ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΥΜΒΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΡΘΡΑ-ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 12ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ-ΜΕΛΕΤΗ- Γ. Γ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟΤΡΟΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΥΘΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗς ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΕΧΝΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Πόσο μας αγαπούν οι Γερμανοί: Τι ‘χες Γιάννη, τι ‘χα πάντα!

Ποιος στ' αλήθεια θα νοιαζόταν σήμερα για τον Φάλμεραϋερ?
Σε μία από  τις βόλτες μου στα παλαιοπωλεία,  βρήκα ένα βιβλίο της Ελλης Σκοπετέα για αυτόν τον Γερμανό αναλυτή της Ιστορίας σύμφωνα με τα αιματικά δεδομένα, τον  θυμήθηκα και αγόρασα τον βιβλιαράκι αυτό, για το οποίο η Ε.Σ. έχασε πάρα πολλές μέρες και μήνες για να το γράψει. Μεγάλη του τιμή!

Ποιος θα νοιάζονταν, λοιπόν σήμερα την εποχή της κρίσης και του εξευτελισμού της Πατρίδας μας, για έναν παθιασμένο Γερμανό, που το μόνο που είχε στο μυαλό του ήταν να μαχαιρώσει με τον πιο απαράδεκτο τρόπο την Ελληνική Ιδέα;

 «Καταστροφή της Ελλάδος» σχολίαζε στο ημερολόγιο του, «ο θρίαμβός μου» (1)

Ο Χίτλερ ήταν ένας ρατσιστής από συμφέρον, αυτός από ιδεολογία. Βέβαια, για να πούμε την αλήθεια, τότε, την εποχή που ξύπνησε η Εσπερία και μετά,  ουδείς  έδειχνε την ελάχιστη φειδώ προκειμένου  να εκφράσει τον πιο ακραίο ρατσισμό! Όλα ήταν επιτρεπτά. Ακόμα και ο Μέγας Μάρξ ξεσπαθώνει ενάντια σε λαούς, όπου η θεία Αστική Τάξη  δεν έχει ακόμα αναδυθεί για να τους εκπολιτίσει!  Αναρωτιέμαι πολλές φορές, για τον δρόμο που ακολουθεί η ανθρωπότητα! Είναι μια πορεία προς το καλύτερο ή μήπως είναι μια πορεία αυτοκτονίας της;  Αν διαβάσει κανείς κείμενα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, δύσκολο να βρει κανείς ύβρεις κατά άλλων λαών. Δεν υπάρχει πιο φωτεινό παράδειγμα από τον Όμηρο, που εξυμνεί την ανδρεία των εχθρών της Ελλάδας. Βέβαια, δεν είμαι τόσο διαβασμένη που να το πω με σιγουριά, αλλά έτσι νομίζω.

2600 χρόνια μετά τον Όμηρο, η Εσπερία έχει  πολλούς κορυφαίους διανοούμενους που χρησιμοποιούν την πιο χυδαία γλώσσα για να ξεφτιλίσουν έναν λαό που άντεξε 400 χρόνια την χειρότερη δουλεία που άντεξε άνθρωπος πάνω στον πλανήτη.

Αντιθέτως, η  Αρχαία Ελλάδα ήταν πάντοτε για κάθε ανθέλληνα, στο απυρόβλητο. Όχι όμως και για τον Φαλμεράϋερ, ο οποίος χαιρέτιζε κάθε αμφισβήτηση της μοναδικότητας της (2)

Η Θεωρία του Φ. ήταν πολύ απλή: Σλάβοι κατέκλυσαν την Πελοπόννησο και εξαφάνισαν κάθε τι ελληνικό. Το αρχαίο αίμα, έγινε από την μια στιγμή στην άλλη σλαβικό! Οποία ηλιθιότης!

Ωστόσο,  ακόμα και αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, τι είναι αυτό που δίνει το δικαίωμα στον Φ. και σε οποιονδήποτε Φ. να κατατάσσει αυτό που προέκυψε μετά την εξαφάνιση του ελληνικού αίματος σε κάτι κατώτερο;  Σε κάτι που θα έπρεπε να εξαφανιστεί από προσώπου γης;

Δείτε πόσο χαιρέκακα μιλάει ο Φ για τους …. Έλληνες, ή για αυτούς τέλος πάντων που κατοικούν εδώ σ αυτόν τον όμορφο τόπο σήμερα:

«Ας μην θρηνούμε τον θάνατό τους, και στο κάτω – κάτω γιατί να μην επιχαίρουμε για τις επι- μέρους πανωλεθρίες τους, αφού δικαίως τις υπέστησαν». (3)

«Η αντίθεση ανάμεσα στο κλασικό μεγαλείο της αρχαιότητας και στην αξιοθρήνητη μηδαμινότητα του παρόντος είναι τόσο αποπνιχτική ώστε ακόμα και η δύναμη του εμπειρότερου τεχνίτη της πέννας θα συντριβεί στο θέμα αυτό» (4)

«Οι Έλληνες, χωρίς να έχουν επιτύχει τίποτε, χωρίς να έχουν δώσει τίποτε, θέλουν πάντα να παίρνουν, και οι στριγγές τους κραυγές για χρήμα τιμές, προνόμια και γη αντηχούν εδώ και τριάντα χρόνια ακατάπαυστα.  Η Ελλάς είναι ένα απέραντο άσυλο, όπου κανένας δεν δουλεύει, όλοι κλέβουν, όλοι απλώνουν τα χέρια προς ελεημοσύνη και παρόλα αυτά είναι πειναλέοι και οι τσέπες τους άδειες.
Δείτε δυτικοί προστάτες μου, λέει ο Έλληνας «δεν μπορούμε να κάνουμε προόδους στα πολιτικά μας πράγματα, γιατί εσείς δεν μας δώσατε μαζί με τα υπόλοιπα και την Ήπειρο και την Θεσσαλία» (5)

Και πάνω στο μισανθρωπικό του παραλήρημα γράφει: «Έμφυτο στην ελληνική φυλή (δεν λέει σε ποια, αυτή την αρχαία ή αυτή την νέα) είναι να μην κρατούν τον λόγο τους, να ψεύδονται και να εξαπατούν. Πρέπει να τους σκοτώσεις όλους για να ξεριζώσεις αυτά τα τρία βίτσια. (6)

σταματώ εδώ, γιατί θα έπρεπε να αντιγράψω ολόκληρο το βιβλίο της Ε.Σ.

Αναρωτιέστε μήπως, γιατί τα γράφει όλα τα παραπάνω και άλλα ακόμα χειρότερα; Μα γιατί απλά, όπως κάθε καλός Γερμανός αναφωνεί: «θαυμάζω τους Τούρκους, την εξυπνάδα τους και την λεπτότητα τους» (7)

Αλλά κυρίως, γιατί ο μικρός αυτός ανθρωπάκος ζαλισμένος από έναν εθνικισμό, που είναι ο πρόδρομος των ναζί, ζηλεύει παράφορα τους αρχαίους Έλληνες,  χωρίς να έχει την εντιμότητα του Νίτσε να το ομολογήσει, αλλά εκφράζεται με την μοχθηρία ενός παράφρονα:

Οι αρχαίοι Έλληνες τραυμάτισαν τον «νόμο της ηθικής ισότητας και τιμωρήθηκαν γι αυτό από τους κατώτερούς τους» (8)

Οποία ομολογία!!! Τιμωρηθήκαμε γιατί τολμήσαμε να είμαστε ανώτεροι από την περιούσια φυλή! Αυτή των Γερμανών και κατά την ιστορία και και από αυτή των Εβραίων...

(1)    Tagebuch (ημερολόγιο) 15.7.1843
(2)    Geschichte des Trojanischen Krieges, Gelehrten Anzeigen, 171 28.8.1838: Πρόδρομοι και διδάσκαλοι των Ελλήνων ήταν…οι Θράκες
(3)    Ιστορία της Χερσονήσου του Μορέως σελ 74
(4)    Gesammelte Werke III 198
(5)    Ιστορία της Τραπεζούντος V
(6)    Ημερολόγιο 26.9.1840
(7)    Das Diplomaten Gastmahl auf Haider – Pascha (1847) Gesammelte Werke I 326
(8)    Gesammelte Werke II 144

Πηγή:


18 σχόλια:

  1. -Αντί άλλων σχολίων μου Αγαπητέ Γεράσιμε, γιά τό κτήνος αυτό καί άλλά κυρίως δίποδα ζώα ημεδαπά πολιτογραφημένα ελληνες ή ελλαδίτες, πάρε τό παρακάτω. Μόνο πρέπει νά τό μελετήσεις σοβαρά..πολύ σοβαρά!

    η gayχίμαιρα
    -Έχει σκεφτεί κανείς ποιο είναι το κοινό σημείο, πού συνδέει όλους τους μεγάλους «ηγέτες» της Νέας Τάξης μεταξύ τους; Τους “εκλεκτούς” των Ρότσιλντ, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της Goldman Sachs; Τους ηγέτες των μεγάλων “δυνάμεων”, όπως είναι ο Ομπάμα ή η Μέρκελ και ο Ολάντ. Μπορεί μεταξύ τους να διαφωνούν στην ενδεδειγμένη μέθοδο επίλυσης των κοινών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οικονομίες τους, αλλά υπάρχουν θέματα, που ταυτίζονται απόλυτα μεταξύ τους. Θέματα όπως για παράδειγμα η αντιμετώπιση του φαινομένου της ομοφυλοφιλίας. Ο Ομπάμα μπορεί να έχει καταντήσει την “υπερδύναμη” ως τον μεγάλο επαίτη του Πλανήτη, αλλά προχωράει σε νομοθετική ρύθμιση, πού ανοίγει τον δρόμο για την νομιμοποίηση των γάμων των ομοφυλοφίλων. Ιδέες, για να αποφύγει τον οικονομικό “γκρεμό” και να σώσει τις ζωές εκατομμυρίων νεόπτωχων Αμερικανών, δεν έχει, αλλά ιδέες, για να στρώσει τον “δρόμο” των ομοφυλοφίλων, έχει. Το ίδιο και ο Ολάντ. Ο σοσιαλιστής πρόεδρος με την πιο χαμηλή δημοτικότητα όλων των εποχών στην Γαλλία τον συναγωνίζεται σε κοινωνική “ευαισθησία”. Τους πλούσιους Γάλλους δεν κατάφερε να τους φορολογήσει, αλλά, όπως φαίνεται, θα καταφέρει να παντρέψει τους ομοφυλόφιλους. Άντε και καλά Γαλλάκια! Η ανεργία στην “σοσιαλιστική” Γαλλία αγγίζει πλέον το 11% του πληθυσμού της, αλλά, όπως φαίνεται, ο μέγας σοσιαλιστής θα καταφέρει να δώσει στους ομοφυλόφιλους μέχρι και επίδομα πολυτέκνων. Αν όμως αυτοί οι δύο είναι σοσιαλίζοντες “προοδευτικοί” ηγέτες και εν μέρει δικαιολογούνται οι “προωθημένες” τους απόψεις, τότε η στάση της Μέρκελ είναι αν μην τι άλλο παράξενη. Στο ίδιο μήκος κύματος με αυτούς τους μεγάλους “δημοκράτες” είναι και οι απόψεις της συντηρητικής ηγέτιδας των “χριστιανοδημοκρατών” της Γερμανίας στο συγκεκριμένο θέμα. Η κοινωνικά ανάλγητη -σε βαθμό παλιανθρωπιάς και κακουργήματος-σταλινοναζίστρια για έναν παράδοξο λόγο, δείχνει μεγάλη “ευαισθησία” και ενδιαφέρον για τους ομοφυλόφιλους. Θέλει να τους “στηρίξει” με όλους τους τρόπους. Μπαίνει στα αποδυτήρια των ανδρικών ποδοσφαιρικών ομάδων και ενθαρρύνει τους παίκτες να “αποκαλύψουν” δημοσίως τις “ιδιαιτερότητές” τους. Τοποθέτησε Υπουργό Εξωτερικών στην κυβέρνησή της μια γνωστή “αδερφή” του Βερολίνου. Πώς δικαιολογούνται οι κοινές απόψεις από τόσο διαφορετικούς πολιτικούς παράγοντες; >>>>>>>>>>>>>>>>>


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. >>>>>>>>>>>Αυτά όλα, αν μη τι άλλο, είναι παράξενα. Δεν εξηγείται με βάση την λογική αυτή η απόλυτη ταύτιση των “προοδευτικών” με τους “συντηρητικούς” και μάλιστα σε ένα θέμα τόσο “καυτό”. Ένα θέμα πού επί αιώνες θεωρούνταν ταμπού και μέχρι τώρα, οι πολιτικοί όχι απλά δεν το έβαζαν στην κορυφή της ατζέντας τους, αλλά δεν το άγγιζαν καν. Παρέπεμπαν τους πάντες στους επιστήμονες ή στους ιερείς, για να λάβουν τις απαντήσεις τους. Το θέμα θεωρούνταν απαγορευμένο και κανένας δεν το έπιανε στα χέρια του. Το σύστημα, βέβαια, δεν ανακάλυψε τους ομοφυλόφιλους τώρα. Τους γνώριζε εδώ και αιώνες. Απέναντί τους κρατούσε μια στάση πολύ περίεργη, σε βαθμό που να θεωρείται ύποπτη. Παρ’ όλη τη φαινομενική εχθρότητα, πού επιδείκνυε εναντίον τους, στην πραγματικότητα τούς προωθούσε στις δομές του. Τους θεωρούσε εξαιρετικής ποιότητας υπηρέτες του και ως εκ τούτου τους προστάτευε. Γνωρίζοντας ότι η σεξουαλικότητα επηρεάζει την ανθρώπινη συμπεριφορά, πολλές φορές έπαιζε με αυτήν, βάρβαρα και αιματηρά παιχνίδια. Υπήρχαν εποχές, που στην κυριολεξία το ίδιο το σύστημα έπαιρνε ένα λεπίδι και “παρήγαγε” σεξουαλικά ιδιόμορφους ανθρώπους. Τους παρήγαγε το ίδιο, γιατί γνώριζε ότι με αυτόν τον τρόπο εξασφάλιζε τους πιο πιστούς του υπηρέτες. Τους υπηρέτες, που ήταν εξαρτώμενοι από αυτό και θα έκαναν τα πάντα για την επιβίωση του συστήματος. Υπήρχε, δηλαδή, μια διπλή συμπεριφορά απέναντί τους, που δεν άλλαζε ποτέ. Τους γνώριζε, αλλά! δεν τους αναγνώριζε. Το σύστημα χρησιμοποιούσε τους ομοφυλόφιλους στις δομές του, αλλά επισήμως τους καταδίωκε. Παρασκηνιακά τους προστάτευε και τους προωθούσε στην ιεραρχία του, αλλά δημοσίως τους απέρριπτε. Γιατί; Μα για να μην προκαλούν την αποστροφή και άρα και την αμφισβήτηση του συντηρητικού κόσμου απέναντι στην εξουσία και τους ανθρώπους της. Για να μην δίνουν το κακό παράδειγμα! στον λαό. Για να μην γίνονται παραδείγματα απελευθέρωσης και χειραφέτησης σε έναν κόσμο, πού το σύστημα τόν ήθελε γενικώς συντηρητικό και καταπιεσμένο. Για να μην γίνονται άσχημα πρότυπα για τον κόσμο! Μπορεί ο ιερέας να ήταν ομοφυλόφιλος και θεομπαίχτης, αλλά τον πιστό τον ήθελε θρησκόληπτο, μονογαμικό και ομοφοβικό. Μπορεί ο πολιτικός να ήταν ομοφυλόφιλος και δωσίλογος, αλλά τον πολίτη τον ήθελε φανατικό εθνικιστή. Μπορεί ο δάσκαλος να ήταν θηλυπρεπής, ομοφυλόφιλος και ηδυπαθής, αλλά τον μαθητή τον ήθελε σταθερά προσκολλημένο στην οικογένειά του. Τι λένε όλα αυτά; Ότι, άσχετα με τον τρόπο επιλογής των στελεχών του, το σύστημα απαιτούσε από τη βάση της κοινωνίας —και μάλιστα ακόμα και με τη βία— αυτή να είναι συντηρητική. Να είναι οριακά θρησκόληπτη, εθνικιστική, πατριαρχική και εξουσιαστική. Να έχει γρήγορες και βίαιες αντιδράσεις σε όλα τα φαινόμενα, που απειλούσαν την ίδια και το σύστημα εξουσίας της.>>>>>>>>>>>>>>


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. >>>Αυτά συνέφεραν το σύστημα και αυτά πρέσβευαν τα στελέχη του, άσχετα με τις ιδιομορφίες πού χαρακτήριζαν τους ίδιους ως πρόσωπα. Το κύτταρο της κοινωνίας, που ήταν η οικογένεια, αποτελούσε το απόλυτο “θεμέλιο” της κοινωνίας. Η οικογένεια, αν ήταν δυνατόν, θα έπρεπε να εξουσιάζει τα παιδιά της μέχρι τα γεράματά τους. Μέχρι να έρθει αργά και βασανιστικά η σειρά τους να αναλάβουν αυτά την εξουσία πάνω στους επόμενους. Η οικογένεια προστατευόταν στα όρια, αν σκεφτεί κάποιος ότι η Καθολική Εκκλησία αρνούνταν δια ροπάλου το διαζύγιο. Πάνω σε αυτήν τη σκληρή οικογένεια “χτιζόταν” μια επίσης σκληρή κοινωνία, η οποία απαιτούσε από τα μέλη της συγκεκριμένη συμπεριφορά. Απαιτούσε να είναι εγκρατείς, τίμιοι, φιλόπονοι, λιτοδίαιτοι, οικονόμοι, πατριώτες κλπ.. Άλλωστε, δεν έπρεπε να “αμαρτάνει”, γιατί θα έχανε την ευκαιρία για την επόμενη “ζωή”. Θρησκεία και πολιτική εξυπηρετούσαν την ίδια φιλοσοφία. “Έδεναν” μεταξύ τους, για να προστατεύουν τον σχεδιασμό του συστήματος. Αυτά πρέσβευαν οι σκληροί τού συστήματος και οι σκληρότεροι ήταν αυτοί, πού στο προσωπικό επίπεδο δεν τους αφορούσαν όλα αυτά. Αυτοί, πού ήταν επισήμως άγαμοι, “ταγμένοι” είτε στον Θεό είτε στην ιδεολογία και στη μεγάλη τους πλειοψηφία ομοφυλόφιλοι. Αυτοί, πού ήταν σπάταλοι, λάγνοι, βουλιμικοί, άτιμοι, τεμπέληδες, και όταν τους βόλευε και ολίγον προδότες. Αυτοί αναλάμβαναν να προστατεύσουν την κοινωνία από τους δούλους τής σάρκας, πού την απειλούσαν. Να την προστατεύσουν από τους “διεστραμμένους” ομοφυλόφιλους, πού περιφέρονταν μέσα σ’ αυτήν και την απειλούσαν με την “αμαρτία” τους. Ήταν τόσο μεγάλο το πάθος της εξουσίας εναντίον της ομοφυλοφιλίας, που αρκούσε να δημοσιοποιηθεί η “ιδιομορφία” ακόμα και του πιο αγαπημένου παιδιού τού συστήματος και αυτός θα “καιγόταν” πιο γρήγορα και από χαρτοπετσέτα, όσο ισχυρός κι αν ήταν. Σήμερα -και εφόσον οι διαχρονικές ανάγκες του συστήματος στην στελέχωσή του δεν αλλάζουν- ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Ενώ η πάγια κρυφή “αδυναμία” τού συστήματος απέναντι στους ομοφυλόφιλους ήταν και παραμένει η ίδια, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τη δημόσια συμπεριφορά του απέναντι προς αυτούς. Την συμπεριφορά του συνολικά απέναντι σ’ αυτούς. Η σημερινή αφύσικη και εκκωφαντική “αγάπη” της Global Government προς αυτούς είναι πρωτοφανής. Κάποτε θυσίαζαν τον οποιονδήποτε εκλεκτό τους, προκειμένου να μην προκαλέσουν την κοινωνία, ενώ σήμερα βλέπουμε τα ακριβώς αντίθετο. Σήμερα βλέπουμε κορυφαίους πολιτικούς παράγοντες να τολμούν να προκαλούν την κοινωνία, προκειμένου να μην δυσαρεστήσουν την ομοφυλοφιλική κοινότητα. Αυτό, όμως, είναι εξαιρετικά παράξενο. Παράξενο, γιατί το σύστημα, ως γνωστόν, δεν αλλάζει. Το ίδιο σύστημα είναι αυτό, που κάποτε έστηνε Ιερές Εξετάσεις, κυνηγώντας και καίγοντας τους “διαφορετικούς” και το ίδιο είναι αυτό, που σήμερα παριστάνει τον φανατικό “οπαδό” της πολυπολιτισμικότητας. Το ναζιστικό σύστημα, πού κάποτε τους στοίβαζε στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως, είναι το ίδιο με αυτό, που σήμερα στηρίζει την Μέρκελ. Η αλλαγή της συμπεριφοράς του συστήματος απέναντι στους ομοφυλόφιλους είχε την αντανάκλασή της στην συμπεριφορά και των ιδίων των ομοφυλόφιλων. Από την απόκρυψη της ομοφυλοφιλίας πήγαμε στην προκλητική επίδειξη και την gay-“υπερηφάνεια”. Φτάσαμε στο σημείο η ομοφυλοφιλική ιδιότητα για κάποιους όχι απλά να μην εμφανίζεται ως “κουσούρι” αλλά αντίθετα σαν προσόν. ”Εγγύηση” ανθρώπινης ποιότητας και κοινωνικής ευαισθησίας. Βλέπουμε Υπουργούς Εξωτερικών υπερδυνάμεων να εμφανίζονται δημοσίως με τους εραστές τους. Βλέπουμε πολιτικούς ηγέτες να έχουν συμβούλους και να συναναστρέφονται με “συνδικαλιστές” της ομοφυλοφιλίας. Βλέπουμε ηγέτες να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα πλειοδοτήσει στην “προοδευτικότητα”.>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. >>>> Όλα αυτά, όμως, δεν είναι φυσιολογικά. Δεν είναι φυσιολογικά, γιατί, ενώ το σύστημα, οι άνθρωποί του και άρα και οι ανάγκες του δεν έχουν αλλάξει στο παραμικρό, εντούτοις άλλαξε η συμπεριφορά τους απέναντι στην κοινωνία. Το κάθε κέντρο εξουσίας, που υπάρχει μέσα στην κοινωνία, είτε μικρό είτε μεγάλο, έχει αλλάξει τις απαιτήσεις του απέναντι στα “υποζύγιά” του. Άλλαξαν οι απαιτήσεις των ιερέων, των πολιτικών, αλλά και των γονέων από αυτούς, οι οποίοι βρίσκονται στην “σφαίρα” επιρροής και εξουσίας τους. Όλοι αυτοί απαιτούν διαφορετικά πράγματα από τους πιστούς, τους πολίτες ή από τά παιδιά. Όλα όσα, δηλαδή, βλέπουμε και ζούμε σήμερα είναι αν μη τι άλλο πρωτοφανή. Πρωτοφανή και ακραία, αν σκεφτεί κάποιος ότι φτάσαμε στο σημείο να δίνουμε στους ομοφυλόφιλους το υπέρτατο δικαίωμα της υιοθεσίας ανθρώπινων υπάρξεων. Φτάσαμε σε σημείο τόσο ακραίο, που να βγαίνουν κάποιοι σοβαροί και έξυπνοι ομοφυλόφιλοι και αντιλαμβανόμενοι τον κίνδυνο να καταδικάζουν αυτές τις διεκδικήσεις. Να βγαίνουν δημοσίως και να αμφισβητούν την ορθότητα τέτοιου είδους δικαιωμάτων. Ομοφυλόφιλοι, που καταλαβαίνουν ότι αυτές οι ακρότητες δεν μπορεί να έχουν μακροχρόνια διάρκεια και ότι ενδεχόμενη “έκρηξη” της κοινωνίας θα στραφεί τελικά εναντίον τους.
    Παγκόσμια παρακμή και κοινωνικός εκφυλισμός.
    -Σε έναν πλανήτη, που από καιρού εις καιρόν βυθιζόταν στο αίμα από την ιδεοληψία και τη μισαλλοδοξία, η σημερινή “καταναλωτική” ειρήνη είναι περίεργη. Κάποτε για θρησκείες και ιδεολογίες πλημμύριζε ο τόπος αίματα. Αν μην τι άλλο οι καιροί έδειχναν πιο “πνευματικοί”. Σήμερα όλα αυτά δεν ισχύουν. Ο κόσμος έπαψε να ασχολείται με τα πνευματικά πράγματα. Ασχολείται με την ύλη. Δεν γνωρίζει, για παράδειγμα, σε τι διαφέρει το Καθολικό από το Ορθόδοξο χριστιανικό δόγμα, αλλά σίγουρα ξέρει πού διαφέρει το iPhone5 από το Samsung GalaxyS3. Πιο πολλοί άνθρωποι συγκρούονται σήμερα ως followers προϊόντων, παρά ως followers ιδεολογιών. Φτάσαμε στο σημείο να μην ενδιαφέρει κανέναν η πίστη ή η πεποίθηση του άλλου. Τους ενδιαφέρει μόνον η ύλη. Η “φίρμα” στο μπλουζάκι, το αξεσουάρ ή το αποσμητικό καί το αυτοκίνητο. Παλιά οι ιδεολογίες ήταν αυτές, πού δίχαζαν τις κοινωνίες και σήμερα το ίδιο γίνεται με τα προϊόντα. Σήμερα “ιδέες” γίνονται τα ίδια τα αντικείμενα. Σήμερα πιο πολλές ενεργές οργανώσεις υπάρχουν από φίλους αυτοκινήτων, υπολογιστών ή έξυπνων τηλεφώνων από παραθρησκευτικές ή κομματικές οργανώσεις. Όλα αυτά δεν προέκυψαν τυχαία. “Χτίζονται” επί χρόνια. “Χτίζονται”, όχι επειδή αυτό ήταν μια νομοτέλεια, πού δεν θα μπορούσε να αποφύγει η ανθρώπινη κοινωνία στην “πορεία” της, αλλά επειδή το ίδιο το σύστημα το επέτρεψε. Όμως, όλα αυτά είχαν και τις παράπλευρες συνέπειές τους, πού ήταν απόλυτα αρνητικές. Η ύλη δεν είναι τζάμπα. Η ύλη δεν είναι ιδέα, για να μοιράζεται δωρεάν. Η ύλη κοστίζει και αυτός, που είναι δούλος της, σύντομα “αλυσοδένεται”. Αυτοί, που την εμπορεύονται, δεν δοξάζονται απλά, αλλά γίνονται παγκόσμια μονοπώλια και αυτοί, που την αγοράζουν, δεν λυτρώνονται, αλλά χρεώνονται. Οι λαοί -στην συνέχεια γίνεται περισσότερο κατανοητό - έχασαν το “μέτρο” που πάντα τους χαρακτήριζε και βυθίστηκαν στα χρέη. Έννοιες εμμετικές, όπως το “shopping therapy”, μπήκαν στις ζωές μας και στα σπίτια μας από μυστικές “πόρτες”, που κανένας δεν γνωρίζει ποιοι και γιατί τις άνοιξαν.>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. >>>> Όμως, όταν κάτι νέο “μπαίνει” στην ζωή μας, κάτι παλιό πρέπει να “βγει”. Δεν μπορείς να είσαι διεθνιστής, άθεος, υλιστής, καιροσκόπος και κυνηγός της ευκαιρίας και αυτό να μην έχει συνέπειες. Έννοιες όπως ο “πατριωτισμός”, η “ηθική”, η “φιλοτιμία” ή η “φιλοπονία” χάθηκαν στις μέρες μας. Ο κόσμος έχει γίνει δούλος τού χρήματος και της ύλης. Άλλαξαν τα πρότυπα της κοινωνίας. Αυτοί, πού ζούσαν τις ζωές τους τίμια και ασκητικά, θεωρώντας ως υπέρτατο αγαθό το καλό “όνομα” στην κοινωνία, εξαφανίστηκαν από τον “ορίζοντα”.
    Κυρίαρχοι της σημερινής εποχής έγιναν οι “έξυπνοι” με τις “έξυπνες” λύσεις. Τα “μπατάκια” και τα “λαμόγια”. Αυτοί, που ψηφίζουν όχι αυτούς που πιστεύουν, αλλά αυτούς που τους υπόσχονται διορισμό. Αυτοί, που παίρνουν τα δάνεια όχι για να επενδύσουν στις δουλειές τους, αλλά για να πάνε διακοπές. Αυτοί, που παίρνουν τα “έξυπνα” προγράμματα όχι γιατί εξυπηρετούν τις ανάγκες τους, αλλά για να πάρουν “δωρεάν” τις “έξυπνες” συσκευές. Τα προφανή αδιέξοδα, πού εξ’ αρχής οδηγούσαν όλα αυτά, απλά τα “διέγραφαν” από το “κάδρο”. Δεν θέλουν να τα γνωρίζουν. Οι πάντες έχουν υιοθετήσει τη φιλοσοφία του τύπου: Ζήσε τη στιγμή, Μια ζωή την έχουμε κλπ.. Ένας πραγματικός μεσαιωνικός “Αντιμεσαίωνας”. Από το μεσαιωνικό άκρο του “μην ζήσεις καθόλου, για να “ζήσεις” στην αιωνιότητα”, περάσαμε στο αντίθετο άκρο του τύπου “ζήσε σαν να μην υπάρχει αύριο”. Όλα αυτά, όμως, για να γίνουν, θα έπρεπε να πάψουν να λειτουργούν τα συμβατικά κέντρα παραγωγής “προτύπων”. Τα παλιά “κατηχητικά” ή τα σχολεία, που ήταν υπεύθυνα για την προβολή προτύπων, έπαψαν να λειτουργούν με τον τρόπο που λειτουργούσαν. Τα πρότυπα έφυγαν από τα “χέρια” των ιερέων, των δασκάλων και των γονέων και ήταν πλέον στα χέρια των αισχρών διαφημιστών και των άπληστων εμπόρων. Δεν χρειαζόταν καν το παιδί να πάει στα κέντρα προβολής των νέων προτύπων. Τα ίδια αυτά κέντρα κατόρθωναν και —μέσω της τηλεόρασης— έμπαιναν μέσα στα σπίτια. Το νέο “κατηχητικό” άρχιζε από νωρίς το πρωί με τις ανοησίες τα χαχανητά και τις ηλίθιες των πρωινών καφέδων. Εκεί θα μάθαιναν από τις αγράμματες και τις βιζιτούδες τι είναι “must’ και τι δεν είναι και μάλιστα έγχρωμα. Εκεί διαγωνίζονταν μεταξύ τους οι βίζιτες με τις αδερφές, για το ποια θα είναι πιο “χρήσιμη” για την σύγχρονη νοικοκυρά, μητέρα και σύζυγο. Ξαφνικά, δηλαδή, τα προηγούμενα πρότυπα της κοινωνίας έγιναν αφελείς, βλάκες και κορόϊδα. Όχι απλά δεν παρέμειναν κατά κάποιο τρόπο δευτερεύοντα ή παράλληλα πρότυπα αλλά απαξιώθηκαν τελείως, εμφανιζόμενα σαν τα απόλυτα αντιπρότυπα.>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. >>>>>

    Ο κοινός εργαζόμενος, που με τον κόπο του εξασφάλιζε ένα τίμιο μεροκάματο, δεν ήταν πλέον πρότυπο. Κορόϊδο ήταν! Πρότυπο ήταν ο κοπρίτης, που -με χαρτζιλίκι του μπαμπά- έπαιρνε ένα sleeping bag και περίμενε επί τέσσερα μερόνυχτα έξω από ένα μαγαζί και να πάρει από τους πρώτους το πρώτο iPhone5. Πρότυπο δεν ήταν πλέον ο πλούσιος, που γινόταν ευεργέτης της κοινωνίας, αλλά ο διαπλεκόμενος, που γινόταν πλούσιος σε βάρος της κοινωνίας. Πρότυπο δεν ήταν ο γονέας, που μαθαίνει στο παιδί του να είναι τίμιο, δίκαιο και φιλόπονο, αλλά ο γονέας εκείνος, που θα πήγαινε στην τράπεζα να πάρει ένα δάνειο, για να το στείλει πρώτα διακοπές και μετά για “σπουδές” στην κοινωνιολογία. Τίποτε από αυτά που συνέβησαν και εξακολουθούν να συμβαίνουν δεν είναι τυχαίο και η απόδειξη είναι πολύ εύκολη να εξαχθεί. Τυχαίο θα ήταν, εαν, για παράδειγμα, όλα αυτά συνέβαιναν μόνον στην Ελλάδα. Αν η Ελλάδα, μετά από ένα μακρύ ταξίδι αιώνων, έδειχνε να “κουράζεται” και ως εκ τούτου ο λαός έτεινε προς τον εκφυλισμό. Δεν συμβαίνει όμως αυτό. Αυτά, που έγιναν στην Ελλάδα, έγιναν παντού. Δεν έχασαν μόνον οι Έλληνες τον κοινωνικό “προσανατολισμό” τους. Ό,τι ισχύει για την Ελλάδα ισχύει παντού στον κόσμο. Τα ίδια προβλήματα, που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, τα αντιμετωπίζει και η ιταλική, η ισπανική, η γερμανική, η βρετανική κλπ. Οι πάντες είναι βυθισμένοι στον ίδιο βούρκο, στο ίδιο γουρουνοστάσιο της μάγισσας Κίρκης, στο ίδιο “τέλμα”. Οι ίδιοι διεφθαρμένοι ηγέτες -από τα ίδια Κολέγια- κυβερνάνε όλα τα κράτη. Οι ίδιες τράπεζες -ελεγχόμενες από τους ίδιους διεθνείς τοκογλύφους- έχουν “καταπιεί” όλες τις εθνικές οικονομίες. Τα ίδια προβληματικά σχολεία “παράγουν” παντού νέους υβριστές, φαύλους, θρασείς, φυγόπονους, ανιστόρητους, αγράμματους και τεμπέληδες. Τα ίδια προβληματικά τηλεοπτικά κανάλια αναπαράγουν ή επιβάλλουν τις ίδιες συμπεριφορές, τις ίδιες “συμβουλευτικές” πρακτικές. Τα αποτελέσματα είναι τραγικά για όλους. Βλέπουμε το απόλυτο παράδοξο να κυριαρχεί με 50% ανεργία στους νέους και δεν παίρνει “φωτιά” το σύμπαν; Μιλάει ο Σούλτς για σωτηρία τραπεζών, που προϋποθέτει την θυσία μιας γενιάς και δεν κλονίζεται η ήπειρος; Ό,τι πιο ισχυρό, πιο υγιές και «ατίθασο» έχει το ανθρώπινο είδος, περιμένει από τους γέρους να το ελεήσουν για να ζήσει; “Φωτιά” έπρεπε να έχει πάρει η Ευρώπη και όχι μόνον. Όλα αυτά κάπου οφείλονται. Κάποιος έδωσε την αδράνεια στη νεολαία. Κάποιος αλλοίωσε τα χαρακτηριστικά της και την ελέγχει.>>>>>>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. >>

    Ομοφυλοφιλία και Νέα Τάξη.
    - Μέσα σε αυτόν τον πραγματικό “κυκεώνα” των αλλαγών αυτοί, που επωφελήθηκαν στον μέγιστο βαθμό, ήταν τα παλιά παραπαίδια της κοινωνίας. Οι “παρεξηγημένοι” της κοινωνίας. Οι ομοφυλόφιλοι, που επί αιώνες έπεφταν θύματα διωγμών και διακρίσεων. Αυτό είναι το πρώτο, που φαίνεται ότι άλλαξε στις ημέρες μας και μάλιστα με τον πιο θεαματικό τρόπο. Προκλητικό θα λέγαμε για κάποιους. Ο ομοφυλόφιλος είναι το απόλυτα προστατευμένο “είδος” της Νέας Τάξης. Μια πραγματική “ιερή αγελάδα”. Ιερή Αγελάδα” οι πρώην παρεξηγημένοι και κατατρεγμένοι; Από τα αλώνια στα σαλόνια; Ναί.
    Γιατί άραγε τις τελευταίες δεκαετίες συνέβη αυτό, πού δεν συνέβη ποτέ και σε καμία κοινωνία, εδώ και χιλιάδες χρόνια; Σε τι διαφέρει η σημερινή κοινωνία από το σύνολο των κοινωνιών της ιστορίας; Πώς είναι δυνατόν μια σκληρή και δογματική κοινωνία, όπως είναι η χριστιανική, που έβλεπε με προκατάληψη και εχθρικότητα έναν άνθρωπο που απλά είχε την “ατυχία” να είναι αριστερόχειρας, να γίνει τόσο φιλική και γενναιόδωρη με ανθρώπους πραγματικά ιδιόμορφους, όπως είναι οι κουσουρλήδες ομοφυλόφιλοι; Η αλλαγή αυτή οφείλεται σε συμφέροντα. Στα συμφέροντα των ισχυρών συγκεκριμένα. Σε αυτά τα συμφέροντα κρύβονται όλες οι απαντήσεις που μας ενδιαφέρουν. Συμφέρει στους ισχυρούς της Νέας Τάξης να επιβληθεί στην κοινωνία ο τρόπος λειτουργίας και σκέψης των ομοφυλοφίλων. Τους συμφέρει απ’ όλες τις απόψεις. Τους συμφέρει οικονομικά, εμπορικά και στρατηγικά. Οι ομοφυλόφιλοι, λόγω της ιδιομορφίας τους, μπορεί να μην γίνουν ποτέ κοινωνικά “πρότυπα”, αλλά, ως καταναλωτικά “πρότυπα”, είναι τα ιδανικά.
    Εδώ βρίσκεται ακριβώς όλο το μυστικό. Να καταλάβει κάποιος τον λόγο που ένας ομοφυλόφιλος μπορεί να είναι το ιδανικό καταναλωτικό “πρότυπο” της Νέας Τάξης. Της υλιστικής Νέας Τάξης, που δεν ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο πέρα από τις εισπράξεις. Αυτό, για να το καταλάβει, θα πρέπει να γνωρίζει τα χαρακτηριστικά της ίδιας της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Θα πρέπει να γνωρίζει τα χαρακτηριστικά των κυρίαρχων αυτής της Τάξης. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι η τάξη των τραπεζιτών και των τοκογλύφων και από τα συμφέροντα αυτών των παραγόντων μπορούμε να καταλάβουμε τον “έρωτά” τους για τους ομοφυλόφιλους.>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. >>>>


    Ο ομοφυλόφιλος είναι από τη φύση του απόλυτα εξαρτώμενος από το “cash flow”, που θα έλεγε και ένας αμερικανοσπουδαγμένος. Είναι απόλυτα εξαρτώμενος από το χρήμα, αναγκαστικά. Η ζωή του όλη είναι βασισμένη πάνω στο χρήμα. Η “ευτυχία” του είναι εφικτή μόνον μέσω αγοραπωλησίας και οι αγοραπωλησίες γίνονται μόνον με χρήμα, πολύ χρήμα. Χωρίς χρήμα απλά δεν έχει οξυγόνο για να ζήσει. Γιατί; Μά γιατί δεν μπορεί να σταθεί “όρθιος”. Γιατί δεν μπορεί να στηρίξει τη “φύση” του. Αν, δηλαδή, ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα μπορούσε να ζήσει ανέξοδα μόνον με τον έρωτα και λίγο ψωμάκι, ο ομοφυλόφιλος δεν μπορεί. Γιατί; Γιατί πρέπει να αγοράσει καί τον έρωτα. Αν, δηλαδή, η έκφραση “ζω μόνον με τον έρωτα” υπονοεί για κάποιον ότι περιορίζει οριακά τα έξοδά του, για τους ομοφυλόφιλους αυτό σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Ο έρωτας για τους ομοφυλόφιλους είναι η απόλυτη έκφραση της χλιδής. Αν για τον φυσιολογικό άνθρωπο ο έρωτας είναι το δωρεάν - και από εκεί και πέρα η χλιδή “χτίζεται” με ένα μεγάλο σπίτι, ένα καλό αυτοκίνητο ή ένα επώνυμο ρούχο - για τον ομοφυλόφιλο ισχύουν τα ακριβώς αντίθετα. Για τον ομοφυλόφιλο το φτηνό είναι το αυτοκίνητο ή το σπίτι ή το ρούχο. Το ακριβό είναι ο “έρωτας”. Αυτό είναι το ακριβό, γιατί πάντα, όταν “αγοράζεις” ανθρώπους, αυτοί κοστίζουν πιο πολύ από τα σπίτια και τα αυτοκίνητα. Αυτή η διαμετρικά αντίθετη “θέση” τους στην κοινωνία είναι και αυτήν που τελικά καθορίζει και τον ρόλο τους μέσα σ’ αυτήν. Οι ομοφυλόφιλοι είναι εκ των δεδομένων αναγκασμένοι να “τρέχουν” σε έναν καταναλωτικό “στίβο”, γιατί μόνον σε αυτόν τον “στίβο” μπορούν να έχουν την όποια ανταγωνιστικότητα θα μπορούσαν ποτέ να αποκτήσουν. Έχουν συμφέρον να βάλουν την κοινωνία σε αυτήν τη λογική, για να έχουν ελπίδες “επιβίωσης”. Λογικό είναι αυτό. Αν δεν υπάρχει “στίβος”, για να δείξουν τα ’προσόντα” τους, δεν θα τους “βλέπει” κανείς. Από την στιγμή που πρέπει -στην προσπάθεια εξασφάλισης συντρόφου- να ανταγωνιστούν τις φοβερές και τρομερές γυναίκες, πρέπει να εξασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους ίδιους. Συνθήκες, που θα τους δίνουν κάποια συγκριτικά πλεονεκτήματα απέναντι σ’ αυτές.>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. >>>>>>>>>>>>>

    Αυτές οι ιδανικές συνθήκες για τους ομοφυλόφιλους είναι ταυτόχρονα ιδανικές και για τις δυνάμεις της αγοράς. Ιδανικές για τους τραπεζίτες και τους εμπόρους. Ιδανικές γι’ αυτούς που θησαυρίζουν από την σπατάλη και την υπερκατανάλωση. Ιδανικές γι’ αυτούς, που εμπορεύονται χρήμα και «προϊόντα» που δήθεν έχουν τη δύναμη να πραγματοποιούν τα ανθρώπινα όνειρα. Αντιλαμβανόμαστε ότι η αγωνία των ομοφυλοφίλων να «επιβιώσουν», όπως επέλεξαν να ζήσουν, τους κάνει χρήσιμους για την υπερεθνική Global Government. Τους λόγους δεν χρειάζεται να τους αναλύσει κανείς. Το έκαναν χιλιάδες χρόνια πριν οι πρόγονοί μας Έλληνες. Αυτοί, που δήθεν - σύμφωνα με τους Αγγλοσάξονες και τον πολύ κολεγιόπαιδα Νίκο Δήμου - ήταν στο σύνολό τους ανώμαλοι και gay.
    Οι πρόγονοί μας Έλληνες είχαν εντοπίσει από πολύ νωρίς την επικινδυνότητα των ομοφυλοφίλων για το κοινωνικό σύνολο. Γιατί ήταν επικίνδυνοι; Μά γιατί, διέφεραν από τους υπόλοιπους ανθρώπους και όχι μόνον στα γούστα. Ενώ για τους κοινούς ανθρώπους το να ζήσουν μια πλήρη ζωή ήταν σχετικά φτηνή υπόθεση, για τους ομοφυλόφιλους δεν ίσχυε το ίδιο. Αυτοί, για να «ζήσουν» με μια ανάλογη «πληρότητα», έπρεπε να έχουν χρήματα. Έπρεπε να έχουν άφθονα χρήματα, για να “αγοράσουν” αυτό, το οποίο δεν πουλιέται ούτε εύκολα ούτε φτηνά και που είναι ο άνθρωπος. Άρα; Άρα, ήταν επικίνδυνοι όταν ασκούσαν εξουσία και βρίσκονταν πολύ “κοντά” στα δημόσια ταμεία. Οι πρόγονοί μας οι Έλληνες, θανάτωναν όποιον ομοφυλόφιλο απέκρυπτε την ιδιομορφία του και αναλαμβάνανε δημόσιο αξίωμα. Θεωρούσαν απολύτως δεδομένο ότι -την πρώτη στιγμή που θα μπορούσε- θα επιχειρούσε να κλέψει τα ταμεία, να προδώσει την πατρίδα ή να κάνει υπέρβαση εξουσίας, προκειμένου να απολαύσει τον “πανάκριβο” στόχο του. Αυτή βέβαια είναι και η τραγική ειρωνεία της όλης υπόθεσης.>>>>>>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. >>>>>>>>>Οι Δυτικοί “χρέωσαν” την ομοφυλοφιλία στους προγόνους μας Έλληνες, ενώ οι Έλληνες ήταν απόλυτα εχθρικοί απέναντι στους ομοφυλόφιλους. Θανάσιμα εχθρικοί. Γαλουχημένοι με μια παιδεία σχεδόν “αποστειρωμένη” από οτιδήποτε ομοφυλοφιλικό. Διαπαιδαγωγημένοι με ένα Έπος, που περιγράφει με απίστευτες λεπτομέρειες μια μακρόχρονη πανεθνική εκστρατεία ανδρών, δεν υπάρχει ούτε ένα υπονοούμενο για ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Δέκα χρόνια ο Οδυσσέας με τους συντρόφους του περιφέρονταν στις θάλασσες και δεν υπάρχει ούτε μία “σκιά” στις μεταξύ τους σχέσεις. «Ψιλά γράμματα» για τους “Γκέμπελς” της αθλιότητας. Κάποιοι καραγκιόζηδες «ενοχοποίησαν» την σχέση Αχιλλέα και Πάτροκλου, ενώ δεν υπάρχει ούτε η θεωρητική πιθανότητα να ήταν ένοχη. Δεν το δέχεται η στατιστική της ανθρώπινης ψυχολογίας. Σχέση αγαπημένων παιδιών, που τυγχάνουν συγγενείς και μεγαλώνουν μαζί, δεν υπάρχει πιθανότητα να μεταλλαχθεί σε ομοφυλοφιλικό έρωτα. Ακόμα κι αν ο ένας “παρεξηγήσει” την σχέση, αποκλείεται να το αποδεχθεί ο άλλος. Χαλάει η φιλία και τελειώνει το παραμύθι. Δεν υπάρχει ούτε η μαθηματική πιθανότητα να υπάρχει ταυτόχρονη «αλλαγή». Καρναβάλια οι σοβαροί άνθρωποι δεν γίνονται και πιο σοβαροί άνθρωποι από τους ήρωες, που αγωνίζονται για τις ιδέες τους, δεν υπάρχουν. Στην περίπτωση μάλιστα των Επών δεν χρειάζεται καν να το υποθέσεις. Το λέει και η ίδια η Βρισηίδα στο μοιρολόι της για τον Πάτροκλο. Το θεωρεί αυτό, που οι Αγγλοσάξονες ονομάζουν “Best Man” και είναι πιο ταιριαστό από την λέξη «κουμπάρος», που χρησιμοποιούμε εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες. Ήταν ο αγαπημένος κοινός φίλος ενός ζεύγους. Ήταν αυτός, που της είχε υποσχεθεί πως θα την πάντρευε με τον φίλο του όταν θα τελείωνε ο πόλεμος! Ήταν ο φίλος του ζεύγους. Αυτήν την σχέση «ενοχοποίησαν» οι «αδερφές». Στην εποχή που υπήρχαν μόνον κίναιδοι και οι πληρωμένοι εραστές τους, αυτοί εντόπιζαν “Bi” έξω από τα τείχη της Τροίας!>>>>>>>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. >>>>>>>>>>>>Γιατί επένδυσε η Νέα Τάξη καί στους ομοφυλόφιλους;
    - Ο ομοφυλόφιλος τούς είναι απόλυτα χρήσιμος για την Νέα Εποχή, γιατί την ευνοούν τα χαρακτηριστικά του. Κάτω από ορισμένες συνθήκες μπορεί να λειτουργήσει σαν “λαγός”. Είναι από τη φύση του υπερκαταναλωτικός και η ιδιομορφία της φύσης του τον κάνει ακραιφνή οπαδό της απόλυτης -σε βαθμό υποχόνδριας- “καθαριότητας”. Είναι απόλυτα προσηλωμένος στο “γράμμα” της μόδας και το ίδιο προσηλωμένος είναι και στην τελευταία “λέξη” της τεχνολογίας στον τομέα της αισθητικής. Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι μόνον οι πρώτοι, που θα μάθουν ποια θα είναι η μόδα και τι θα “φορεθεί” -και σε ποιο χρώμα-κάθε έτος. Είναι κι αυτοί που θα μάθουν πρώτοι ποια μέθοδος αρωματισμού, αποτρίχωσης, απολέπισης ή καθαρισμού είναι η πιο αποτελεσματική. Αυτά όλα έχουν την εξήγησή τους. Σ’ ό,τι αφορά το πρώτο -και άρα την υπερκατανάλωση- είναι φυσικό για τον ομοφυλόφιλο να είναι υπερκαταναλωτικός. Γιατί; Γιατί συμβαίνει στην φύση. Ο ομοφυλόφιλος πρέπει να είναι πάντα ντυμένος στο “απόλυτο” για τον ίδιο λόγο, που ένα παγώνι κάνει επίδειξη των φτερών του. Γιατί με αυτόν τον τρόπο προκαλεί την προσοχή των “θηραμάτων” του. Κάνει επίδειξη πλούτου. Στοχοποιεί μη φυσιολογικούς “στόχους” και αυτό τον αναγκάζει να χρησιμοποιεί μη φυσιολογικά μέσα. Αν για μια γυναίκα αρκεί να δείξει λίγη γάμπα ή στήθος με σιλικόνη αφήνοντας μια “υπόσχεση” για “πλούσια” προσωπικότητα, για τον ομοφυλόφιλο, που έχει τον ίδιο στόχο, αυτό δεν ισχύει. Οι γάμπες του δεν ελκύουν ούτε τις σκατόμυγες ή έστω τις κοινές μύγες. Αυτός πρέπει να “δείξει” επώνυμο σακάκι, αφήνοντας μια “υπόσχεση” για “χοντρό” πορτοφόλι. Δεν τον ενδιαφέρει αν με αυτόν τον τρόπο έλκει το “κατακάθι” της κοινωνίας. Τον ενδιαφέρει ότι κάτι έλκει την στιγμή που η επιλογή του, τον περιορίζει στο μη φυσιολογικό. Έχοντας, λοιπόν, την ανάγκη να ξοδέψει άπειρα χρήματα στην επίδειξη, “σπρώχνει” τα πράγματα προς την κατεύθυνση που τον ευνοούν. Έχοντας την ανάγκη να “τρέξει”, προσπαθεί να μετατρέψει την αγορά σε “στίβο”. >>>>>>>>>>>>>>


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. >>>>>>>>>>


    Τον ομοφυλόφιλο δεν τον συμφέρει η στατικότητα. Δεν τον συμφέρει μια “σφικτή”, μετρημένη, ιδεαλιστική και εγκρατής κοινωνία. Δεν τον συμφέρει μια συντηρητική κοινωνία με σταθερότητα στις “απόψεις” και στα γούστα της. Αυτός έχει ανάγκη τα ακριβώς αντίθετα. Έχει ανάγκη το νέο, γιατί αυτό δίνει “κίνηση” και η “κίνηση” του επιτρέπει να δείχνει το χρήμα του και άρα να επιδεικνύεται. Έχει ανάγκη το μεταβλητό, πού πρέπει να το αγοράζεις συνέχεια. Έχει ανάγκη να δημιουργηθεί “στίβος”, πού θα του επιτρέπει αυτήν την επίδειξη. Εκ των δεδομένων, δηλαδή, ένας ομοφυλόφιλος είναι οπαδός της μόδας. Οπαδός όχι λόγω γούστου, αλλά λόγω ανάγκης. Οπαδός της “καταιγιστικής” μόδας. Έχει ανάγκη την γρήγορη εναλλαγή των “τάσεων” της μόδας, γιατί μπορεί να την παρακολουθεί και άρα να διατηρεί μόνιμα την καλή “βιτρίνα” του. Ο ομοφυλόφιλος πρέπει να είναι -αλλά κυρίως να φαίνεται- πλούσιος. Πλούσιος δεν φαίνεται κάποιος, επειδή φοράει ένα πανάκριβο και πανέμορφο πουλόβερ. Πλούσιος φαίνεται κάποιος, όταν αλλάζει συνέχεια τα πανάκριβα πουλόβερ. Ελάχιστα τον ενδιαφέρει αν αυτά είναι όμορφα ή άσχημα. Έτσι κι αλλιώς η αξία τους είναι εφήμερη και άρα μέσα από τους “κύκλους” της μόδας το επόμενο μπορεί να είναι κι ομορφότερο. Ο ομοφυλόφιλος είναι επίσης μανιακός της προσωπικής περιποίησης και βέβαια της σωματικής καθαριότητας. Αυτό βέβαια δεν είναι τυχαίο και δεν αφορά κάποιους προσωπικά. Θέμα επιβίωσης είναι για την ιδιότητά τους. Οι ομοφυλόφιλοι, είτε θέλουν να το παραδεχθούν είτε όχι, πάντα κινούνται στα πλαίσια του αγοραίου έρωτα. Με την καθαριότητά τους φιλοδοξούν να “διευκολύνουν” κάποιον στην απόφασή του να τους “εξυπηρετήσει”. Να τον δελεάσουν -έστω και ελάχιστα- εφόσον έτσι κι αλλιώς τους απεχθάνεται και αυτό που κάνει το κάνει από ανάγκη και για το χρήμα. Κάνουν που κάνουν κάτι απεχθές, να μην το κάνουν απεχθέστερο με την προσωπική τους οσμή. Τα σωματικά υγρά και οι οσμές που αναδίδουν τα ανθρώπινα σώματα “ξυπνούν” μνήμες και αυτό είναι αρνητικό για τους ομοφυλόφιλους. Με την συνεχή σωματική περιποίηση απαλλάσσονται από κάθε φυσική οσμή και τείνουν προς τη μυρωδιά των πορνών, ώστε οι όποιες “μνήμες” του “θηράματός” τους να είναι ευνοϊκές γι’ αυτούς. Αυτό είναι το ζητούμενο γι’ αυτούς. Να κλείνουν τα μάτια οι “πρόθυμοι” και η μυρωδιά να τους “παραπλανεί”. Γι’ αυτόν τον λόγο, ενώ οι ίδιοι είναι καθαροί και αρωματισμένοι, δεν εκφράζουν μια αντίστοιχη απαίτηση από την πλευρά του άλλου.>>>>>>>>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. >>>>>>>>>>>>


    Τα αρσενικά τα θέλουν να μυρίζουν ως αρσενικά. Οι ίδιοι δεν θέλουν να μυρίζουν ως τέτοιοι, γιατί δεν θα αρκούν πλέον τα κλειστά μάτια. Απλά πράγματα. Το target group τους δεν είναι και ιδιαίτερα απαιτητικό. Όσο κι αν αυτό που λέγεται φαίνεται προσβλητικό, δεν παύει να είναι μια αλήθεια. Η ομοφυλοφιλία, όπως και να την παρουσιάζουν οι λάτρες του politically correct, ποτέ δεν θα πάψει να είναι κάτι το μη φυσιολογικό. Οτιδήποτε μη φυσιολογικό αναγκαστικά είναι καταδικασμένο να κινείται στο απόλυτο κοινωνικό περιθώριο. Ως εκ τούτου οι επιβήτορες των ομοφυλοφίλων ανήκουν σε μια περιθωριακή κοινωνική μερίδα. Στην πραγματικότητα είναι ένα μικρό “σκαλί” πάνω από την απλή κτηνοβασία. Κοινή λογική είναι. Εδώ δεν υπάρχει γούστο. Υπάρχει ανωμαλία. Δεν είναι … «μου αρέσουν οι μελαχρινές ή οι λευκές, αλλά πάω καί με ξανθιές καί με μαύρες». Εδώ μιλάμε για άλλο “είδος”. Στο ίδιο είδος ανήκουν οι θηλυκοί και οι αρσενικοί άνθρωποι μόνον όταν κινούνται φυσιολογικά. Όταν δεν συμβαίνει αυτό, πηγαίνουμε σε άλλο επίπεδο ανάλυσης. Σε ένα ζεύγος, όπου μόνον ο ένας είναι ομοφυλόφιλος, ο άλλος είναι μια παραλλαγή κτηνοβάτη, γιατί ο άνθρωπος είναι επίσης κτήνος. Όταν κάνεις σεξ, όχι επειδή το θέλεις, αλλά επειδή συμφέρει, υπάρχει πορνεία. Όταν κάνεις σεξ με ένα άλλο θηλαστικό, όχι επειδή σε οδηγεί το ερωτικό ένστικτο, αλλά για οποιονδήποτε άλλο λόγο, υπάρχει κτηνοβασία. Είτε, λοιπόν, αυτό το “αδιάφορο” σεξουαλικά θηλαστικό είναι μια τετράποδη κατσίκα είτε ένας δίποδος τριχωτός ουραγκοτάγκος, είτε ένας δίποδος άτριχος ομοφυλόφιλος, έχουμε κτηνοβασία. Κτηνοβάτες επί πληρωμή είναι οι επιβήτορες των ομοφυλοφίλων. Πιο ανώμαλοι από τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους. Όμως, όπως κι αν παρουσιάσουν την κατάστασή τους, τίποτε δεν αλλάζει. Όπως γράφουν και οι αναρχικοί στους τοίχους. «Τα σκατά δεν γίνονται λουκούμια, αν τα πασπαλίσεις με ζάχαρη». Το ίδιο συμβαίνει και με την ομοφυλοφιλία. Όσο κι αν την εξωραΐσουν, παραμένει βαθιά μέσα στο κοινωνικό περιθώριο. Όταν τελειώσουν τα χρήματα του ομοφυλόφιλου, τελειώνουν και τα “καύσιμά” του. Μετά, ξανά στα γνωστά στέκια. Δεν είναι τυχαίο που ο “κυνηγότοπός” των ομοφυλοφίλων πάντα ήταν τα ΚΤΕΛ, τα τσοντάδικα ή οι στρατώνες, όπου βρίσκεις αγροίκους, πεινασμένους και απελπισμένους άνδρες, κυρίως επαρχιώτες και νταυραντισμένα ανυποψίαστα βλαχαδερά. Τώρα τελευταία -και λόγω παγκοσμιοποίησης- αυξημένη κίνηση έχουν και τα στέκια (hot spot) των λαθρομεταναστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. >>>>>>>>>>>


    Οι πιο φτηνοί και αποδοτικοί από τους κτηνοβάτες. Πρόοδος ήταν για κάποιους από αυτούς τους λαθρομετανάστες ακόμα και το σεξ με άνθρωπο. Πολλοί από τους σημερινούς λαθρομετανάστες,(εσύ αγαπητέ συν-Έλληνα yνα μην ξεχνάς πώς πρόκειται για Λαθροεισβολείς) που περιφέρονται ανάμεσά μας, η μόνη “σχέση”, που άφησαν πίσω στις θρησκόληπτες και θανατηφόρες κοινωνίες τους, ήταν αυτή που είχαν με την κατσίκα του γείτονα. Αυτοί δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν σεξ με ομοφυλόφιλους. Το “δίποδο”, έστω κι αν ανατομικά δεν είναι όπως πρέπει, τουλάχιστον είναι άνθρωπος. Όταν κάποιος μπορεί και “πηδάει” από την αγαμία ένα βρομερό γουρούνι, θα το κάνει ευκολότερα με έναν αρωματισμένο Gay. Τέτοιο ήταν και το κτήνος της Πάρου, εάν ενθυμείστε. Αφού έκανε την “πρόοδο” να επιβιώσει, κάνοντας σεξ με αρσενικά, γέρικα, άτριχα δίποδα, είπε να κάνει την “υπέρβαση”. Επιχείρησε να έρθει σε επαφή με θηλυκό όν και δοκίμασε να το πετύχει με το πιο αθώο κι αβοήθητο. Τέτοιοι άνθρωποι είναι οι “στόχοι” των ομοφυλοφίλων. Σαν κι αυτόν που έσφαξε την αδελφή Σεργιανόπουλο, εάν ενθυμείστε! Οι απελπισμένοι, οι φτωχοί, οι αδίστακτοι και οι στερημένοι είναι οι στόχοι τους. Αυτοί, που θέλουν να επιβιώσουν πάση θυσία ή να πετύχουν στην ζωή τους bypass. Να παρακάμψουν τις διαδικασίες και να ζούνε με πλούσια χαρτζιλίκια, χωρίς να δουλεύουν. Αυτοί, πού φτάνουν στη μεγαλούπολη με έναν σάκο -άγνωστοι μεταξύ αγνώστων- και πρέπει να βολευτούν χωρίς χρήματα, χωρίς στέγη, χωρίς γνωριμίες και συστάσεις. Αυτοί, πού θέλουν με “μέσον” να μπουν σε σαλόνια και γραφεία, πού φυσιολογικά δεν θα μπορούσαν να μπουν ούτε ως σερβιτόροι. Τέτοια “διαβατήρια” εύκολης επιτυχίας μοιράζουν οι ομοφυλόφιλοι και αυτό πρέπει να το “δείχνουν” με τον πλούτο τους.
    Το επιχείρημα ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι πλέον πολλοί και στις επιλογές τους δεν επηρεάζουν την κοινωνική λειτουργία, είναι τουλάχιστον ανόητο ή αφελές. Τα υπονοούμενα του τύπου “όλοι οι άνδρες λίγο-πολύ είναι “ύποπτοι” κρυπτοομοφυλόφιλοι” είναι εκ του πονηρού, για να εξασφαλίζουν άλλοθι στους κτηνοβάτες. Είναι σαν να λένε οι γυναίκες ότι “δεν έχουμε ανάγκη τους άνδρες, γιατί υπάρχουν πολλές γυναίκες”. Δεν ενδιαφέρουν οι γυναίκες τις γυναίκες.>>>>>>>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. >>>>>>>>>>




    Οι άνδρες τους ενδιαφέρουν. Το ίδιο συμβαίνει και με τους ομοφυλόφιλους. Δεν ενδιαφέρουν τους ομοφυλόφιλους οι ομοφυλόφιλοι. Οι αρσενικοί άνδρες τους ενδιαφέρουν. Όσο περισσότεροι είναι οι ομοφυλόφιλοι, τόσο το χειρότερο γι’ αυτούς, γιατί αυξάνει ο ανταγωνισμός και άρα και οι ταρίφες σε μια “πίτα” προθύμων κτηνοβατών εξαιρετικά περιορισμένη. Αναφερόμενοι σε όλες αυτές τις λεπτομέρειες -πού για άλλους είναι περιττές και για κάποιους άλλους αποκρουστικές- αυτό, πού θέλουμε να κάνουμε, είναι να βρούμε τα “πατήματα” των ομοφυλόφιλων. Μέσω αυτών να δούμε τα “μονοπάτια” πού τους βολεύει να οδηγήσουν την κοινωνία, προκειμένου να επωφεληθούν εις βάρος της. Μόνον αν έχει ο αναγνώστης γνώση των χαρακτηριστικών των ομοφυλόφιλων μπορεί να καταλάβει τα συμφέροντά τους. Μπορεί να καταλάβει τον λόγο που έγιναν οι “αγαπημένοι” της Νέας Τάξης. Μπορεί να καταλάβει πού θα μπορούσαν να επέμβουν, προκειμένου να επωφεληθούν τόσο οι ίδιοι όσο και τα αφεντικά τους. Για παράδειγμα, θεωρείται βέβαιο ότι οι ομοφυλόφιλοι ήσαν αυτοί, πού έβγαλαν τα ναρκωτικά από το περιθώριο της κοινωνίας και τα έβαλαν στα “σαλόνια” της. Αυτοί τα έκαναν “in” και “must” σε κάποιους συγκεκριμένους κύκλους και κυρίως στα πανεπιστήμια και στον χώρο της μόδας. Γιατί θεωρείται αυτό ως βέβαιο; Γιατί, μόνον αυτοί μπορούσαν να έχουν άμεσο κέρδος από αυτήν την πράξη. Αυτοί είχαν κέρδος όχι από τη δική τους χρήση, αλλά εξαιτίας της χρήσης άλλων. Μόνον αυτοί μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν ως “όπλα” τους. Τα πανάκριβα ναρκωτικά μειώνουν τις αναστολές των “θηραμάτων” τους. Γιατί να μην κουβαλάει ένας ομοφυλόφιλος ναρκωτικά, για να τα κάνει “δώρο” σε άλλους;
    Επίσης, βέβαιο θεωρείται ότι ομοφυλόφιλοι είναι οι “τσομπάνηδες” στα “κοπάδια” των πανέμορφων γυναικών, που παριστάνουν τα μοντέλα και περιφέρονται στις κοσμικές εκδηλώσεις. Μα, θα πει κάποιος, τι σχέση μπορεί να έχουν οι ομοφυλόφιλοι με αυτές τις γυναίκες; Την ίδια σχέση που έχουν και οι ψαράδες με τα σκουλήκια Μεταξύ τους καμία. Το γεγονός ότι οι ψαράδες όλη μέρα τα ψάχνουν και ασχολούνται μ’ αυτά, δεν σημαίνει ότι τα τρώνε. Τα χρησιμοποιούν ως δολώματα. Έτσι βλέπουν τα μοντέλα οι ομοφυλόφιλοι. Πανάκριβα, πολυδάπανα και πανέμορφα “δολώματα”. Πληρώνουν τα πανάκριβα γούστα τους, συντηρούν τις εξαρτήσεις τους και περιμένουν να αποδώσει η επένδυσή τους. Οι όμορφες γυναίκες τραβάνε τους άνδρες και κάπου από πίσω περιμένουν και οι ομοφυλόφιλοι να επωφεληθούν. Πώς να επωφεληθούν; Δια της αντιπαροχής. Ο άνδρας θα “πάρει” το μοντέλο, αλλά θα πρέπει να φροντίσει να “περισσέψει” κάτι και για τον ομοφυλόφιλο πάροχο. Όπως τα αδέσποτα σκυλάκια πού καιροφυλαχτούν έξω από τα χασάπικα, ή τις σουβλακερί, για να γλείψουν κάποιο κοκκαλάκι. Από αυτήν την “αντιπαροχή” προήλθε και η έννοια των Bisexual.>>>>>>>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. >>>>>>>>>>>>



    Άλλη μια εφεύρεση των ομοφυλοφίλων, για να παράσχουν άλλοθι στους κτηνοβάτες. Για να μην τους κάνουν να αισθάνονται εγκλωβισμένοι ή κοινωνικά “στιγματισμένοι”, τους αφήνουν να παριστάνουν τους “προχωρημένους”. Τους “ψαγμένους”. Τους αφήνουν να “παίζουν” ανάμεσα σ’ αυτό που τους αρέσει και σ’ αυτό που τους συμφέρει. Βάζουν μέσα στην “εξίσωση” τις παραμέτρους των όμορφων μοντέλων και των ακριβών ναρκωτικών και εύκολα “κατασκευάζονται” οι Bisexual. Ο Bisexual κτηνοβάτης, επειδή έχει ανάγκη τα χρήματα για τα πανάκριβα ναρκωτικά, δεν θα απομακρύνεται από αυτούς και ταυτόχρονα -όταν θα κάνει χρήση τους- δεν θα έχει ιδιαίτερες αναστολές και βέβαια δεν θα προβάλει αντιστάσεις. Ταυτόχρονα τα κυκλώματα των ομοφυλοφίλων τού παρέχουν μια συνεχή επαφή με όμορφες γυναίκες, για να μην τον χάνουν κάθε φορά που τον πιάνουν τα “υπαρξιακά” του. Όλοι βολεύονται. Το παραμύθι των Bi παρέχει δικαιολογίες. Περνάνε “φάσεις” τα παιδιά, ανακαλύπτοντας την σεξουαλικότητά τους! Όπου βλέπει κάποιος Bi, θα πρέπει να ξέρει ότι κάπου εκεί υπάρχουν και πολλά ναρκωτικά και βέβαια ανόητες όμορφες γυναίκες με “χορηγούς”. Αν παρατηρήσει κάποιος τα στατιστικά στοιχεία, θα διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι Bi βρίσκονται σε συγκεκριμένα γεωγραφικά μήκη και πλάτη αυτού του Πλανήτη. Θα διαπιστώσει επίσης ότι η χαλαρότητα στην αντιμετώπιση της ομοφυλοφιλίας παρατηρείται στις κοινωνίες όπου οι ομοφυλόφιλοι έχουν ισχυρή δημόσια παρουσία και σημαίνοντα λόγο στις κοινωνικές εξελίξεις. Στις κοινωνίες, πού ήδη έχουν νομοθετήσει όλους τους «νόμους» που ευνοούν τους ομοφυλόφιλους. Στις προτεσταντικές κοινωνίες. Στην Σουηδία, στην Ολλανδία, στην Γερμανία αλλά και στην Βρετανία και τις ΗΠΑ. Σε αυτές τις κοινωνίες προάγονται όλα τα φαινόμενα, που τους ευνοούν. Στις κοινωνίες όπου κυριαρχούν συγκεκριμένες “επιστήμες” και κατά “σύμπτωση” οι νέοι “απελευθερώνονται” νωρίς από τα σπίτια τους.>>>>>>>>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. -Αρκετά...περισσότερα άλλη φορά, σιχάθηκα από τήν αρρώστια τών αταφων μολυσματικών πτωμάτων πού μάς απειλούν από τήν εποχή τής παξρομάνα. Σιχάθηκα..γράφω.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. -Πρρρρρρρρρίτς άχρηστοι 300 καί οι χρήσιμοι ΗΛΊΘΙΟΙ 153. Πρίτςςςςςς. Νά έχετε υπ΄όψιν σας άνοες πώς ματαιοπονείτε καί πως ποτέ άλλοτε ένας τόσο μικρός πληθυσμιακά λαός δεν δέχθηκε τόσο σκληρή επίθεση από τόσο ""ισχυρούς"" παράγοντες. Ποτέ άλλοτε ένας τόσο γενναιόδωρος λαός δεν δυσφημίστηκε τόσο πολύ και τόσο οργανωμένα από τα παγκόσμια ΜΜΕ. Οι άχρηστοι βγάζουν ένα μίσος αβυσσαλέο,οργίλο, απίστευτο εις βάρος τού Ελληνισμού. Εναντίον του χρησιμοποιούν όλα τα "εργαλεία" τους. Τον λεηλατούν και τον πληγώνουν ταυτόχρονα. Αυτοί οι 153!!!! σήμερα παρέδωσαν αυτόν τον λαό στα σταλινικά αποβράσματα, για να τον "αποτελειώσουν". Αυτοί θέλησαν να "πλημμυρίσουν" την πατρίδα των Ελλήνων με σκληρούς τζιχαντιστές έτοιμους για όλα. Ματαιοπονούν! Θυμίζουν τους Τυρρηνούς πειρατές,που είχαν την αφέλεια να δοκιμάσουν να ληστέψουν τον Διόνυσο! Τους πειρατές, που, όσο πιο σφικτά τον έδεναν, τόσο πιο εύκολα απελευθερωνόταν, μέχρι να γευτούν την οργή του. Αυτό συμβαίνει σήμερα και με τις επιθέσεις που κάποιοι εκδηλώνουν εις βάρος τού Ελληνισμού. Μάταιος κόπος. Ο Ελληνισμός απολαμβάνει μια "άνωθεν" προστασία και ως εκ τούτου δεν είναι τόσο εύκολος αντίπαλος. Δεν συντηρήθηκε από τύχη στο κορυφαίο επίπεδο επί χιλιάδες χρόνια. Τα διαμάντια δεν χαράσσονται με σπιρτόξυλαρρρρρρρρρρρρέ. Η Ελληνική Ψυχή δεν αιχμαλωτίζεται με συμβατικά μέσα. Το μόνο που θα καταφέρουν στο τέλος είναι να αυξήσουν τις ατομικές τους ευθύνες σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
    Μιλάμε για τούς βλάκες. Μιλάμε για σχεδιασμό τής πλάκας. Τα κατέστρεψαν όλα. Πριόνισαν μόνοι τους το κλαδί πάνω στο οποίο κάθονταν. Ό,τι έδινε μέχρι τώρα ισχύ στο σύστημα που τους εξυπηρετούσε απόλυτα, πήγαν και το κατέστρεψαν μόνοι τους. Ακόμα και την οικονομία την κατέστρεψαν από τα θεμέλιά της. Ούτε το βιομηχανικό κεφάλαιο δεν κράτησαν για λογαριασμό τους. Το κεφάλαιο αυτό, το οποίο κάποτε τους ανέβασε στην κορυφή τού κόσμου το έκαναν "σκόνη και θρύψαλα" και το σκόρπισαν σε ολόκληρο τον κόσμο. Ούτε την ατομική τους οικονομική επιβίωση δεν έχουν εξασφαλίσει, έχοντας συγκεντρώσει το σύνολο του παγκόσμιου πλούτου σε δύο μόνον χρηματιστήρια. Τώρα κάθονται και περιμένουν το τέλος. Το τέλος τής Democracy τών σταλιικών καί τών προτεσταντών αφεντικών τους.Το οδυνηρό τέλος, πουδεν είναι πλέον μακριά. Ήδη έχει αρχίσει και φαίνεται. Για σχεδόν έναν αιώνα οι Προτεστάντες Αγγλοσάξονες παρίσταναν τους Πλανητάρχες, εναλλασσόμενοι μόνοι τους στις "βάρδιες" της πλανηταρχίας υπό το "βλέμμα" τού "στέμματος" της Βρετανίας και σήμερα περιμένουν "στιγμές" πριν από το τέλος. Τρέχουν από κράτος σε κράτος, εκβιάζοντας και απειλώντας τους λαούς, αλλά πλέον ο κύβος έχει ριφθεί. Οι τίτλοι τέλους έχουν αρχίσει να "πέφτουν". Έρχεται η ώρα που ο Ελληνισμός θα αποκατασταθεί άπαξ. Οι """Ρωμιοί"""" θα παίξουν τον ιστορικό τους ρόλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...