ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΥΜΒΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΡΘΡΑ-ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 12ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟΤΡΟΠΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΥΘΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΕΧΝΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Σαν τον κοινοτάρχη της Κάτω Ραχούλας

του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου
Ως τι πήγατε κύριε Αναστασιάδη στην Γενεύη; Ως κοινοτάρχης της Κάτω Ραχούλας; Γιατί η προεδρική σας λιμουζίνα στην Γενεύη δεν έφερε τη σημαία του ανεξάρτητου Κράτους του οποίου ηγείσθε; Γιατί η πινακίδα μπροστά σας, στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, δεν αναφέρει την αληθινή σας ιδιότητα, παρά σας αποκαλεί μόνο «εξοχότατο», όπως και τον Ακιντζί; Αν και, κατά τη γνώμη μου, η πινακίδα δεν θα έπρεπε να γράφει «εξοχότατος», αλλά «αθλιότατος!» και μάλιστα με θαυμαστικό.

Εσείς είστε κύριε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας του 82% και ο Ακιντζί είναι ο εκπρόσωπος ενός ψευδομορφώματος του 18%. Πώς λοιπόν γίνατε ίσοι και όμοιοι; Αν δεν επιθυμείτε να είστε πρόεδρος ενός αναγνωρισμένου κυρίαρχου κράτους μέλους του ΟΗΕ και της ΕΕ, να το πείτε και οι Ελληνοκύπριοι θα φροντίσουν να σας απαλλάξουν! Αλλά να καταργείτε από μόνος σας την Κυπριακή Δημοκρατία, αυτό δεν είναι ατόπημα, δεν είναι λάθος, δεν είναι αποτέλεσμα εγκεφαλικού επεισοδίου. Αυτό στο χωριό μου το λένε προδοσία! Ας όψονται οι αδελφοί Κύπριοι τι θα αποκάμουν με την περίπτωση σας.

Ο ΥΠΕΞ Κοτζιάς έχει απόλυτο δίκιο και τείνω να τον συμπαθήσω για τις ξεκάθαρες θέσεις του. Εσείς κύριε, που αποκαλέσατε τους Ελλαδίτες «περαστικούς» από το νησί, σας πληροφορώ, ότι κάποιοι Ελλαδίτες κατοικούν μόνιμα στην Κύπρο σε κάποια «διαμερίσματα» που τα πλήρωσαν με το αίμα τους στη συνοικία που την ονομάζετε «Τύμβο της Μακεδονίτισσας». Κι αν, ό μοι γένοιτο, σας πάρουν φαλάγγι τα μεχμετζίκ κύριε Αναστασιάδη μου, εδώ στην Ελλάδα θα μας έρθετε κι εσείς «περαστικός» συν γυναιξί και τέκνοις! Φάτε λοιπόν μικρή μπουκιά και μεγάλες κουβέντες μη λέτε, για να σας μείνει κάτι και για αύριο!

Να γνωρίζετε όμως, ότι εμείς οι Ελλαδίτες δεν πρόκειται να αφήσουμε την Κύπρο να την βγάλετε στο κλαρί εσείς και οι όμοιοι σας. Και ας μας αποκαλούν εμάς οι αδελφοί Κύπριοι «Καλαμαράδες», πράγμα που με πληγώνει, αλλά δεν πειράζει. Το αποδίδω στην πίκρα τους για την προδοσία της Χούντας. Όχι όμως των Ελλαδιτών.

Δυστυχώς κύριε, δεν αξίζετε ούτε μια τρίχα από το αριστερό του Τάσσου Παπαδόπουλου. Αυτός ήταν ένας περήφανος πρόεδρος, ενώ εσείς είστε μόνο ένας ασήμαντος κοινοτάρχης. Αλλά πλέον σας πήραν μυρωδιά τι σόι πράγμα είστε ακόμα και οι κοκοβιοί και να είστε βέβαιος πως θα σας κλάψουν και οι ρέγγες!

Και για να έχουμε καλό ερώτημα, το μπουκάλι το είχατε πάρει μαζί σας στην τσέπη, ή το αφήσατε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για μετά;; Και αντέξατε τόση ώρα, ή σας κέρναγε ο Μουσταφάς σφηνάκια κάτω από το τραπέζι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...