ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΥΜΒΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΡΘΡΑ-ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 12ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟΤΡΟΠΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΥΘΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΕΧΝΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Ο Σόρος έδωσε 11 δις €, για τη μεταφορά παράνομων μεταναστών στην Ευρώπη

Ο Τζορτζ Σόρος, ο μεγάλος χορηγός της τεράστιας εισροής παράνομων μεταναστών που έρχονται  κατά χιλιάδες καθημερινά από την Τουρκία, σε δημόσια συνέντευξη  εκδηλώθηκε ανερυθρίαστα για το εν λόγω ζήτημα.

Την ίδια στιγμή δεκάδες λαθρομετανάστες μετακινούνται από την Ελλάδα προς τη Βόρεια Ευρώπη, ενώ ο μεγάλος αρχιτέκτονας της Νέας Τάξης, ο άνθρωπος που υποστηρίζει εδώ και χρόνια το κράτος των Σκοπίων κατά της Ελλάδας, ο οποίος έχει ρίξει δισεκατομμύρια στην τουρκική οικονομία, εκδηλώνεται ανοιχτά ότι χρηματοδοτεί την μαζική ανθρώπινη μετανάστευση από τη Μέση Ανατολή προς τη δύση, δηλαδή προς την Ελλάδα. 

Ο Σόρος, ο οποίος συνεργάζεται με τουρκικά «ανθρωπιστικά» ιδρύματα, επέκρινε έντονα τη ρωσική επέμβαση στη Συρία, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Πούτιν, αν και στην πραγματικότητα θα ήθελε να τον δει να κρέμεται ανάποδα, και επαίνεσε την Τουρκία για τη μεγάλη της … «συμπόνια», αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά του έσωσε τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών. Φυσικά δεν είπε τίποτα για τα τεράστια οικονομικά κέρδη της τουρκικής μαφίας από την παράνομη διακίνηση αυτών των ανθρώπων από τα νότια και ανατολικά σύνορα της Τουρκίας προς το Αιγαίο.

Μένοντας τρεις ολόκληρες ημέρες στην Τουρκία, ο Σόρος παραδίδει και … μαθήματα ανθρωπιστικής αλληλεγγύης προς στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Και έτσι έλυσε το γρίφο, βρίσκοντας τα χρήματα για όλους αυτούς (λαθρομετανάστες) για να έρθουν στην Ελλάδα.

Σε αυτό το σημείο έχει έντονο ενδιαφέρον και το άρθρο του sputnik που δημοσιεύθηκε το Δεκέμβριο του 2015. Ας δούμε τα σημαντικότερα σημεία.

Ο Αμερικανός μεγαλοεπιχειρηματίας Τζορτζ Σόρος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση της ροής των προσφύγων προς την Ευρώπη, ενθαρρύνοντας τους αιτούντες για άσυλο να ταξιδέψουν στην ήπειρο και προτρέποντας τους ευρωπαίους ηγέτες να αποδεχθούν μια τέτοια κατάσταση, όπως σημειώνει ο F. William Engdahl.

Σύμφωνα με την ψεύτικη πρόφαση της «προώθησης της δημοκρατίας» ο περιβόητος μεγιστάνας έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο »φιλανθρωπικών» ιδρυμάτων και υποκίνησε μια σειρά από κραυγαλέες αλλαγές καθεστώτων στην Ανατολική Ευρώπη και στις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ.

«Η προπαγάνδα του εξυπηρετεί την πολεμική ατζέντα των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου για την διάλυση της σταθερότητας στη Συρία, όπως έκανε στη Λιβύη πριν από τρία χρόνια, δημιουργώντας τη σημερινή κρίση προσφύγων στην ΕΕ», τονίζει ο Engdahl.

Όπως φαίνεται ο Σόρος κάνει τα πάντα για να επιδεινώσει την τρέχουσα κρίση προσφύγων στην ΕΕ: Ο ίδιος προτρέπει τους Ευρωπαίους ηγέτες να δεχτούν περίπου ένα εκατομμύριο πρόσφυγες σε ετήσια βάση.

Ο Σόρος αδιαφορεί παντελώς το γεγονός ότι πολλές ευρωπαϊκές δυνάμεις παλεύουν με την εγχώρια οικονομική κρίση.

«Ο Σόρος είναι γενναιόδωρος με τα χρήματα άλλων λαών», όπως παρατηρεί ο Engdahl .

Ο μεγιστάνας όπως φαίνεται έχει ακόμη περισσότερες ιδέες για το πώς να δαπανηθούν χρήματα των ευρωπαίων φορολογουμένων: «καλεί την ΕΕ να δίνει να δίνει ετησίως στις Τουρκία, Λίβανο και Ιορδανία) τουλάχιστον € 8-10000000000».

Για να προσθέσει περισσότερο λάδι στη φωτιά, το δίκτυο Soros στη Συρία εξαπλώνει την αντικυβερνητική προπαγάνδα με στόχο την δαιμονοποίηση του Μπασάρ Αλ-Άσαντ.

Αυτός είναι λοιπόν ο μεγάλος «ανθρωπιστής», ο George Soros!

Οι μάσκες έπεσαν και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...