ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΥΜΒΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΡΘΡΑ-ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 12ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ-ΜΕΛΕΤΗ- Γ. Γ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟΤΡΟΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΥΘΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗς ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΕΧΝΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Νέος Πρέσβης των ΗΠΑ στην ΕΕ: «....O Ζ.Κ. Γιούνκερ ξέρω ότι ήταν δήμαρχος σε κάποια πόλη του Λουξεμβούργου.. Ίσως πρέπει να επιστρέψει εκεί να συνεχίσει». (Βίντεο)

Ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην ΕΕ έκανε πρόσφατα κάποιες δηλώσεις που έχουν προκαλέσει ανησυχίες στο Βερολίνο και στο γραφειοκρατικό καθεστώς των Βρυξελλών για τις προθέσεις των ΗΠΑ απέναντι στην γερμανική Ε.Ε.


Νέος πρέσβης ΗΠΑ στην ΕΕ: Μέσα στους επόμενους 18 μήνες η Ευρωζώνη θα καταρρεύσει

Ο επικρατέστερος νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Τεντ Μάλοχ, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα απαισιόδοξος για το μέλλον του ευρώ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC.

Για το αν βλέπει θετικά ένα trade deal με την ΕΕ, είπε ότι «όχι βέβαια αφού στο κοντινό μέλλον δεν θα υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση όπως την ξέρουμε σήμερα.
Trade deals ξεχωριστά με χώρες που σήμερα είναι μέλη μπορεί να γίνουν».

Ο Αμερικανός καθηγητής ανέφερε ακόμη ότι ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσαν να κλείσουν συμφωνία ελεύθερου εμπορίου μέσα σε 90 ημέρες και ότι οι εκλογές σε διάφορες χώρες της Ε.Ε. μέσα στο 2017, μπορεί να αλλάξουν την Ένωση όπως την γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.


«Το ένα πράγμα το οποίο θα έκανα το 2017 θα ήταν να σορτάρω το ευρώ», δήλωσε ο κ. Μάλοχ στο BBC. «Νομίζω ότι είναι ένα νόμισμα το οποίο δεν βρίσκεται απλά σε πτώση, αλλά έχει σοβαρό πρόβλημα και θα μπορούσε στην πραγματικότητα να καταρρεύσει μέσα στους επόμενους 18 μήνες».

Το ευρώ όχι μόνο είναι υπό διάλυση αλλά έχει πραγματικό πρόβλημα και πιστεύω πως θα καταρρεύσει μέσα στον επόμενο ενάμισι χρόνο».

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν είναι ο μόνος που έχει την άποψη αυτή παραπέμποντας σε δηλώσεις του οικονομολόγου, Τζόζεφ Στίγκλιτς, ο οποίος, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «έχει γράψει ολόκληρο βιβλίο για το θέμα».


Ενώ σε άλλη συνέντευξη του είπε:

Πρέσβης ΗΠΑ σε ΕΕ: Βοήθησα στο να διαλυθεί η ΕΣΣΔ - Ίσως πρέπει να κάνω το ίδιο

«....O Ζ.Κ. Γιούνκερ ξέρω ότι ήταν δήμαρχος σε κάποια πόλη του Λουξεμβούργου.. Ίσως πρέπει να επιστρέψει εκεί να συνεχίσει».


Ο νέος Αμερικανός πρεσβευτής στην Ε.Ε. Ted Malloch και προσωπική επιλογή του νέου Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την συγκεκριμένη θέση «ξανακτύπησε» αυτή τη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή του BCC όπου λίγο έως πολύ είπε ότι αποστολή του είναι να βοηθήσει στην διάλυση της Ε.Ε.!

Απατώντας σε ερώτηση γιατί δέχθηκε να πάει ως πρεσβευτής σε μια Ένωση την οποία δεν συμπαθεί ούτε και τους γραφειοκράτες της ο Malloch απάντησε ότι σε προηγούμενη θέση που είχε βοήθησε στην διάλυση της ΕΣΣΔ.

«Νομίζω» είπε «πως υπάρχει μια άλλη Ένωση που θέλει ανάλογη μεταχείριση», ενώ για τον Ζ.Κ. Γιούνκερ είπε πως ίσως πρέπει να ξαναγυρίσει δήμαρχος στο Λουξεμβούργο! Πιο συγκεκριμένα η στιχομυθία του με τον Βρετανό δημοσιογράφο του BBC ήταν:

Δημοσιογράφος: Ο Τραμπ έχει πει πως είναι υπέρ του BREXIT δεν έχει κανένα ενθουσιασμό για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Malloch: Το προσέξατε; 

Δημοσιογράφος: Ναι, δεν είναι μεγάλος φίλος της Γερμανούς και της Α.Μέρκελ επίσης 

Malloch: Ξέρετε έχει πει ορισμένα πράγματα για την Γερμανία που έχουν προκαλέσει κάποιο προβληματίσω στο Βερολίνο

Δημοσιογράφος: Οπότε είναι αποφασισμένος να να αναλώσει πολιτικό κεφάλαιο για την υποστήριξη της Βρετάνιας πριν και μετά το BREXIT;

Malloch: Νομίζω πως ναι. Δεν του αρέσει ένας οργανισμός ο οποίος είναι υπερεθνικός, δεν εκλέγεται από πουθενά, όπου οι γραφειοκράτες έχουν το πάνω χέρι (σ.σ. είναι σε αμόκ) και δεν διέπεται από δημοκρατικές αρχές.

Δημοσιογράφος: Είναι αλήθεια ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος έχει δηλώσει την πρόθεσή της να συναντηθεί με το Ντόναλντ Τραμπ αλλά ο τελευταίος δεν έχει απαντήσει;

Malloch: Νομίζω ότι είναι ανυπόμονη να τον δει, Αλλά πιστεύω ότι ο Τραμπ έχει μια σχετική ψυχρή προσέγγιση προς την Γερμανία και έχει πει κάποια πράγματα σχετικά με το Ευρώ και το πώς η Ε.Ε. στρέφεται γύρω από την Γερμάνια. Οπότε είναι σίγουρο ότι προκάλεσε κάποιες σκέψεις αν όχι αίσθημα ανταγωνισμού στο Βερολίνο.

Δημοσιογράφος: Γιατί θέλετε να είστε προσβευτής στην Ε.Ε. Είναι φανερό ότι δεν είστε μεγάλος φίλος των Βρυξελών ή των γραφειοκρατών της όπως ο Α.Κ.Γιουνκέρ

Malloch: Είχα μια προηγούμενη καριέρα σε μια διπλωματική θέση όπου βοήθησα στην διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης. Οπότε ίσως υπάρχει μια άλλη Ένωση που χρειάζεται δουλειά σε αυτόν τομέα».

Τέλος σε άλλη ερώτηση για τον Ζ.Κ. Γιούνκερ και τι νομίζει για αυτό ο Malloch απάντησε: «Ξέρω ότι ήταν δήμαρχος σε κάποια πόλη του Λουξεμβούργου.. Ίσως πρέπει να επιστρέψει εκεί να συνεχίσει».

Δείτε όλη την συνέντευξη στο BBC:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...