ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΥΜΒΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΡΘΡΑ-ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 12ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ-ΜΕΛΕΤΗ- Γ. Γ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟΤΡΟΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΥΘΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗς ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΕΧΝΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Η «Σκύλα» του Μπρεχτ, γέννησε το νέο «Κτήνος»


Νεοναζί Γερμανοχάζαροι του Ουκρανικού κόμματος SVOBODA
του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου

Η σκύλα, η μάνα του κτήνους, που ήταν σε οργασμό, ξαναγκαστρώθηκε και γέννησε αυτά εδώ τα μούλικα!! Τα φασισταριά, τους Γερμανοχάζαρους Ουκρανούς νεοναζί, τους απόγονους των υπολειμμάτων των ουκρανικών SS, οι οποίοι μαζί με δυτικούς πράκτορες και κάθε λογής ξένους τυχοδιώκτες, μαυροφορεμένους μισθοφόρους δολοφόνους αμερικανικών ιδιωτικών εταιριών, μακελεύουν άοπλους Ρώσους πολίτες στην Μαριούπολη και τους σκοτώνουν σαν κοτόπουλα! Επειδή θέλουν να αποφασίζουν οι ίδιοι για την ζωή τους και όχι η παράνομη και πραξικοπηματική ναζιστική «κυβέρνηση» του Κιέβου. Ποιος την ψήφισε αλήθεια; Με ποιον τρόπο ήρθε στην εξουσία, αν όχι με τα όπλα και με την βία;;

Οι Ουκρανοί παππούδες στον Β’ ΠΠ
Μετά από τη Συρία, λοιπόν, όπου δεν τους βγήκε, αφού ο συριακός λαός υποστήριξε τελικά τον «δικτάτορα» Άσαντ και κατάφεραν να αντισταθούν στην αιματηρή επιδρομή του διεθνούς ισλαμοφασισμού της Ημισελήνου, τον οποίο χρηματοδοτούν οι μεσαιωνικοί φασίστες της αραβικής χερσονήσου, τον συνεπικουρεί η νεο-οθωμανική Τουρκιά και τον εξοπλίζουν οι σιωνιστές των ΗΠΑ και της ΕΕ, οι Αμερικανοί και η Γερμανοκρατούμενη Ε.Ε (η μάνα του νέου κτήνους), έστησαν καινούριο σκηνικό βίας, εναντίον αυτή τη φορά του ουκρανικού λαού, ανεβάζοντας πραξικοπηματικά μια, μη νόμιμα εκλεγμένη, νεοναζιστική «κυβέρνηση» με προφανή σκοπό το χτύπημα της Ρωσίας! Αυτήν την «κυβέρνηση» των νεοναζί, υποστηρίζει σήμερα ο δήθεν «ελεύθερος» και «δημοκρατικός» κόσμος της Δύσης, οπλίζοντας τα αιματοβαμμένα σαν αρπακτικών χέρια τους!!

Τα Ουκρανά εγγόνια τους το 2014
Και επιτέλους να λιώσει αυτή η καραμέλα των καθεστωτικών μιντιακών παπαγάλων, για δήθεν «ρωσόφιλους» και «ρωσόφωνους»!! Δηλαδή, οι Έλληνες στην Β. Ήπειρο είναι «φιλέλληνες» και «ελληνόφωνοι»;; Ο άνθρωποι είναι αυτόχθονες Ρώσοι, σε πρώην ρωσικά εδάφη και το φωνάζουν με όλους τους τρόπους! Δεν υπάρχει καμία σοβαρότητα πλέον;

Ουκρανοί νεοναζί επί το έργω
Κρίμα στον άλλοτε ένδοξο, αλλά αφελή αμερικανικό λαό, που άγεται και φέρεται από μια δράκα σιωνιστικών υποκειμένων και από υπερασπιστής της ελευθερίας και ιδεολογικός αντίπαλος του κτήνους, έγινε τώρα υπηρέτης του, επιλέγοντας ατυχώς, να βρεθεί αυτή τη φορά με την λάθος πλευρά! Διατηρώ την ελπίδα, ότι κάποια στιγμή ο έντιμος αμερικανικός λαός θα αφυπνιστεί, παρά τα υπνωτικά που του δίνουν τα σιωνιστικά ΜΜΕ.

Κρίμα και στον Γερμανικό λαό, που έχει χάσει προ πολλού τον έλεγχο της χώρας του και που δυστυχώς, θα πληρώσει ακριβά για μια ακόμη φορά τη «νύφη», αφού επέλεξε να ξανασπιτώσει τη σκύλα και να την ταΐζει!

Ουδέν σχόλιον
Ντροπή, όμως και στην «ελληνική» κυβερνησούλα της πλάκας, που δήθεν «εκπροσωπώντας» έναν λαό, με κατά βάση δημοκρατική παράδοση, όπως είναι ο ελληνικός, έτρεξε να συγχαρεί τους νεοναζί και να τους αναγνωρίσει, προσχωρώντας χωρίς να ερωτηθεί ο λαός στο ναζιστικό στρατόπεδο, δηλαδή στη λάθος πλευρά! Όχι μόνο σε βάρος των ανθρώπων ενός αδελφού ορθόδοξου λαού, που αυτό, αν δεν θέλει κάποιος ας μη το λάβει υπόψιν, αλλά κυρίως εναντίον του κτηνοκτόνου ένδοξου Ρωσικού λαού, που έχυσε ποτάμια αίματος εναντίον του Ναζισμού, υπερασπίζοντας πανανθρώπινα ιδεώδη και αξίες! Αυτό κάνει πάλι και σήμερα, ορθώνοντας ανάστημα απέναντι στον παγκοσμιοποιητικό ολοκληρωτισμό της Νέας Τάξης, των κάθε λογής Σόρος, Ροκφέλερ και Ρόθτσαιλντ, παίρνοντας για δεύτερη φορά μετά τον Β΄ΠΠ, την σωστή πλευρά. Αυτήν της ελεύθερης ανθρωπότητας! Αυτήν, που θα πρέπει να επιλέξουμε και εμείς, ως έθνος ελεύθερων ανθρώπων που επιθυμεί την ελευθερία του!

Δημοσιογράφος δολοφονημένος από τους Ουκρανούς ναζί
Η ωμή αιματοχυσία και οι φόνοι άοπλων καθημερινών ανθρώπων από τα ναζιστικά αποβράσματα, θα σταματήσει, όταν επιτέλους η Ρωσία θα αναλάβει για μια ακόμη φορά τον καθοριστικό ρόλο, που επιφυλάσσει σε αυτή τη μεγάλη χώρα η ιστορία. Τότε, τα δαιμονισμένα ανδρείκελα, θα τρέχουν για να κρυφτούν με τις ουρές στα σκέλια, μέσα στο καπέλο του «θείου Σαμ» και στην κιλότα της θειάς Μέρκελ!!

Έγγυος γυναίκα δολοφονήθηκε στην Οδυσσό από Ουκρανούς ναζί
"Μην χαίρεστε που σκοτώσατε το κτήνος. Η σκύλα που το γέννησε ζει και είναι πάλι σε οργασμό".

Μπέρτολτ Μπρεχτ


(Όταν είδε τον κόσμο στις πλατείες των πόλεων να πανηγυρίζει για το τέλος του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου).

2 σχόλια:

  1. Ποιος "δακτυλος" Είναι πισω από όλα αυτά ???
    Απλο, αλλα δεν το γνωρίζαμε, ομαδικα...
    Η σιωνιστικη συνωμοσια,για την εγκαθίδρυση της "νεας παγκόσμιας ταξης".
    Η εν λογω εννοια ΔΕΝ είναι αφηρημένη, αντιθέτως εχει υπαρκτα προσωπα.....
    Είναι η βασικη οικογενεια ροτσαιλντ,με άλλες 8 περιπου οικογενειες,οι οποιες νέμονται το παγκοσμιο πλουτο. Και όχι μονο...Αρκει κανεις να δει της "πετρες της γεωργιας" στης ΗΠΑ, και θα καταλαβει... Ετσι αυτοι οι χαζαροεβραιοι είναι κατω από "κάθε πετρα" παγκοσμιων γεγονοτων, καταστροφης στην ουσια, παντοτε..Μα που τα μαθαμε όλα αυτά ? Μα από αυτον που κατέθεσε μηνυση, των Εναντιων 300 της Ελληνικης βουλης +εναντιων του προεδρου δημοκρατιας παπουλια, και του διοικητού της τραπέζης Ελλαδος { Που μονο της Ελλαδος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, από της ιδρύσεως της αλλα ανηκει κατά 94% στους ροτσαιλντ,-ενας εκ των οποιων ζει και βασιλευει στη Κερκυρα-} ! Ποιος είναι λοιπον αυτος που εκανε αυτη την μηνυση "ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ" ???? Είναι ο Κυριος ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....Ο οποιος, μαζι με την ομαδα EI END. Eχει δωσει αυτή την γνωση στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιασεμι Ελληνιδα καλησπέρα!
      Σε πολλά από αυτά που γράφεις συμφωνώ, καθώς βασίζονται πλέον σε πολλά στοιχεία που αποκλείουν πλέον τον χαρακτηρισμό περί "συνομοσιολογίας". Είναι λογικό και φυσικό επόμενο, πως αυτός που κυριαρχεί, είναι αυτός που έχει το χρήμα.
      Για τον Αρτέμη Σώρα, τι να πω, δε γνωρίζω. Είναι μια κάπως αινιγματική παρουσία, που προσωπικά την αντιμετωπίζω με δυσπιστία.

      Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ για την επικοινωνία!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...