ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΥΜΒΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΡΘΡΑ-ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 12ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ-ΜΕΛΕΤΗ- Γ. Γ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟΤΡΟΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΥΘΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗς ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΕΧΝΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ο Κυνικός vs του Μωχαμέτη Β΄του ξεκολιαστή

του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου

Πως θα σας φαινόταν, αλήθεια, αν ο δισέγγονος του βιαστή της προγιαγιάς σας, γύριζε σε ταινία τον βιασμό της και σας τον έδειχνε μέσα στο σπίτι σας;

Και μάλιστα, σύμφωνα με μια δική του εκδοχή γύρω από τον βιασμό, που λίγο-πολύ, θα παρουσίαζε την προγιαγιά σας, ως κάποια που τα ήθελε και που σε τελική ανάλυση, καλά της έκανε και την ξεκόλιασε!


Που μπορεί να συμβαίνει αυτό; Μα, οσονούπω στο Ελλαδιστάν, στη χώρα των βιασμένων, που μάλλον τους αρέσει η οθωμανική «δικαιοσύνη»! Έτσι, έπειτα από τη διατριβή των Ελλήνων στον Σουλεϊμάνη το μικροπρεπή, έρχεται σύντομα στην οθόνη τους και το επιμορφωτικό σεμινάριο της «Άλωσης», της Κωνσταντινούπολης! Βεβαίως, από τον Μωχαμέτη Β΄ τον επιλεγόμενο και ξεκολιαστή! Έτσι, θα μπορέσουν να έχουν μια σφαιρική εικόνα της βιασθείσας….«ωτοασπίδας» και του ξεκολιάσματος, από την πλευρά όμως του βιαστή.

Την τουρκική εκδοχή του βιασμού, όπως φημολογείται, θα μεταφέρουν στις οθόνες των τηλεοράσεων τα πρόθυμα ραδιοτηλεοπτικά κύματα του Αντέννα, που έχει αναλάβει τον εκτουρκισμό των νεοραγιάδων. Από μια συχνότητα μάλιστα, που την χρησιμοποιεί τζάμπα η ιδιοκτησία του καναλιού, αλλά την πληρώνουν οι επιμορφούμενοι δισέγγονοι της βιασμένης προγιαγιάς! Άλλωστε, είθισται, τα ιδρύματα που προσφέρουν υπηρεσίες στην «πολιτιστική αγωγή» του λαού, να απαλλάσσονται των οικονομικών τους υποχρεώσεων χάριν της προσφοράς αυτής! Δύσκολα θα διαφωνούσε σε αυτό, ακόμη και ο «Μάϊκ ο Φασολάκης»!

Δε διακινδυνεύω, βέβαια, να δώσω μια αρνητική απάντηση, στο κατά πόσο είναι υπερήφανοι, ή όχι, οι εργαζόμενοι του Αντέννα. Το θέμα είναι, να πέφτει το παραδάκι! Και φυσικά, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός αυτής του έμμισθου συνεργάτη των εκτουρκιστών και της τροϊκανής μαφίας!

Πλήρης οργής και αγανάκτησης, λοιπόν, ο Κυνικός, κάνει αυτό που πρέπει! Αφήνει να αδειάσει η κύστη του πάνω στον Μωχαμέτη Β΄ τον ξεκολιαστή και τους εγχώριους Γενίτσαρους του, και μαζί με αυτήν και την υγρή περιφρόνηση του..


2 σχόλια:

  1. Τα πουλημένα αυτά τομάρια , αυτά τα ελληνικά κουφάρια
    όσο εμείς τα ανεχόμαστε και δεν μιλάμε
    τόσο αυτά θα μας γ....νε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε,

    Αυτή είναι η αλήθεια! Και θα μας κάνουν και άλλα, αν δεν αντισταθούμε!
    Πρέπει να ξυπνάμε τους αργούς συνέλληνες, να καταλάβουν, πως δεν είναι παιχνίδι, αλλά συγκαλυμμένος πόλεμος!

    Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...