ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΥΜΒΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΡΘΡΑ-ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 12ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ-ΜΕΛΕΤΗ- Γ. Γ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟΤΡΟΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΥΘΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗς ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΕΧΝΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Κυνικός αγγελιοφόρος του Αλέξανδρου

του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου

Χαχαχα! Γιατί τρέχετε, βρε μασκαράδες Βαρντασκακιανοί;;
Σταθείτε, βρε!! Μύγδαλαααα!!

Βρε, τι έπαθαν τα σκοπιανά με την ανασκαφή του Τύμβου της Αμφίπολης! Πάνω που το είχαν πιστέψει και οι ίδιοι, πως είναι «Μακεδόνες» και που είχαν αρχίσει να το «στρώνουν» το πράγμα με την βοήθεια του «Ματθαίου» και της Άγγελας!

Τώρα, παραμιλούν τα καημένα απ΄ το χουνέρι,
χαμπέρι πήραν άσχημο, απ’ του Αλέξανδρου τα μέρη!

Γραφή ελληνική, πενταγράμματη, που δεν εχάθη,
ΕΛΛΑΣ! Γράφει η φωνή, απ΄των αιώνων τα βάθη.
Άνοιξε Τύμβε, για να δουν, οι ψεύτες Σλάβοι πάλι,
της ιστορίας ο ουρανός, πως πέφτει στο κεφάλι!

Μα τι είναι αυτό που συμβαίνει! Ταυτόχρονα με την συγκλονιστική ανασκαφή στην Αμφίπολη, που αποδεικνύει περίτρανα την ιστορική ελληνικότητα της Μακεδονίας, λυσσάξανε όλοι! Μέσα σε μόνο τρεις ημέρες, οι Γερμανοί και το ΝΑΤΟ, κατά τα άλλα «εταίροι» και «σύμμαχοι», επιδόθηκαν σε ένα κρεσέντο προκλήσεων και ταπεινώσεων εναντίον της Ελλάδας, αποκαλώντας επιδεικτικά την Βαρδαρία «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!

Ξεφτίλισαν προχθές τους Έλληνες αξιωματικούς, παρασημοφορώντας μπροστά τους τον δήθεν «Μακεδόνα» στρατιωτικό και δεν κουνήθηκε φύλλο! Ντροπή στα γαλόνια σας! Ποια πατρίδα φυλάτε ορέ;; Του μηνιάτικου;; Να, γιατί πολλοί από εσάς, είστε καραβανάδες!
Πριν λίγες ημέρες, επίσης, η φράου Μέρκελα, μας «συνέστησε» να τα βρούμε με την «Μακεδονία» για το όνομα! Ενώ μόλις χθες, στην Βρετανία, γελοιοποίησαν στη σύνοδο την Ελλάδα, δια των έτσι και αλλιώς δουλοπρεπών και άρα μη σεβαστών από κανένα, εκπροσώπων της. Προσφώνησαν τον Σκοπιανό ΥΠΕΞ, «ΥΠΕΞ της Μακεδονίας» και ο «σκοπιανοφάγος» Τόνι Μακαρόνι του 1993, κοίταζε τον κόμπο της γραβάτας του! Ακυρώθηκε ετσιθελικά από τα αφεντικά του ΝΑΤΟ, η απόφαση στο Βουκουρέστι για μη ένταξη των Σκοπίων με το όνομα της Μακεδονίας και μας πρόδωσαν. Για άλλη μια φορά. Μας έχουν στο δούλεμα και στην σφαλιάρα. Μας φτύνουν και εμείς τα γλείφουμε! Τέτοια κατάντια!

Τι λύσσα είναι αυτή, λοιπόν, που τους κάνει να αισθάνονται ανώτεροι από την ιστορία, ώστε να θέλουν και να την παραχαράσσουν;; Και μάλιστα να έχουν αυξήσει τις εθνικές ταπεινώσεις τώρα, ταυτόχρονα με την ιστορική ανασκαφή; Μα για να μειώσουν τον αντίχτυπο της στην διεθνή κοινή γνώμη. Είναι κάτι ενοχλητικό για τα σχέδια τους. Μοιάζουν σα να βιάζονται όμως! Γιατί, τι θέλουν να προλάβουν άραγε; Παράλληλα, δείχνουν πως γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την ιστορία και πως σε τελική ανάλυση δηλώνουν κυνικά, πως είναι αυτοί, που γράφουν την ιστορία!
Και εμείς είμαστε αυτοί, που πάντα οδηγούμε τα σχέδια τους σε αποτυχία, όταν γινόμαστε ένα, θα πρόσθετα!

Χαχαχα! Σταθείτε, βρε μη φοβάστε!! Είμαι αγγελιοφόρος και σας φέρνω μήνυμα!!
Πάρτε τον Τόνι μαζί σας τον «σκοπιανοφάγο», μαζί με το βαρούλκο τον Μπένι, τον φίλο των Ουκρανών ναζί και άντε πείτε στο ΝΑΤΟ και στην κερά Μέρκελα, πως ο Αλέξανδρος σας λέει, να πάτε να μαμηθείτε όλοι μαζί!!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!
Ακούτε ρεεεε;;

Σχέδιο: Μελάνι-χαρτί
Γ.Γ.Γ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...