ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΥΜΒΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΡΘΡΑ-ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 12ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ-ΜΕΛΕΤΗ- Γ. Γ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟΤΡΟΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΥΘΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗς ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΕΧΝΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Πρωτοχρονιά του 2016…Β. ΠΟΥΤΙΝ – Το μήνυμα ενός αληθινού Ηγέτη!

Ένα Μήνυμα που μας κάνει να αισθανόμαστε ντροπή για τους δικούς μας «Πολιτικούς Ηγέτες» οι οποίοι ακόμα και αυτές τις στιγμές κοροϊδεύουν ασύστολα τον κόσμο…

=================

Πρωτοχρονιά του 2016…Η αίσθηση αυτής της υπέροχης στιγμής ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον είναι γνωστή από την παιδική ηλικία. Ανυπομονούμε με χαρά, ελπίδα, ενθουσιασμό και πίστη στο καλύτερο.

Παραδοσιακά, γιορτάζουμε με τις οικογένειές μας, με όλα τα κοντινά και αγαπημένα μας πρόσωπα. Φυσικά, δεν μπορούν όλοι να καταφέρνουν να δουν το νέο έτος με τις οικογένειές τους.

Οι άνθρωποι πρέπει να εργάζονται στα νοσοκομεία και τις εγκαταστάσεις παραγωγής, την εκτέλεση των υπηρεσιών και να παραμένουν προσηλωμένοι στο καθήκον τους, να υπερασπιστούν τα σύνορά μας, και να είναι έτοιμοι να διασφαλίσουν την ασφάλεια μας στην ξηρά, στη θάλασσα και στον ουρανό.

Είμαστε ευγνώμονες σε όλους εκείνους που είναι πάντα σε θέση, την ημέρα και τη νύχτα, τις καθημερινές και αργίες.

Σήμερα, θα ήθελα να δώσω ειδικά χαιρετισμούς σε όσα από τα μέλη των υπηρεσιών μας, τα οποία καταπολεμούν τη διεθνή τρομοκρατία, υπερασπίζονται τα εθνικά συμφέροντα της Ρωσίας στα μακρινά σύνορα, που δείχνουν τη δύναμη της θέλησης και της αποφασιστικότητας τους. Αν και, αυτές είναι οι αρετές που χρειαζόμαστε όλη την ώρα, σε ό,τι κάνουμε.

Η επιτυχία ολόκληρου του έθνους εξαρτάται από την αποτελεσματική εργασία και τα επιτεύγματα του κάθε ενός από εμάς. Είμαστε ενωμένοι με τους ίδιους στόχους, με την κοινή μας επιθυμία να ωφελήσουμε την πατρίδα μας και με αίσθημα ευθύνης για το μέλλον της.

Το απερχόμενο έτος 2015, σηματοδότησε την 70η επέτειο της Νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο. Την ιστορία μας, την εμπειρία των γονιών και των παππούδων μας, την ενότητά τους σε δύσκολους καιρούς και την θέληση τους να χρησιμεύσουν πάντα ως παράδειγμα για εμάς. Έχουν βοηθήσει και θα μας βοηθούν να καλύψουμε όλες τις σημερινές προκλήσεις με αξιοπρέπεια.

Φίλοι, το βράδυ αυτής της Πρωτοχρονιάς, αισθανόμαστε ιδιαίτερα έντονα. Είναι τόσο σημαντικό για όλους να είναι υγιείς και να είναι όλα μια χαρά. Για τους γονείς μας να περιβάλλονται από αγάπη και φροντίδα, έτσι ώστε όλα τα καλά πράγματα που πάντα μας δίδαξαν να έρθουν πίσω σε αυτούς.

Να αφήσουμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν έξυπνα και δραστήρια, με αγάπη και ανταπόκριση, η εγκαρδιότητα και η συμπόνια να μας υποστηρίζουν στην καθημερινότητα μας.

Υπάρχουν μερικά δευτερόλεπτα που αφήνονται πριν από το νέο έτος. Ας ευχόμαστε ο ένας στον άλλον επιτυχία και ευτυχία.

Ας ευχαριστήσουμε ο ένας τον άλλον για την κατανόηση και την υποστήριξη, για τη συμπάθεια και την ανταπόκριση που δίνουμε ο ένας τον άλλον.

Και ας κάνουμε πρόποση για την ευημερία της Ρωσίας!

Ευτυχισμένο το Νέο Έτος για σας! Ευτυχισμένο το 2016!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...