ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΥΜΒΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΡΘΡΑ-ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 12ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ-ΜΕΛΕΤΗ- Γ. Γ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟΤΡΟΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΥΘΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗς ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΕΧΝΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ο Κυνικός και οι «αριστεροί» Φαρισαίοι

του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου

Γάτε, η κατάσταση μέσα στην φάρμα είναι άκρως σουρεαλιστική!
Μόλις προχθές, κατηγορούσε ο γαϊδαρος τον πετεινό πως είναι κεφάλας! Και το γουρούνι, μέσα από ένα ποτάμι ακαθαρσιών, φώναζε στη γίδα πως είναι βρωμιάρα!

Πάει, σου λέω! Τρελλάθηκαν τα ζώα! Τι πίνουν και δε μας δίνουν;
Μοιάζουν με εκείνους τους επαγγελματίες «αριστερούς», που κατηγορούν τον Τσίπρα για την κυβερνητική συνεργασία του λέει, με τον «ακροδεξιό» Καμένο!

Αλλά όλοι αυτοί οι «αριστεροί» φαρισαίοι με τις Φερράρι και με την δεξιά βαθιά τσέπη, δεν είχαν κανένα ιδεολογικό πρόβλημα, όταν συγκυβέρνησαν με την εξωραϊσμένη άκρα δεξιά του Σαμαρομπαλτάκου, του Βορίδη, του Γεωργιάδη και του Καρατζαφύρερ, για το συμφέρον των ιδίων και των αφεντικών τους και προκειμένου να παραδώσουν την χώρα στους τοκογλύφους. Τώρα, έχουν λέει αγανακτήσει ιδεολογικά ως «αριστεροί» για τη συγκυβέρνηση των δύο, που προσπαθούν να περισώσουν ότι απόμεινε αφάγωτο από εκείνους!!

Εμ, βέβαια! Κατάλαβες το γιατί Γάτε;
Αυτοί, που άλλαξαν ολόκληρη την πολιτική γεωγραφία και τον χάρτη της, πηδώντας φράχτες, αλλάζοντας κόμματα και τσαλαπατώντας κάθε ιδεολογία, για να βρουν και να μασουλήσουν καινούργιο χορτάρι, ενοχλούνται τώρα που τους έδιωξαν από το χωράφι!
Το αφεντικό τους, ήθελε συγκυβέρνηση του Τσίπρα με τους «αριστερούς» του ποταμιού του, ώστε να μπορεί να τον ελέγχει και να τον κρατά ο Σταύρακας από τα «φρύδια» με τις ψήφους του. Αλλά ο Τσίπρας δε τσίμπησε και τους έκλεισε την πόρτα πριν τον θάψουν, προτιμώντας τον επίσης κυνηγημένο από το κλεπτοκρατικό σύστημα, «ακροδεξιό» Καμένο!

Και να, τώρα το κλάμα! Να και η αφρισμένη λύσσα!
Να, ο θρήνος  και ο σπαραγμός για τον δήθεν βιασμό της παρθενώπης «αριστεροσύνης».
Και να σου η οδύνη και ο οδυρμός, για τα «παραστρατήματα» του Αλέξη που αγνόησε το «αριστερό» ποτάμι και πήγε με τους «ακροδεξιούς» ΑΝΕΛ!
Αστράφτει τώρα το Μέγκα βουνό και μπουμπουνίζει ο ΣΚΑΙ!
Τρέμει η Όλγα σα τσιπούρα και ο Μπάμπης παραμιλάει!
Ο Ψαριανός, που αλλού, παρά στο ποτάμι και ο Λυκούδης μέσ΄στη στάνη.
Η πέτρα βυθίζεται στο νερό και η κουράδα επιπλέει.
Το κάθε τι με την φύση του!

Σχέδιο: Μελάνι-χαρτί
Γ.Γ.Γ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...