ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΥΜΒΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΡΘΡΑ-ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 12ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟΤΡΟΠΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΥΘΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΕΧΝΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Διεγραμμένο άρθρο της Daily Mail: «Οι ΗΠΑ στήριξαν σχέδιο επίθεσης με χημικά για να κατηγορηθεί ο Άσαντ»

Επεξεργασμένο και εμπλουτισμένο από το Off The Record
Στο 29 Ιανουαρίου 2013, μία από τις πιο δημοφιλείς καθημερινές εφημερίδες της Βρετανίας, η Dailymail.co.uk στην ηλεκτρονική της έκδοση, δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο:
«Οι ΗΠΑ στήριξαν σχέδιο για να γίνει επίθεση με χημικά όπλα στη Συρία και να κατηγορηθεί το καθεστώς του Άσαντ»


Λίγες μέρες αργότερα απέσυραν το άρθρο.

Ποιός ο λόγος για τη διαγραφή παραμένει ασαφής. Το άρθρο δημοσιεύτηκε σε αυτό το URL:


Υπάρχει μια αποθηκευμένη έκδοση του άρθρου που μπορείτε να βρείτε εδώ:


Το άρθρο αναφέρει:

”Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσαν φέρεται να αποδεικνύουν ότι ο Λευκός Οίκος έδωσε το πράσινο φως για μια επίθεση χημικών όπλων στη Συρία για την οποία θα μπορούσε να κατηγορηθεί το καθεστώς Άσαντ και ακολούθως, να προωθηθεί διεθνής στρατιωτική δράση στην κατεστραμμένη χώρα.

Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα περιέχει μια ανταλλαγή email μεταξύ δύο ανώτερων υπαλλήλων στην εργολαβική Βρετανική βάση Britam Defense, όπου ένα σχέδιο «που εγκρίθηκε από την Ουάσιγκτον» σκιαγραφείται εξηγώντας ότι το Κατάρ θα χρηματοδοτήσει δυνάμεις ανταρτών στη Συρία για να χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα.”



Μία ημέρα αργότερα, στις 30 Ιανουαρίου, δημιουργήθηκε ένα thread ειδήσεων το οποίο εξακολουθεί να είναι ενεργό στην Mail Online σχετικά με το εν λόγω άρθρο. «Θέμα: False Flag με Συριακά όπλα μαζικής καταστροφής – Είναι τα False Flag τρόπος ζωής τώρα;» (1).

Εάν το περιεχόμενο του υποτιθέμενου e-mail είναι σωστό, αυτό είναι ανοικτό για συζήτηση. Γεγονός είναι ότι το PressTV (2) έχει ένα online άρθρο το οποίο υποστηρίζει τους ισχυρισμούς του e-mail. Και το άρθρο του RT (3) από πέρυσι (10 Ιουνίου 2012) εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι «Σύριοι αντάρτες σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα», για να κατηγορήσουν τον Άσαντ γι’ αυτό. Αυτά τα όπλα προήλθαν από τη Λιβύη, σύμφωνα με το RT.

Αλλά γιατί το άρθρο αποσύρθηκε από την Mail on-line;

Είναι ειρωνικό το γεγονός ότι η Mail on-line δεν διέγραψε ένα άλλο άρθρο της όπου έγραψε για την Carla Del Ponte του ΟΗΕ η οποία ισχυρίζεται ότι Σύριοι αντάρτες είναι υπεύθυνοι για «επιθέσεις αερίου σαρίν, για τις οποίες είχαν κατηγορηθεί τα στρατεύματα του Άσαντ» (4). Οι ίδιοι αντάρτες που σήμερα λαμβάνουν πόρους από την Ε.Ε. και τις ΗΠΑ, δεδομένου ότι η Ε.Ε. αγοράζει πετρέλαιο από αυτούς τους «αντάρτες» (5) και οι ΗΠΑ τους εξοπλίζουν για έναν πόλεμο μεσολάβησης (6), όπως η Washington Post περιγράφει.

Νωρίτερα απ’ αυτό είχε αναφερθεί ότι το Ισραήλ είχε χορηγήσει δικαιώματα εξερεύνησης πετρελαίου στο εσωτερικό της Συρίας (7), στα κατεχόμενα Υψώματα του Γκολάν, στην Ενεργειακή Εταιρεία Genie της οποίας οι μέτοχοι περιλαμβάνουν τους Ρούπερτ Μέρντοχ και τον Λόρδο Τζέικομπ Ρόθτσιλντ.

Απορία δημιουργεί επίσης το γεγονός ότι η σημερινή πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία με αφορμή την τελευταία επίθεση με χημικά όπλα δρομολογήθηκε χωρίς καμία έρευνα για τον ένοχο μέσα σε μία μόνο ημέρα, ενώ τον Ιούλιο του 2014 ο τότε υπουργός εξωτερικών Τζον Κέρι είχε δηλώσει ότι ”Πήραμε το 100% των χημικών όπλων έξω απ’ τη Συρία” (8).

Παραπομπές:

2.       http://www.presstv.ir/
8.       https://archive.is/BJLRt


Πηγή: globalresearch.ca
Offtherecord
 Το είδα εδώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...