Τσέντομιρ Άντι, πολιτικός στο Προοδευτικό κλαμπ , επισημαίνει ότι περισσότερο από μια δεκαετία, υπάρχει η ιδέα της συγχώνευσης των Βαλκανίων.

Τα Βαλκάνια θα είναι το επόμενο σημείο ανάφλεξης μετά την Μέση Ανατολή από την νέα τάξη πραγμάτων, και ενδεχομένως να εμπλακεί και η χώρα μας.  Ο καιρός γαρ εγγύς.


Παραπομπές:



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...