ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΥΜΒΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΡΘΡΑ-ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 12ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ-ΜΕΛΕΤΗ- Γ. Γ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟΤΡΟΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΥΘΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗς ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΕΧΝΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

1ο Φεστιβάλ Σερίφου-2012


Το δικό του φεστιβάλ αποκτάει από το καλοκαίρι του 2012, το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί της Σερίφου.
Στόχος του Πρώτου Φεστιβάλ Σερίφου είναι να ψυχαγωγήσει τους επισκέπτες αλλά και τους κατοίκους του νησιού με τις ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις θεάτρου και μουσικής που έχει εντάξει στο πρόγραμμά του και να καθιερωθεί ως ένας πολιτιστικός θεσμός.


Το φεστιβάλ ανοίγει αυλαία την Παρασκευή 20 Ιουλίου και μέχρι το τέλος του στις 12 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν συναυλίες σύγχρονου έντεχνου ελληνικού τραγουδιού, παραδοσιακών ακουσμάτων από τις γειτονικές χώρες της Μεσογείου, ρεμπέτικου, ξένης μουσικής από ξένους καλλιτέχνες, αλλά και παραστάσεις θεάτρου, Καραγκιόζης, αλλά και αφήγηση παραμυθιών.

Οι εκδηλώσεις θα γίνονται στο Θέατρο στα ριζά της Χώρας, με θέα το ωραιότερο φυσικό σκηνικό που μπορεί κανείς να ονειρευτεί. Τη θάλασσα, το λιμάνι, τα πλοία που μπαινοβγαίνουν φωτισμένα και, στο βάθος, τους όγκους των κοντινών νησιών.

Συνοπτικό πρόγραμμα

Παρ 20/7 Χρήστος Θηβαίος
Σαβ 21/7 Κώστας Θωμαΐδης
Κυρ 22/7 Δημήτρης Προύσαλης
Δευ 23/7 Andre Maia Band
Τρι 24/7 Νίκη Φραγκούλη
Τετ 25/7 Αλιστράτα
Πεμ 26/7 Μαρία Γεωργιάδου «Απολυμένη…»
Παρ 27/7 Γιώργος Αλτής
Σαβ 28/7 Άθως Δαννέλης
Κυρ 29/7 “Σουράβλι
Δευ 30/7 Jazz Messages Quartet
Τρι 31/7 Janet Capuya Band
Τετ 01/8 Dirty Granny Tales
Πεμ 02/8 Μαρία Πρωτόπαππα «Παπαδιαμάντης»
Παρ 03/8 Φιστικί Σαλόνι
Σαβ 04/8 Ηλίας Λιούγκος
Κυρ 05/8 Δ. Ν. Κλαυδιανού / Στ. Νάσος
Δευ 06/8 Νέα παιδιά με κοστούμια παλιά
Τρι 07/8 Σοφία Βόσσου
Τετ 08/8 Γιάλα
Πεμ 09/8 Νίκος Καλαμό «Γυναίκα της Ζάκυθος»
Παρ 10/8 Βαγγέλης Κορακάκης
Σαβ 11/8 Δημήτρης Μπάσης
Κυρ 12/8 Ross Daly


2 σχόλια:

  1. το blog SERIFOS ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΡΙΦΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΑς ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αγάπη μου για τη Σέριφο είναι δεδομένη και τα αισθήματα αμοιβαία!

      Καλή επιτυχία, λοιπόν, στο 1ο Φεστιβάλ της Σερίφου, ενός από τα πιο όμορφα κυκλαδονήσια!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...