ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΥΜΒΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΡΘΡΑ-ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 12ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ-ΜΕΛΕΤΗ- Γ. Γ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟΤΡΟΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΥΘΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗς ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΕΧΝΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Στην αγκαλιά του τζετ-σετ «ανθρωπισμού»...

του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου

Μα τι γίνεται πλέον στην Ελλάδα, με όλες αυτές τις «ανθρωπιστικές» επισκέψεις των κάθε λογής εκτυφλωτικών vip και διάσημων περσόνων, που έρχονται μαζικά στα ακριτικά νησιά μας με τις βαλίτσες τους γεμάτες συμπόνια και αγάπη για τους πρόσφυγες και τους παράνομους μετανάστες;

Ποιός τους στέλνει εδώ και ποιος τους προσκαλεί σ’ αυτή την ολιγοήμερη επίδειξη ανθρωπισμού, που εξαντλείται σε φωτογραφήσεις και σε ανέξοδες δηλώσεις; Πριν λίγο καιρό, ήρθε η Σάραντον, έκανε την πασαρέλα της κι έφυγε χωρίς να πει μια κουβέντα ουσίας για τις αληθινές αιτίες του προσφυγικού που είναι ο πόλεμος. Αλήθεια, πόσα προσφυγόπουλα πήρε μαζί της, όταν επέστρεψε στην πολυτελή της έπαυλη; Έπειτα, ήρθε ένας περίφημος Κινέζος εικαστικός, ο Γουέιν-Γουέιν, που διαπίστωσε, λέει, συγκινημένος κι αυτός, πως οι ταλαίπωροι Έλληνες νησιώτες περιθάλπουν τους άλλους ταλαίπωρους, που ξεβράζονται από τους Τούρκους δουλεμπόρους στις ελληνικές ακτές. Αυτό το τελευταίο, φυσικά, δεν το ανέφερε καθόλου.

ο Πολέμαρχος Ισλαμιστής Akhmed Zakayev 
 με τα τελετουργικά των Γουαχαμπιμπιδων 
του καυκασου στο μέτωπο.
Τώρα, μας κουβαλήθηκε αυτοπροσώπως και η άλλη μεγάλη περσόνα των δικαιωμάτων και του ανθρωπισμού, η Βανέσα Ρεντγκρέηβ, για να διαπιστώσει κι εκείνη, ιδίοις δακρυσμένοις όμασι, την δραματική κατάσταση. Ναι! Αυτή που υπερασπίζεται τον αρχηγό των ισλαμιστών που σκότωσαν τα 385 παιδιά στο σχολείο του Μπεσλάν το 2004, αν θυμάστε, τον Akhmed Zakayev, που η ρωσική δικαιοσύνη έχει ζητήσει την έκδοση του ως υπεύθυνου του τρομοκρατικού εγκλήματος, αλλά η κυρά Βανέσα διαφωνεί. Μια πρακτόρισσα δηλαδή, των ΜΚΟ του Σόρος και της Νέας Τάξης, όπως είναι και οι υπόλοιποι προβεβλημένοι σούπερ σταρ του υπεραντλαντικού συστήματος με τον επιλεκτικό ανθρωπισμό, που έρχεται πάντα η στιγμή για να εξοφλήσουν τα «γραμμάτια» της επιτυχίας προς τους ευεργέτες τους, πουλώντας την εικόνα τους με κάποιες ανθρωπιστικές παραστάσεις.
 
Ο ισλαμιστής Τσετσένος σφαγέας Akhmed Zakayev, σουλουπωμένος μαζί με την Β. Ρεντκρέηβ που αντιτίθεται στην έκδοση του σε δίκη, για συνέργεια στη σφαγή 385 παιδιών.

Τι προσφέρει η παρουσία τους στα νησιά μας ανάμεσα σε απελπισμένους ανθρώπους, πέρα από το να καλλωπίζουν τη δημόσια εικόνα τους και να εκτελούν τις επικοινωνιακές αποστολές που τους έχουν αναθέσει; Μήπως ήρθαν για να ελέγξουν ότι όλα πάνε καλά με τους Έλληνες κι αν όχι να τους καταγγείλουν ως ρατσιστές;; Είναι αφελής όποιος νομίζει, ότι «εθελοντικά» πλάκωσαν όλοι μαζί, συγκινημένοι, διότι ένα πρωί ανακάλυψαν το πρόβλημα. Η δικαιολογία περί δήθεν «διεθνοποίησης» και λύσης του ζητήματος, επειδή κάποιοι εξεχόντως προβεβλημένοι από το σύστημα, θα φωτογραφηθούν στις ελληνικές ακτές με τα θύματα του συστήματος,  δεν πείθει. Από τη στιγμή που η διεθνής πολιτική τάξη, που είναι και η υπεύθυνη να δώσει λύση, είναι ενήμερη της κατάστασης, γίνεται φανερό πως όλος αυτός ο τζετ-σετ «ανθρωπισμός» επιστρατεύεται απλά και μόνο για την εύκολη χειραγώγηση της μάζας, που είναι πιο ανοικτή στα μηνύματα των λαμπερών διασημοτήτων, απ’ ότι των πολιτικών. Στόχος είναι, να πεισθούν οι άνθρωποι πως πρέπει να δεχθούν να αναμειχθούν, όπως επιτάσσει η νέα τάξη. Σε αυτή την επικοινωνιακή στρατηγική, όπου η  πολιτική πειθώ είναι ανεπαρκής, επιστρατεύεται πάντα ο Δούρειος Ίππος του σταρ σύστεμ.

Σε ποια άλλη χώρα του κόσμου, πλην της ευτράπελης Ελλάδας, όλοι αυτοί οι ηθοποιοί θα γίνονταν δεκτοί με τιμές Πάπα και θα συνοδεύονταν από υπουργούς και δημόσιους φορείς, ως να επρόκειτο για ξένους θεσμικούς επισήμους; Είναι βέβαιο, πως θα τους ζητούν κι αυτόγραφα. Και χαίρονται όλοι αυτοί, που η Βανέσα, η Σούζαν και ο Γουέιν, τους έδωσαν τα συγχαρητήρια τους και που ανέφεραν στις δηλώσεις τους για την καλή δουλειά που κάνουν εκεί στα νησιά και κουνούν την ουρά τους σαν τα καλά σκυλιά που τα χάιδεψε το αφεντικό τους.

Τώρα, λοιπόν, που μας επιβράβευσαν όλοι αυτοί, μπορούμε να γυρίσουμε πάλι στα προβλήματα μας.....

6 σχόλια:

  1. Ποιός τους στέλνει εδώ και ποιος τους προσκαλεί σ’ αυτή την ολιγοήμερη επίδειξη ανθρωπισμού, που εξαντλείται σε φωτογραφήσεις και σε ανέξοδες δηλώσεις; Απλούστατα όσο θά μάς κρατούν σέ λήθαργο τά μίσθαρνα όργανά τους αυτοί οι θύτες(οι δολοφόνοι Λαών, Εθνών,Ανθρώπων, Πολιτισμών, θά γκιζερούν καί θά εκλυπαρούν γιά επιδόματα ανθρωπισμού δείχνοντας τήν σάπια καί βρομερή τους ματαιοδοξία. Ομως, τό ΤΕΡΑΣ αυτό όπου νάναι ΨΟΦΑΕΙ (μαύρος ο ψόφος του) Ψοφάει, γράφω Αγαπητέ Γεράσιμε διότι:

    ΕΛΛΗΝΩΝ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.

    ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ Η ΔΗΜΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ – ΕΘΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΈΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΣΕ ΕΣΑΕΙ ΔΕΣΜΩΤΩΝ ΕΝΟΣ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΟΥ, ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

    «ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΕΝΦΙΑ – ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ- ΦΠΑ-ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΤΛ), ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΙΚΑ – ΤΕΒΕ ΚΤΛ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ»

    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΜΕ Α.Φ.Μ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

    ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΟΜΑΔΕΣ, ΚΤΛ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΣΑΣ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΤΕΛΩΣ
    ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ, ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Ή ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

    ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΣΚΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ !


    ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

    ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (Τηλ. +306909110061)
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (Τηλ. +306945422023)
    Εχεις καθήκον νά τό διαδώσεις ΠΑΝΤΟΥ σέ ΑΠΑΝΤΑΣ τούς ΕΛΛΗΝΕΣ.
    .....έχει καί συνέχεια.... παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -...ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΞΕΛ ΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΧΑΤΖΗ-ΠΑΠΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΚ Α” 315/1945 … ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ , ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ … ΦΡΕΣΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ;;; ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ;;; ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ;;; ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ;;; ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ;;;


    εχει συνέχει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1
    Αθήνα,

    (労)

    Δεκεμβ
    ρ
    ίου
    (日)
    †††
    Αριθ. Πρωτ.
    (株)㘳
    ††††††††
    ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
    (Πρόγραμμα Διαύγεια Ν. 3861/2010)
    Ν
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    Τηλέφωνο : 210 370183
    7
    FAX : 210 3701850
    ΘΕΜΑ: «
    Κ
    αταγραφή Ειδικών Τραβηκτικών Δικαιωμάτων (
    SDR
    )
    του
    Διεθνούς
    Νομισματικού Ταμείου
    »
    ΑΠΟΦΑΣΗ
    Ο
    ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    Έχοντας υπόψη:
    1.
    Τις διατάξεις του
    του ΑΝ 766/1945 (ΦΕΚ Α ́ 315) «περί κυρώσεως της εν Bretton
    Woods υπογραφείσης τελικής πράξεως
    και εξουσιοδοτήσεως προς υπογραφή των
    σχετικών συμφωνιών ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!!!!!!!! Μόνο αυτό φτάνει

    »
    .
    2.
    Τις διατάξεις
    του Ν.Δ 631/1970 (ΦΕΚ Α ́173) «περί αυξήσεως του μεριδίου
    συμμετοχής της Ελλάδος εις το Διεθνές Νομισματικόν Ταμείον», όπως αυτό
    τροποποιήθηκε με το Ν.Δ 113/1974 (ΦΕΚ Α ́310) «περί αντ
    ικαταστάσεως της παρ.
    1 του άρθρου 3, καθώς και του άρθρου 5 του Ν.Δ. 631/1970, όπως αυτό
    τροποποιήθηκε με το
    Ν.
    3065/2002 (ΦΕΚ Α ́251) «
    Μ
    εταφορά αρμοδιοτήτων του
    Υπουργικού Συμβουλίου σε άλλα κυβερνητικά όργανα».
    3.
    Τις διατάξεις του
    Ν.
    1086/1980 (ΦΕΚ Α ́256
    ) περί κυρώσεως της δευτέρας
    τροποποιήσεως της Συμφωνίας «περί του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου».
    4.
    Τις διατάξεις των άρθρων 30, 71, 74, 125 και 177 του Ν. 4270/2014 (ΦΕΚ 143
    Α/2014) «Αρχές δημοσιονομικής διαχείρισης και εποπτείας (ενσωμάτωση της
    Οδηγίας 2
    011/85/ΕΕ) − δημόσιο λογιστικό και άλλες διατάξεις».
    5.
    Το Π.Δ. 185/2009 «Ανασύσταση Υπουργείου Οικονομικών» (ΦΕΚ 213Α/7
    -
    10
    -
    2009)
    6.
    Το Π.Δ. 189/2009 «Καθορισμός και ανακατανομή αρμοδιοτήτων των Υπουργείων»
    (ΦΕΚ 221 Α/2009)
    7.
    Τις διατάξεις του άρθρου 1 του ν.2628/
    1998 «Σύσταση Νομικού Προσώπου
    Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους
    (Ο.Δ.ΔΗ.Χ.) και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 151 Α /1998), όπως τροποποιήθηκε με τον
    ν. 3965/2011 (ΦΕΚ 113 Α/2011).
    8.
    Την απόφαση του Υπουργού Οικονομικών 2/607
    52/0004/9
    -
    9
    -
    2010
    «Εξουσιοδότηση του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (Ο.Δ.ΔΗ.Χ.) ως
    εντολοδόχου του Ελληνικού Δημοσίου» (ΦΕΚ 1538 Β/2010).
    9.
    Τις διατάξεις του άρθρου 27 του ν. 4223/2013 «Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας
    Ακινήτων και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 287
    Α/2013).
    10.
    Τ
    ην αριθμ. 1090/8
    -
    07
    -
    2014 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών
    «Κίνηση Τραπεζικών Λογαριασμών του Ελληνικού Δημοσίου που τηρούνται στην
    Τράπεζα της Ελλάδος από τον Ο.Δ.ΔΗ.Χ.» (ΦΕΚ 1865 Β/2014).
    11.
    Την αριθμ. 2162/29
    -
    12
    -
    2014 απόφαση του Αναπλ
    ηρωτή Υπουργού Οικονομικών
    «Έσοδα − δαπάνες σύναψης, έκδοσης, εξυπηρέτησης, τακτοποίησης, των δημοσίων
    δανείων, τίτλων, παραγώγων κ.τ.λ.» (ΦΕΚ 3690/2014).
    12.
    Το Π.Δ. 111/2014 «Οργανισμός του Υπουργείου Οικονομικών» (ΦΕΚ 178
    Α/2014).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...............συνέχεια από τό προηγούμενο...13.
    Το Π.Δ. 73/2015 «Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και
    Υφυπουργών» (ΦΕΚ 116 Α /2015).
    14.
    Την απόφαση του Πρωθυπουργού Υ29/08.08.2015 «Ανάθεση αρμοδιοτήτων στον
    Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Γεώργιο Χουλιαράκη» (ΦΕΚ 2168 Β/2015).
    15.
    Τ
    η
    ν
    ,
    από
    09
    /12/2015
    ,
    σ
    ύμβαση μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και Τράπεζας της
    Ελλάδος περί της τήρησης και της διαδικασίας κίνησης λογαριασμών ειδικών
    τραβηκτικών δικαιωμάτων εκ των κατανομών του Διεθνούς Νομ
    ι
    σματικού
    Ταμείου
    .
    Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε
    1.
    Τη
    ν καταγραφή
    στα έ
    σ
    οδα το
    υ κρατικού προϋπολογισμού έτους 2015
    με ΚΑΕ 6731
    «Έσοδα από την κατανομή
    ειδικών τραβηκτικών δικαιωμάτων
    (
    SDR
    )
    από
    το
    Δ.Ν.Τ.»
    ποσού
    ΕΥΡΩ 994.617.965,37
    ,
    ισότιμου των SDR 782.357.540,00 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ,
    με ημερομηνία
    23/12/2015.
    Το ποσό των
    SDR 782.357.540,00 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    αποτελεί το
    προϊόν της
    κατανομή
    ς
    ειδικών
    τραβηκτικών δικαιωμάτων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου προς την Ελλάδα
    (SDR Allocations) με σκοπό την ενίσχυση των συναλλαγματικών διαθεσίμων της
    χώρας
    και αποτελεί υποχρέωση του Ελληνικού Δημοσίου προς το Δ.Ν.Τ.
    .
    Η εξυπηρέ
    τηση της εν λόγω υποχρέωσης θα γίνεται σύμφωνα με τις
    εκάστοτε
    ισχύουσες
    διατάξεις για την εξυπηρέτηση
    και την πληρωμή των δαπανών
    του
    δημοσίου χρέους
    .
    2.
    Τ
    η
    ν
    καταγραφή
    στα έξοδα του κρατικού προϋπολογισμού έτους 2015
    π
    οσ
    ού
    ΕΥΡΩ
    665
    .
    832
    .
    052
    ,
    49
    , ισότιμ
    ου των SDR 523.737.500
    ,00
    με ημερομηνία
    23
    /12/2015
    ,
    το οποίο
    θα βαρύνει τις πιστώσεις του φορέα 23/200 του προϋπολογισμού
    του οικονομικού έτους 2015 με ΚΑΕ 626
    2
    «Χρεολύσια δανείων μηχανισμού
    στήριξης».!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Το σχετικό συμψηφιστικό χρηματικό ένταλμα θα εκδοθεί
    στο όνομα της Τράπεζας της
    Ελλάδος με δικαιολογητικό την παρούσα απόφαση.
    Το πο
    σό των
    SDR 523.737.500
    ,00
    αποτελεί την εξόφληση δόσης προς το Δ.Ν.Τ. με
    ημερομηνία 12/05/2015.
    ΚΑΛΥΨΗ ΔΑΠΑΝΗΣ
    Από τις διατάξεις της παρούσας απόφασης προκαλείται δαπάνη σε βάρ
    ος του
    Κρατικ
    ού Προϋπολογισμού
    , η οποία θα καλυφθεί από τις σχετικές πιστώσεις
    εξυπηρέτησης του δημοσίου χρέους.
    Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
    1. Ο.Δ.ΔΗ.Χ. (4)
    ΕΣΩΤ.ΔΙΑΝΟΜΗ:
    1.
    Γραφείο Αναπληρωτή Υπουργού
    Οικονομικών κ. Γ. Χουλιαράκη.
    2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ ανώνυμε φίλε για το σχόλιο και για τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχοντας υπόψη:
    1.Τις διατάξεις του ΑΝ 766/1945 (ΦΕΚ Α ́ 315) «περί κυρώσεως της εν Bretton
    Woods υπογραφείσης τελικής πράξεως και εξουσιοδοτήσεως προς υπογραφή των
    σχετικών συμφωνιών ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!!!!!!!! Μόνο αυτό φτάνει ... ως απόδειξη για Δημόσιο "κρέμασμα" τό ΤΕΡΑΣ δανείζεται καί Εμείς αυτοκτονούμε... Ερεύνησέ το έχεις τήν Δυνατότητα καί προχώρα. Ευχαριστώ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...