ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΥΜΒΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΡΘΡΑ-ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 12ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ-ΜΕΛΕΤΗ- Γ. Γ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟΤΡΟΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΥΘΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗς ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΕΧΝΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: «Ειδικό» φυλλάδιο ζητάει από τους δάσκαλους προσχολικής ηλικίας να αναγνωρίζουν «τους ναζί γονείς» από την εμφάνιση των παιδιών τους!


Ένα ειδικό φυλλάδιο 60 σελίδων για εκπαιδευτικούς έχει σχεδιαστεί «για να βοηθήσει στην αναγνώριση των ναζί γονέων» – με βάση την εμφάνιση των παιδιών τους. Τα κορίτσια είναι ύποπτα εάν έχουν πλεξούδες και φοράνε φορέματα, τα αγόρια εάν έχουν καλή φυσική κατάσταση. Το φυλλάδιο δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα Amadeu Antonio του Βερολίνου. Ο πρόλογος γράφτηκε από την υπουργό Οικογένειας Franziska Giffey (SPD).



Το φυλλάδιο φέρει τον τίτλο » Ene, mene, muh – und raus bist du!». Αυτό ακούγεται σαν ένα τραγουδάκι – πρόσκληση για να αποκλειστούν κορίτσια με πλεξούδες από παιδικούς σταθμούς. Σύμφωνα με το Ίδρυμα, θα πρέπει να «αναγνωριστούν» οι ακροδεξιές και ξενοφοβικές επιρροές προτού να μπορέσουν να διεισδύσουν στα κεφάλια των παιδιών.

Αυτό, όπως λέει το Ίδρυμα, είναι απολύτως αναγκαίο σε περιόδους όπου οι ακροδεξιοί λαϊκιστές διαμαρτύρονται μόνο και μόνο επειδή μια παιδική χαρά έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το παραμύθι «Ο Ali Baba και οι 40 κλέφτες».

Η Nadine Schön (του CDU), αντιπρόεδρος της Unionsfraktion στην Ομοσπονδιακή Βουλή είπε: «Το να γίνονται οι εκπαιδευτικοί επόπτες και ελεγκτές και να θέλουν να διορθώσουν την συμπεριφορά των γονιών είναι κάτι που ξεπερνά κάθε όριο». Το φυλλάδιο περιέχει «παράλογες περιπτωσιολογικές μελέτες και προτάσεις». Π.χ. προειδοποιεί το φυλλάδιο ότι τα υποτιθέμενα ναζί παιδιά «διδάσκονται κατ’ οίκον με τα κορίτσια να ασχολούνται με το πλέξιμο και τα αγόρια με την γυμναστική»…


Η Schön θεωρεί ότι αυτή η «κατασκοπεία σε γονείς» δεν ταιριάζει με τη δημοκρατία. Στη ΛΔΓ, τα παιδιά που πήγαιναν σε παιδικούς σταθμούς τα ρωτούσαν για τις απόψεις των γονιών τους.

Η Giffey υπερασπίζεται το φυλλάδιο τονίζοντας ότι στόχος του είναι μόνο να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς στο λεπτό καθήκον που έχουν να αναγνωρίσουν την απειλή που προέρχεται από φανατικούς γονείς. Ο πολιτικός του AfD, Stephan Brandner υποστηρίζει ότι το φυλλάδιο είναι «εντελώς μονόπλευρο και εξωφρενικό».

Το Ίδρυμα Amadeu Antonio του Βερολίνου παραδέχεται ότι το φυλλάδιο τους έχει δεχθεί έντονη κριτική. Το τηλέφωνό τους δεν ησυχάζει για μέρες – δεχόμενο τεράστιες καταγγελίες.


ΚΟ: Το Ίδρυμα Amadeu Antonio (Amadeu Antonio Stiftung) είναι ένας αναγνωρισμένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα στη Χαϊδελβέργη. Ξεκίνησε το 1998, με πρωτοβουλία της εβραϊκής καταγωγής αριστερής «ακτιβίστριας», Anetta Kahane – η οποία φέρεται και ως η ιδρύτρια και η αρχηγός του – και του Γερμανού «φιλάνθρωπου» και επιχειρηματία Karl Konrad von der Groeben, ως μια πρωτοβουλία ενάντια στον αντισημιτισμό, τον ρατσισμό και τον ακροδεξιό εξτρεμισμό. H Kahane, κατά τη διάρκεια των ετών 1974 – 1982, εργάστηκε ως μυστικός πράκτορας για την Υπηρεσία Ασφαλείας της Ανατολικής Γερμανίας, την γνωστή Στάζι. Η Kahane έχει δηλώσει ότι είναι ζωτικής σημασίας για την Ευρωπαϊκή Ένωση να αλλάξει η μεταναστευτική πολιτική της προκειμένου να πάψει η ήπειρος να είναι Λευκή.

– Βλ. σχετικά: ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Απίστευτο ρατσιστικό παραλήρημα περιοδικού για γονείς: «Προσέχετε τις οικογένειες λευκών, φυσιολογικών,χαρούμενων ανθρώπων που μαθαίνουν τα παιδιά τους να κρατάνε τις παραδόσεις. Είναι το ίδιο επικίνδυνοι με τους τρομοκράτες»! ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...