ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΥΜΒΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΡΘΡΑ-ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 12ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟΤΡΟΠΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΥΘΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΕΧΝΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Nikolai Starikov: «Ποιοι πληρώνουν όλα αυτά τα εκατομμύρια των προσφύγων για να ταξιδέψουν;» (βίντεο)

Ο Ρώσος αναλυτής αναζητεί τους υπαίτιους του προσφυγικού «τσουνάμι»


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 Ένας από τους πιο γνωστούς και με εξαιρετικά καλές πηγές στο Κρεμλίνο, Ρώσος αναλυτής και συγγραφέας Nikolai Starikov από το περασμένο φθινόπωρο είχε προβλέψει με εξαιρετική ακρίβεια το τι θα συνέβαινε με την προσφυγική και λαθρομεταναστευτική κρίση και "δείχνει" τις ΗΠΑ ως βασικές υπεύθυνες για την οργανωμένη "εισβολή" προσφύγων-λάθρο στην Ελλάδα και γενικότερα στην Ευρώπη.
Και θέτει ερωτήματα τα οποία απλά δεν απαντώνται από κανέναν

Μεταξύ των προσφύγων και των λάθρο 4.000 μαχητές του ISIS οι οποίοι στην συνέχεια θα δημιουργήσουν ισλαμιστικούς ένοπλους πυρήνες με σκοπό τον έλεγχο της Ευρώπης από αμερικανικά κέντρα εξουσίας.

Τι άλλαξε από τότε; Οι χώρες της Ευρώπης μετά τις μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι έκλεισαν τα σύνορά τους σταδιακά και εγκλώβισαν την απελπισμένη και οργισμένη μουσουλμανική μάζα στην Ελλάδα.


Παρακολουθήστε προσεκτικά την ανάλυση του Nikolai Starikov. Λέει πολλά...:

«Πάντοτε υπήρχε μια διαδικασία για να αποδείξει κάποιος ότι είναι πρόσφυγας και ότι ζητάει άσυλο σε μια χώρα. Ξαφνικά όλα αυτά, χαρτιά, συνοριοφύλακες, σύνορα... όλα εξαφανίστηκαν. Μπορείς να μπεις σε μια βάρκα, μια σχεδία από την Αφρική και την Ασία, κανείς δεν θα σου ζητήσει έγγραφα, ούτε αν αναζητάς πολιτικό άσυλο ή όχι, δε σου κάνουν τίποτα και μόλις μπεις σε μια ευρωπαϊκή χώρα μπορείς να κάνεις ότι θέλεις.
Μπορείς να απαιτήσεις, να κάνεις διαμαρτυρίες και να σπάσεις δημόσια περιουσία.

Περπατάνε από την Λαμπεντούζα μέχρι την Βουδαπέστη όπου καταλαμβάνουν σταθμούς τρένων και σπάνε τα βαγόνια των αμαξοστοιχιών απαιτώντας να πάνε εκεί που θέλουν.

Σήμερα μάλιστα οι πρόσφυγες απαιτούν, που δεν έχουν κανένα δικαίωμα να το κάνουν.

Αν και η Ευρώπη κατέστρεψε την Συρία με αυτόν τον πόλεμο δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένη να προσφέρει στους πρόσφυγες ότι της ζητάνε λόγω τύψεων.

Το σύστημα παλαιότερα μετά την αίτηση ασύλου επέτρεπε την παραμονή του αιτούντα σε κάποια περιοχή μέχρι να αποφασισθεί εάν θα γίνει αποδεκτός ή θα απελαθεί.

Τώρα αντίθετα γίνονται αποδεκτά όλα τα αιτήματα των προσφύγων που σημαίνει ότι κάποιος από ψηλά πιέζει τις αρχές της ΕΕ.

Όπως συνέβη στον Γερμανό πρέσβη στην Ελβετία το 1917 που επέτρεψε στον Λένιν να ταξιδέψει μέσω γερμανικού εδάφους για να μπει στην Ρωσία.


Δηλαδή να ξεχαστούν οι κανόνες και οι διαδικασίες και να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα των προσφύγων. Κάποιος το κανόνισε αυτό και δεν είναι η ΕΕ.

Για να δούμε ποιος το οργάνωσε

Παραβλέπουμε το ISIS και την Αλ Κάιντα καθώς αυτές υπάρχουν μόνο στον κόσμο των ΜΜΕ και με την μορφή ένοπλων ομάδων που παίρνουν όπλα και χρήματα και εκπαιδεύονται κάποιοι Βεδουίνοι από την ΜΙ6 για να κόβουν κεφάλια.

Τι μένει; Κάποια μεγάλη δύναμη που αναγκάζει την ΕΕ να παραβλέπει τους  κανονισμούς της.

Είναι οι ΗΠΑ!

Δείτε ποιοι δεν συμμετέχουν στην ανακατανομή των προσφύγων; Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Για να πας Αμερική χρειάζεσαι ένα υπερωκεάνιο ενώ στην Βρετανία είναι πολύ απλό.

Αλλά δεν επηρεάζονται από το προσφυγικό ενώ όλοι οι άλλοι καταρρέουν.

Δείτε που πάνε όλοι. Δεν πάνε στην πλούσια Σ. Αραβία ή στο Κατάρ ή στο Μπαχρέιν όπου και έχουν την ίδια πίστη. Μέσα στους πρόσφυγες είναι πολλοί Άραβες αλλά και μη Άραβες. Οι Άραβες είναι ουσιαστικά μια εθνότητα, αλλά δεν πάνε σε αυτές τις χώρες αλλά στην Ευρώπη.

Που σημαίνει ότι είναι ένα οργανωμένο σχέδιο.

Υποτίθεται ότι οι πρόσφυγες πληρώνουν κάποια χρήματα στους δουλεμπόρους.

Που τα βρίσκουν τα λεφτά εάν έφυγαν από το βομβαρδισμένο σπίτι τους με ένα πουκάμισο; Ποιος τους τα δίνει;


Οι δουλέμποροι δεν είναι φιλάνθρωποι για να τους μεταφέρουν.

Ποιος τους δίνει λεφτά λοιπόν;

Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανδρών ανάμεσά τους σε ηλικία στρατιωτικής θητείας με ακριβά τηλέφωνα που σηκώνει λεφτά με κάρτες από ΑΤΜ.

Από την Ουγγαρία μου είπαν ότι αυτό το κάνουν καθημερινά.

Υπάρχουν αναφορές ότι υπάρχουν ανάμεσά τους 4.000 ισλαμιστές μαχητές. Μόλις μαθεύτηκε όλα τα ΜΜΕ το έπαιξαν, πως γνωρίζουν το ακριβές νούμερο;

Είσαι το ISIS και πολεμάς ταυτόχρονα τον ιρακινό Στρατό, τον συριακό Στρατό, την  Χεζμπολάχ και υποτίθεται ότι έχεις μόνο 20.000 μαχητές και έστειλες 4.000 στην Ευρώπη.

Γιατί; Για να κάνεις τρομοκρατικά κέντρα σε όλη την Ευρώπη.

Σημαίνει ότι ολόκληρες ταξιαρχίες μεταφέρθηκαν στην Ευρώπη γιατί;

Αργότερα θα τους συνοδεύσουν και οι συγγενείς.

Είναι πολύ καλά οργανωμένοι, στην Βουδαπέστη κάποιοι χούλιγκαν τους έκαναν επίθεση με πέτρες και αυτοί απάντησαν με αντεπίθεση. Υποτίθεται ότι είναι απελπισμένοι πρόσφυγες που έχουν χάσει τα πάντα και όμως έχουν την δύναμη για να απαντήσουν οργανωμένα σε οργανωμένες επιθέσεις.

Όλα λοιπόν είναι οργανωμένα. Τους δόθηκαν χρήματα, και στην Γερμανία έφτασαν 200.000 πρόσφυγες μέσα σε μια εβδομάδα και οι Γερμανοί απλά εκταμίευσαν για αυτούς 6 δισ. ευρώ.

Άλλο παράδοξο: Τα ΜΜΕ εμφανίζονται όταν πνίγονται πρόσφυγες, ποτέ κατά την διάρκεια της πορείας τους.

Ξαφνικά εμφανίστηκε το ISIS και ο κόσμος έτρεξε να ξεφύγει από αυτό όχι από τις δυνάμεις του Μ. Ασαντ


Και όμως όταν πεθαίνουν πρόσφυγες στην διαδρομή όλη η Δύση φωνάζει να βομβαρδίσουμε τον κακό Μ. Άσαντ που πολεμάει το ΙSIS.

Εκμεταλλεύονται ότι μπορούν και έχουν δημιουργήσει μια εναλλακτική πραγματικότητα.

Έτσι λοιπόν οι ΗΠΑ προκαλούν ένα δυνατό χτύπημα στην ΕΕ, τόσο όσο να την κρατάει υποχείριο όχι για να την καταστρέψει γιατί την θέλει σύμμαχο εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας.

Αν ήθελαν έλυναν το θέμα πολύ εύκολα. Φερ' ειπείν φτάνουν πρόσφυγες από την Λιβύη στην Λαμπεντούζα. Τάισε τους, πλύντους και επέστρεψέ τους πίσω την άλλη μέρα. Ξανάρχονται; Ξανά την επόμενη ημέρα, θα ξαναπληρώσουν ξανά για δεύτερη και τρίτη φορά; Με τι λεφτά; Ποιος πληρώνει για αυτούς;

Στην Ουκρανία ο κόσμος στο Κίεβο ήθελε να ενταχθεί στην Ευρώπη. Δεν ακυρώθηκε όμως η βίζα για τους Ουκρανούς πολίτες. Αν το κάνουν για τους Άραβες γιατί όχι για τους Ουκρανούς; Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συγκεντρωθούν 100.000 και με πορεία φωνάζοντας να περάσουν τα πολωνικά σύνορα.

Οι Πολωνοί συνοριοφύλακες με τη μέχρι τώρα πρακτική απλά θα κάνουν στην άκρη, θα δέσουν τα σκυλιά τους και θα τους αφήσουν να περάσουν.

Τότε αυτό το πλήθος απλά θα περπατήσει μέχρι την Βαρσοβία.

Εκεί θα καταλάβει τον σταθμό των τρένων και θα απαιτήσει να μεταβεί στο Βερολίνο.

Γιατί επιτρέπεται την μεταφορά των Σύρων και όχι των Ουκρανών να πάνε στην Βαρσοβία και από εκεί στο Βερολίνο που άλλωστε το απαιτούσαν αυτό και ισχυρίζονται ότι έχουν την ίδια κουλτούρα αν και είναι γνωστό ότι η Ουκρανία έχει γαλουχηθεί μέσα στον ρωσικό πολιτισμό (οι ανατολικοί Ουκρανοί είναι ρωσικής καταγωγής ενώ οι δυτικοί Ουκρανοί είναι πολωνικής, ρουμανικής, γερμανικής και ουγγρικής καταγωγής)

Πιστεύετε ότι θα γίνει κάτι τέτοιο; Όχι οι Πολωνοί θα απελευθερώσουν τα σκυλιά και θα ρίξουν καπνογόνα και δακρυγόνα για να τους διαλύσουν.

Έτσι λοιπόν έχουμε το εξής οξύμωρο: Στην Πολωνία το σύστημα δουλεύει ενώ στην υπόλοιπη ΕΕ δεν δουλεύει, γιατί;

Γιατί τώρα υπάρχει ανάγκη να μεταφερθεί κόσμος από ένα μέρος σε ένα άλλο, τόσο απλά.

Ο λόγος που θέλουν την ΕΕ πιο αδύναμη, είναι γιατί οι Αγγλοσάξονες Αμερικάνοι θέλουν πάντα οι σύμμαχοί τους να είναι πιο αδύναμοι από τους ίδιους.

Μόλις η Γερμανία έγινε ισχυρή τότε οι ΗΠΑ οργάνωσαν μια τέτοια επίθεση.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα κύματα των προσφύγων κατευθύνονται μόνο σε μία χώρα, μόνο εκεί θέλουν να καταλήξουν.

Και η Αυστρία και η Γαλλία έχουν υψηλό βιοτικό επίπεδο αλλά δεν πάνε εκεί

Δείτε μόλις πριν μερικούς μήνες η Γερμανία υπέγραψε με την Gasprom συμφωνία για τον Νοrd Stream που θα καταλήγει το ρωσικό φυσικό αέριο; Στην Γερμανία, όπου και θέλουν να καταλήξουν και οι πρόσφυγες.

Ακολουθούν το αέριο δηλαδή, φοβερή σύμπτωση".

"Και ποιος τους άνοιξε την πόρτα της Ευρώπης", λέμε εμείς; Επίσης φοβερή σύμπτωση...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...