ΠΡΟΣΩΠΑ

ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΥΜΒΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΑΡΘΡΑ-ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 12ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 13ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 14ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 15ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 17ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ-ΜΕΛΕΤΗ- Γ. Γ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΟΤΡΟΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΜΥΘΟΙ & ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΗΡΩΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗς ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΕΧΝΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΗ-ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΦΩΤΟΘΗΚΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Οι Άραβες σταματάνε τα τουρκικά σίριαλ. Εμείς πότε;;


Σε κίνδυνο μεγάλος τομέας: Καταργούνται τουρκικά σίριαλ σε αραβικές περιοχές

Αραβικές χώρες ανακοίνωσαν πως παύουν να μεταδίδουν τουρκικά σίριαλ.


Σύμφωνα με την είδηση που μετέδωσε το BBC-τουρκικά ο ομιλος MBC που περιλαμβάνει 11 τηλεοπτικά κανάλια και έχει έδρα το Ντουμπάι, αποφάσισε στις 2 Μαρτίου να σταματησει να εκπέμπει τουρκικά σίριαλ.

Η απόφαση αυτή της οποίας το σκεπτικό δεν έγινε γνωστό, στάλθηκε σε όλα τα κανάλια. Η εντολή αυτή θα ισχύει μέχρι νεοτέρας.

Ο Μαζέν Χαγιέκ-εκπρόσωπος της MBC επιβεβαίωσε την εντολή, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.


Ο εκπρόσωπος είπε πως ¨Στο MBC όπως και σε άλλες αραβικές χώρες ελήφθη απόφαση για κατάργηση των τουρκικών σίριαλ, κάτι που αφορά κάποιους ομίλους ΜΜΕ. Αυτό θα δημιουργήσει πιο ποιοτικά αραβικά σίριαλ¨.


Τα τουρκικά σίριαλ στις αραβικές περιοχές τα τελευταία χρόνια είχαν καταστεί φαινόμενο. Αυτή την στιγμή εκπέμπονται πάνω από 70 τουρκικά σίριαλ.

Σχ: Στην Ελλάδα οι Έλληνες (;) ιδιοκτήτες τηλεοπτικών καναλιών τι άλλο περιμένουν για να πάρουν ανάλογη απόφαση;

Στην Κύπρο η Τουρκία φέρθηκε σαν πειρατής, στα Ίμια σου εμβόλισε το σκάφος και στον Έβρο σου αιχμαλώτισε δύο στρατιωτικούς.

Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή, για να σταματήσουν και εδώ να εκπέμπονται τα τουρκικά σκουπίδια;


3 σχόλια:

  1. Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή, για να σταματήσουν και εδώ να εκπέμπονται τα τουρκικά σκουπίδια; >>>> Οτι διατάξει η στοά, τής οποίας στοάς μέλη της είναι οι διάδοχοι τών νεοτούρκων (παλαιοί τούρκοι ποιοί είναι;)καί οι ημεδαποί ανθέλληνες νεογενίτσαροι απόγονοι τού εθνάρχου γαμψομύτη μπέν σελόν. Νέο 1917 (πυρκαϊά τής Θεσσαλονίκης) καί 1922 ολοκαύτομα καί καταστροφή τής Ιωνίας Γαίας)εν όψει;;; Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7 Μαρτίου 2018 - 12:13 μ.μ.

    Χαχα! Έτσι είναι. Θα πρέπει φυσικά και ο λαός να απαιτήσει την απόσυρση των τουρκοσίριαλ. Από΄ό,τι μαθαίνω υπάρχει μεγάλη διαμαρτυρία και πίεση στα κανάλια για αυτό το θέμα. Χθες και σήμερα ο Παπαδάκης στον ΑΝΤ αναγκάστηκε να απολογηθεί και είπε ότι θα μεταφέρει τα μηνύματα στην διεύθυνση του σταθμού.
    Χαιρετώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Χθες και σήμερα ο αξιότιμος "Παπαδάκης" (μπουκωμένος καί στουπομένος μέ πολλλλλλλαααά ευρά πού ξερνάει κατινιές) στον ΑΝΤ αναγκάστηκε να απολογηθεί και είπε ότι θα μεταφέρει τα μηνύματα στην διεύθυνση(ποιά διεύθυνση!!!! ονομετεπώνυμο δέν έχει;) του σταθμού. Καί νά ήταν μόνο αυτός;!!!! Για αυτό εάν @εστούμε θά γέρνει η βάρκα;!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...